Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

xaxaxaxa!!!!!!!!!!!!θες να κανεις κι εσυ καμια δουλιτσα και να δωσουμε ραντεβου κατα τις 3!!!!!!!σε επεισα???????

μπα!!!! θελω πιο ισχυρο κινητρο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιωργια δε λεω φθηνα τα κινεζικα αλλα δεν ψωνιζω ποτε απο κει για εναν λογο

δεν χωνευουν τους ελλημες κ δεν χαλαν ουτε ενα ευρω απο αυτα που μαζευουν απο την ελλαδα εχουν δικα τους μαγαζια κ ψωνιζουν μονο απο κει για να πηγαινουν τα λεφτα στην κινα δεν φτηνουν τα μπουτια τους λεω εγω

κ το ελεγε με καμαρι ενας κινεζος σε εναν γνωστο οτι ουτε τσιχλα δεν παιρνουν απο την ελλαδα τα κανουν ολα εισαγωγη απο την χωρα τους

αυτο ειναι το ευχαριστω για τα λεφτα που αφηνονται στα μαγαζια τους απο τους ελληνες

νευριασα τωρα........:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

1a0fd6e0b8.png

Ανδριανα και εγω διαβασα καπου πως οσο πιο συχνα τοσο το καλύτερο γιατι ανανεωνετε το σπέρμα και ειναι καλυτερης ποιοτητας!!! Εγω καποια στιγμη εκανα καθε μερα αλλα δεν μου εκατσε το νινι μονο μια κολπιτιδα αποκτεισα!!!!:?:tongue:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

νικακι με κοροδευεις????

μαγδουλα κ γω λεω μηπως ειναι καλιτερα γιατι δεν το δοκιμασα ποτε να δω

αλλα αν ειναι να αποκτησω κολπιτιδα αστο!χαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

εεεεε........αμα φτιαξεις και κανενα δελεαστικο φαγητο!!!!!!!

τι λες βρε νικακι να το φιαξω κ μετα ποιος θα το φαει?εγω?κανω διαιτα να χασω τα περιτα κιλα γιατι ειπαμε φετος παραλια μοχιτος remember?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Μαγδακι μου καλα...σε καμια βδομαδα θα ξερω αν καναμε τιποτα...αλλιως τον επομενο μηνα τα ζογκλερικα παλι!!!!!!!!!!!!:):):)

αυτο που θελω ειναι να παει καλα αυτη τη φορα κι ας μη μεινω αμεσως!!!!!!το καταλαβαινεις πιστευω:rolleyes:

1a0fd6e0b8.png

Γεια σου μαγδα!Σ εχω ξαναδει καπου αλλα δεν θυμαμαι που!Στη σπερματεγχυση?

Στηις Παλλιδρομες και στο καφε περι ανεμων εκει γραφω συνηθως!!!

Οσο για την ακριβεια δικιο εχεις εαν δουνε το ιδιο φορεμα σε ενα ακριβό μαγαζι και σε ενα οχι τοσο καλο απο το ακριβο θα το αγορασουν!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Λοιπον καλημεριζω μονο την γιωργια αφου μονο αυτη με καλημερησε...χαχαχαχα

Μαγδουλα καλως ηρθες και απο εδω ελα εδω δεν θα μπορεις να μου βαζεις απουσια ειμαι καθε μερα....τι κανεις?

Ανδριανη το ονειρο σου ειναι πολυ καλο η αγια αννα θεωρητε μητερα ολων απο την στιγμη που ειναι μητερα της παναγιας και επισης μαυροφορεμενη ειναι η παναγια και ειναι μαυροφορεμενη οποτε δειχνει εγκυμοσυνη

Διαφημίσεις

τι λες βρε νικακι να το φιαξω κ μετα ποιος θα το φαει?εγω?κανω διαιτα να χασω τα περιτα κιλα γιατι ειπαμε φετος παραλια μοχιτος remember?

remember,remember but of course dear.......!!!!!!!!!!τυχαιο δε νομιζω?????επειδη το κοβω χλωμο να σε πειθω λεω να παω να αρχισω!!!!μπορω???????

1a0fd6e0b8.png

Ανδριανη μου που να ξερες τι κανουν οι Ελληνες!Δουλευα καποτε σ ενα τουριστικο γραφειο κι ερχοταν ελληνικες φιρμες κι εστελναν δεματα στη Ρουμανια και στη Βουλγαρια ταχα μου δειγματα.Εστελναν τα υφασματα κομμενα κανονικα κομματι κομματι και δεν πληρωναν τελωνειο γιατι ηταν δειγματα!Τα εραβαν εκει με 1 δολλαριο μεροκαματο και τα εστελναν παλι πισω ραμμενα αλλα πρωτα τα μανικια κι υστερα το υπολοιπ[ο.Παλι δεν πληρωναν τελωνειο γιατι ηταν δειγματα.Τελειωναν τη ραφη εδω και τα εβγαζαν στην αγορα.Πηρα τοτε μπουφανακι νοτικα με 5.000 δραχμες και στα μαγαζια εκανε 80.000 δραχμες!

Οποτε οταν μιλαμε για τους αλλους ας βλεπουμε και τα δικα μας χαϊρια.

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...