Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Οχι δίκιο έχεις. Δε θα άλλαζα κάτι. Κάνω το καλύτερο που μπορώ με τα δεδομένα που έχω. Απλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο πως προσπαθώ μάταια και αν ήξερα τι θα γίνει θα έμπαινα κατευθείαν στις εναλλακτικές προκειμένου να έχω χρόνο να το επεξεργαστώ. Χθες μπήκα και διάβαζα τη διαδικασία της υιοθεσίας να ξέρω ποια είναι τα δικαιολογητικά 🤣 Έτσι απλα να το έχω στο μυαλό μου. Σκέφτηκα μήπως έκανα μια αίτηση παράλληλα, έτσι κ αλλιώς παίρνει χρόνο. Αλλα πρέπει να το συζητήσω περαιτέρω με τον άντρα μου γιατί εκείνος είναι σε φάση «βλέπουμε ανάλογα τι θα γίνει».

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα μολις γυρισα απο το κομμωτηριο και μεχρι να αρχιζω να ετοιμαζομαι εχω κανα 3ωρο.τι κανετε κουκλες μου ολα καλα;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αχ δε σας προλαβα κουκλιτσες μου ε;

ανδριανη μου σε λιγο καιρο θα μιλαμε κι εμεις για τα σπορακια μας!!!!!!!!

και θα ειμαστε πολυ χαρουμενες.το βλεμα της αγελαδας που λες κι εσυ!

εγω σημερα εμαθα παλι οτι μια κοπελιτσα ειναι εγκυος.ξερετε στον στενο φιλικο μας κυκλο.εγιναν 3 λοιπον σε 2 βδομαδες μας ανακοινωσαν 3 εγκυμοσυνες.καλα να ναι οι κοπελες και να φερουν στον κοσμο γερα παιδακια!σημερα θα παμε στο γαμο και θα ναι ολες εκει.ακομα βεβαια δε φαινονται κοιλιτσες.

αννετακι τελικα μια χαρα σου εκατσε ε;τον εκανες τον υπερηχο και ειδες το σπορακι σου!!!αχ μπραβο αδερφακι μου καλο πολυ χαιρομαι για σενα!

αννουλι τι κανει η μικρη μας;ταρζανακι τωρα ε;περασε ο πυρετος και ξεσαλωσε τελειως!αχαχαχα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις

και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις.

αχ μαγδα ποσο πολυ συμφωνω με αυτο!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

Αν η θεωρία της σχετικότητας αποδειχτεί πετυχημένη, οι Γερμανοί θα με πουν Γερμανό και οι Γάλλοι πολίτη του κόσμου. Αν η θεωρία της σχετικότητας αποδειχτεί λάθος, τότε οι Γάλλοι θα με πουν Γερμανό και οι Γερμανοί Εβραίο.

Αλβέρτος Αϊνστάιν

τι ειπε παλι ο μεγαλος;;;;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

εκανα μια μικρη αλλαγη στο αβαταρακι μου!!!!

αχ τι καλα να εχεις 2 σπορακια!!!!!!!!!

ναι ναι θα θελα 2 παρακαλω!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

σου απαντησα μηλαρακι!

σε κανα μισαωρο θα αρχισω να ετοιμαζομαι!

οσο για το αβαταρ γι αυτο το εβαλα για γουρι!

566b716e1f.png?html%22

α,μη μας ξεχασεις μετα για λεπτομερειες! Αναφορα κανονικη,χι χι! Ειδες,ολο ωραιες υπογραφες η μαγδουλα. Απαιχτος ο αϊνσταιν! Εγω ειμαι δουλεια. Αυριο δουλευω πρωι

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

το ειδα το πμ,ευχαριστω παπακι μου. Κι εγω θα κλεισω γιατι νευριαζω οταν μπαινω απ τη δουλεια. Μια εχω δουλεια,μια η ρημαδοσυνδεση απο δω. Τα λεμε. Φιλακιααα

ένα μήλο την ημέρα...

Καλη ξεκουραση αννετακι και εγω φευγω να βαλω την μικρη για υπνο και να μαζεψω τον χαμο που εκανε απο το πρωι.....

γεια σου κορίτσι δεν σε προλαβα σημερα αλλα θα δεις το μηνυμα.δεν ηρθα λαμία ειχα περιπέτεις και τις λεω όσο πιο σύντομα μπορω.

κυριάκη (δεν αδιαθέτησα)25η μέρα του κυκλου

τριτη κανω τέστ με μια αμφιβολία δικια μου θετικό

τέταρτη πρωι πάλι θετικότατο

παω για χοριακή και πριν πάρω τα αποτελεσματα είχα αίμα για 2μερες

παιρνω τα αποτελεσματα η χοριακή στο 7.(δυσκολα τα πραγματα)

με βάζει ξάπλα ο γιατρος με ultrogestan και σήμερα η χορική μου πήγε ως δια μαγείας στο 69.και εμενα φυσικά το χαμόγελο έχει φτάσει πίσω απο τα αυτιάααααα:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dκαι 69είναι γιατι αργησε να γίνει η σύλληψη. εεεε καιιιι?:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

γεια σου κορίτσι δεν σε προλαβα σημερα αλλα θα δεις το μηνυμα.δεν ηρθα λαμία ειχα περιπέτεις και τις λεω όσο πιο σύντομα μπορω.

κυριάκη (δεν αδιαθέτησα)25η μέρα του κυκλου

τριτη κανω τέστ με μια αμφιβολία δικια μου θετικό

τέταρτη πρωι πάλι θετικότατο

παω για χοριακή και πριν πάρω τα αποτελεσματα είχα αίμα για 2μερες

παιρνω τα αποτελεσματα η χοριακή στο 7.(δυσκολα τα πραγματα)

με βάζει ξάπλα ο γιατρος με ultrogestan και σήμερα η χορική μου πήγε ως δια μαγείας στο 69.και εμενα φυσικά το χαμόγελο έχει φτάσει πίσω απο τα αυτιάααααα:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dκαι 69είναι γιατι αργησε να γίνει η σύλληψη. εεεε καιιιι?:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αννουλα καλησπερα, δεν εχουμε ξαναμιλησει αλλα τι σημασια εχει!

καταρχας να σου ευχηθω να εχεις μια πολυ πολυ καλη εγκυμοσυνη, τελειομηνη και χωρις παρατραγουδα!

σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα, κανε τον σταυρο σου, πινε τα ουτροτζεσταν (αυτα περνω κι εγω, απτην αρχη της εγκυμοσυνης, γιατι απτην προγεστερονη τρεφονται τα σπορακια μας) και να ξεκουραζεσαι πολυ!

οσο για την χοριακη δεν εχει σημασια ποση ειναι αλλα εαν διπλασιαζεται καθε 2 μερες!

με το καλο λοιπον και καλως ορισες στην παρεα μας!

αντε να γινομαστε πολλες!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

κανονικα ποτε περιμενες? ο γιατρος σου ειπε ποτε θα πας για να σε δει?

ανακριση κανονικη χαχαχαχα σορρυ ε?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...