Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα :)))))))

γεια ελενακι απο τα μακρια!

ετσι θα σε λεω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασικα καλησπερα και στις δυο ελενιτσες χαχαχαχαχα δεν χαιρετησα καμια

Ρε παπακι λες να καψαν καμια χασισοκαλλιεργεια στην περιοχη και ειμαστε ετσι και εγω απο το απογευμα ειμαι γιουχου

κοριτσια καλησπερα :)))))))

ελενακι, καλησπερα..τι κανεις καλο μου, ελεγα να σε παρω κατα της 9 αλλα ελεγα μηπως ενοχλησω και δεν θελω..ειχα δουλειες (με τη μαμα) και επισκεψεις ως αργα και δεν μπορεσα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Ελενιτσα κοπελαρα μου εισαι καλα?????????για παρτη σου ζωγραφισα σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

εσυ τσι μλκς τις πατας τελιτσες δεν τις σκουπιζεις?αχα!!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχααχαχααχα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Οντως στην πρωτη εγκυμοσυνη εισαι λιγο πιο προσεχτικη και υστερικη καποιες φορες... Εγώ βέβαια τώρα που το ξαναθυμαμαι δεν ήμουν, δουλευα μέχρι τελευταιας ωρας, οδηγουσα μεχρι που γεννησα, επλενα πατζουρια και χιλια δυο αλλα... Το χειροτερο ειναι που ειχα παει Κηφισια με χιονι, ολοι κι ολοι δεκα ατομα (η εταιρια εχει γύρω στα 300 στο κτιριο που ειμαστε) εγω 7 μηνων εγκυος, χωρις αλυσιδες, να σταματαει το αυτοκινητο οπου θελει, έβαλα τα κλαματα καποια στιγμη και αλλα χαριτωμενα... Τελικα η συγκεκριμενη μερα και η επομενη ειχε δοθει απο το κρατος να πληρωθει κανονικα για ολον τον κοσμο... Τεσπα, χαζομαρες...

Στο δευτερο ημουν πολυ χειροτερη, μονο την μυρτω που ειχα να ανεβοκατεβαζω αγκαλια εφτανε... Αν ομως μπορειτε να εκμεταλλευτειτε την κατασταση να το κανετε...

εσυ αγαπη μου εισαι απο αλλου παπα ευαγγελιο.πω ρε δεν παιζεσε λεμε

921477wc2fyvv2y2.gif

Βασικα καλησπερα και στις δυο ελενιτσες χαχαχαχαχα δεν χαιρετησα καμια

Ρε παπακι λες να καψαν καμια χασισοκαλλιεργεια στην περιοχη και ειμαστε ετσι και εγω απο το απογευμα ειμαι γιουχου

βρε λες;

παντως ειμαι τρισευτυχισμενη λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

αγαπη μου γλυκια μου!

εγκυουλα μου ομορφη!

κουκλα μου!

παραπονιαρα μου!

δεν σε ξεχναω βρε εγω εσενα!

μακια μου!

εντακει..ειμαι λιγο παραπονιαρα!!!

και οσο ειμαι καλα λεω να πω καληνυχτα..η μανουλα φωναζει..με χτυπαει ραδιενεργεια λεει χαχαχχαα

ζουζουνιτσες μου, θα τα πουμε αυριο..απτο πρωι μεσα θα ειμαι χεχεχε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλως την και την αλλη εγκυουλα!την εφτιξες τη γραμματοσειρα βλεπω!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

εντακει..ειμαι λιγο παραπονιαρα!!!

και οσο ειμαι καλα λεω να πω καληνυχτα..η μανουλα φωναζει..με χτυπαει ραδιενεργεια λεει χαχαχχαα

ζουζουνιτσες μου, θα τα πουμε αυριο..απτο πρωι μεσα θα ειμαι χεχεχε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αννετακι φιλακια κι αν βρω χρονο θα σε παρω τηλ μηπως μπορεσεις κι εσυ!

καλο βραδυ κουρκουμπινακι μου!

566b716e1f.png?html%22

Αχ Αστερια μου, κι εμενα ο δικος μου θελει να παρω το Honda Jazz... Μα τι αυτοκινητο είναι ένα που λέγεται Τζαζ??? Στο μεταξυ θα ειναι δικο μου, ολοδικο μου γιατί πεταγεται σαν την πορ@η??? Για να μην σκοτωθουμε το εχω αφησει, ήταν ευκαιρια να πουλουσα το δικο μου τωρα που καθομουν και υποτιθεται οτι τωρα θα αγοραζα το νεο αυτοκινητο... Τελικα ανανεωσα την ασφαλεια και για τουλαχιστον μεχρι το τελος του χρονου θα το εχω... Εχω και την Μυρτω που θελει να παρω μωβ αυτοκινητο!!! Όλοι εδω μεσα έχουν γνωμη κι αποψη για το δικο μου αυτοκινητο... Δεν σας ειπα οτι θα μου περασει η αγαπη που εχω για τον άντρα μου πριν τα μεσανυχτα???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...