Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Φυσικά και το καταλαβαινω!!!!!

Θα περιμενουμε με αγωνία!!!

Εγω απο σημερα ξανα μπαινω στο παιχνίδι;):):):)

ωωωωω.......τελεια!!!!!!ρε γμτ ποσο υπεροχα νιωθουμε οταν γινεται αυτο!!!!!!!

εχουμε παλι μια ευκαιρια γι'αυτο μαλλον:)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιωργια κ μεις σαν λαος αστα να πανε ειμαστε αλλα μου την εσπασε που το ακουσα

αννουλα πριν λιγο με ξαναπηρε γιατι κατι θυμηθηκε κ μου σηκωσε παλι την τριχα καγκελο το μονο σιγουρο ειναι οτι αν μεινω εγκυος θα ειναι κοριτσι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Κοπελιτσες την κανω,παω να βαλω τα μπιφτεκακια και να κανω κατι ψιλοδουλιτσες!Τα λεμε!μακιααααααααααααααα

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Παω να φτιαξω καφεδακι ειπα σημερα να μην πιω αλλα δεν την παλευω εχουμε ξυπνησει απο τις5 ερηχνε κατι αστραποβροντα που ετρηζαν μεχρι και τα τζαμια και μου ξυπνησαν και το παιδι...

αννα μου λεει βγαινοντας απο την εκκλησια προσπαθουσα να θυμηθω σε ποια εκκλησια ειμαι κ ειπα φωναχτα παναγια χρυσοβαλαντου το θεμα ειναι οτι εγω εχω ταξει οτι αν κανω παιδι κ ειναι κοριτσι θα το βγαλω μαρια ειρηνη απο την παναγια κ την αγια ειρηνη την χρυσοβαλαντου που εχω επισκευθει το μοναστηρι της κ εχω φαει κ το αγιασμενο μηλο της

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Οντως αυτο ειναι ανατριχιαστηκο που τις φωναξες και τις δυο...Ρε πηγαινε το απογευμα πατρα σε μια εκκλησια της παναγιας και αναψε ενα κερακι ειναι πολυ καλο ονειρο

Διαφημίσεις

θα προσπαθεισω ρε κοριτσια να παω αλλα ειμαι λιγακι μακρυα κ δεν εξαρταται απο μενα αλλα τον αντρα μου αν δεν εχει δουλειες τεσπα εγω θα προσπαθησω να τον πεισω αν οχι σημερα σιγουρα μια απο αυτες τις μερες θα παω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Οντως αυτο ειναι ανατριχιαστηκο που τις φωναξες και τις δυο...Ρε πηγαινε το απογευμα πατρα σε μια εκκλησια της παναγιας και αναψε ενα κερακι ειναι πολυ καλο ονειρο

δεν τις φωναξα εγω αλλα η αδερφη μου που ειδε το ονειρο κ δεν ηξερε καν οτι εχω ταξει κ στην αγια ειρηνη κ στην παναγια να βγαλω το ονομα τους

κ δεν με ρωτησε αν υπαρχει αγια χρυσοβαλαντου αλλα αν υπαρχει παναγια χρυσοβαλαντου δεν ηξερε οτι την αγια ειρηνη την λενε χρυσοβαλαντο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

μακαρι κοριτσακια μου μακαρι να κανω επιτελους μωρακι κ υποσχομαι να γινω καλος ανθρωπος (λεμε τωρα χαχαχα θα προσπαθησω ομως)

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...