Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

εγω κοριτσια αυτο που καταλαβα απο το ονειρο ειναι οτι το φυλαχτο που εφιαχναν ολα μου τα αδερφια για μενα πρεπει να ειναι οι προσευχες τους να μεινω εγκυος

καλο κι ευλογημενο να ειναι το ονειρο ανδριανουλι μου και να σου φερει την ευτυχια στη ζωη σου!

την απολυτη ευτυχια!!!

ναι ανετακι μου πιστη κ ολα θα πανε καλα

συμφωνω κι επαυξανω!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον σας μπερδεψα τα γραφω αναλυτικα 25 ιουλιου γιορταζουμε την αγια αννα,

9 σεπτεμβριου την αννα προφητη και 9 δεκεμβριου και τις δυο και ειναι η μερα που εκοιμηθει η αγια αννα.

πριν μεινω εγκυος περυσι ειδα στον υπνο μου οτι ανεβαινα σε μια εκκλησια οπου το μανουαλι ηταν εξω κ ειχε πολυ κοσμο αλλα το ονειρο δεν μου εκανε για καλο κ γω λεει πηγα κ αφησα στο μανουαλι 2 κερια ασπρα αλλα δεν ηταν αναμενα ακαφτο το φυτιλι τους μαλλον θα ηταν οι δυο αποβολες που ειχα κ τους το ελεγα τοτε οτι δεν ηταν καλο το ονειρο αλλα οι αλλοι ελεγαν δυδιμα θα κανεις ηξερα ομως οτι δεν ηταν καλο το ονειρο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κοριτσια απο αυτην πηρε το ονομα η κορη μου!!!!!

09. Ελισάβετ η Οσία και Θαυματουργή, η νοσοκόμα. Η Αγία γεννήθηκε μετά την αναγγελία αγγέλου στην μητέρα της. της είπε ότι θα γεννήσει κόρη, που θα είναι γεμάτη από αρετές. Πράγματι η Ελισάβετ από μικρή έδειξε αυτές τις αρετές. Παραστεκόταν σε όποιον είχε την ανάγκη της, ιδιαίτερα στους αρρώστους, γιʼ αυτό και ο λαός μας την ονόμασε «νοσοκόμα». Για τις αρετές και την προσφορά της ο Θεός την αξίωσε και με το χάρισμα της θαυματουργίας. Δίκαια την επικαλούνται ως «θαυματουργή νοσοκόμα» οι ασθενείς και οι συγγενείς τους, αλλά και οι νοσοκόμες μπορούν να την αποκαλούν προστάτιδά τους και να την τιμούν ιδιαίτερα (εορτάζει 24 Απριλίου).

μη ξεχναμε και την αγια μαρινα!

IB5Vp2.png

Λοιπον σας μπερδεψα τα γραφω αναλυτικα 25 ιουλιου γιορταζουμε την αγια αννα,

9 σεπτεμβριου την αννα προφητη και 9 δεκεμβριου και τις δυο και ειναι η μερα που εκοιμηθει η αγια αννα.

9 δεκεμβριου ειναι η συλληψη της αγιας αννας, η κοιμηση ειναι στις 25 ιουλιου (στην κοιμηση γιορταζω) (και κανονικα τοτε πρεπει να γιορταζονται οι αγιοι, στην κοιμηση τους γιατι τοτε γινονται αγιοι)

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

στο νοσοκομειο πριν 2,5 χρονια που εκανε χειρουργειο η μαμα μου ειχα μια κυρια μεγαλης ηληκιας που μου ελεγε συνεχεια προσευχη σου στην αγια μαρινα ειναι πολυ θαυματουργη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

πριν μεινω εγκυος περυσι ειδα στον υπνο μου οτι ανεβαινα σε μια εκκλησια οπου το μανουαλι ηταν εξω κ ειχε πολυ κοσμο αλλα το ονειρο δεν μου εκανε για καλο κ γω λεει πηγα κ αφησα στο μανουαλι 2 κερια ασπρα αλλα δεν ηταν αναμενα ακαφτο το φυτιλι τους μαλλον θα ηταν οι δυο αποβολες που ειχα κ τους το ελεγα τοτε οτι δεν ηταν καλο το ονειρο αλλα οι αλλοι ελεγαν δυδιμα θα κανεις ηξερα ομως οτι δεν ηταν καλο το ονειρο

αγαπη να λες "καλο κι ευλογημενο"

και να κανεις τον σταυρο σου, τιποτε αλλο

το παρελθον ειναι παρελθον..το μελλον ειναι μπροστα και θα ειναι το καλυτερο!:tongue:

IB5Vp2.png

9 δεκεμβριου ειναι η συλληψη της αγιας αννας, η κοιμηση ειναι στις 25 ιουλιου (στην κοιμηση γιορταζω) (και κανονικα τοτε πρεπει να γιορταζονται οι αγιοι, στην κοιμηση τους γιατι τοτε γινονται αγιοι)

Ρε αννετακι αναποδα το χει το βιβλιο μου....

ναι ανετακι μου το σταυρο μου κ ολα θα πανε καλα

το μωρακι σου πως ηταν στον υπερυχο αν δεν θες να ποσταρεις στειλε πμ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Ρε αννετακι αναποδα το χει το βιβλιο μου....

εμενα μου το εχει πει ο γεροντας μου και το ειχα δει και σε ημερολογιο

για να βρω το συναξαρι μου και θα σου πω με σιγουρια

IB5Vp2.png

παντως εχει ενα δικιο η ανετ οτι οι αγιοι στην κοιμηση τους πρεπει να γιορταζονται γιατι τοτε γινονται αγιοι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...