Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατι βρισκουν και τα κανουν μανου μου!Εδω ο κοσμος ειναι μουρλος,νομιζει οτι μονο το ακριβο ειναι καλο!Αμα δουνε σε δυο μαγαζια το ιδιο προιον σε διαφορετικες τιμες θα παρουν το ακριβοτερο!Τετοιοι στοκοι λεμε!

Εγω ψωνιζω απο Θεσσαλονικη που ξερω την αγορα και καθε φορα μου φευγει ενα πεντακοσαρικο αλλα ψωνιζω δυο σακους ρουχα και για μενα και για τον αντρα μου!Ειχα παρει μια φορμα στυλ πιλοτου καποια στιγμη 11.90 απο ενα μαγαζι τυπου ζαρα κι οταν ηρθα στον Πυργο ττη ειδα σε βιτρινα ιδια μαρκα ιδιο ρουχο 118 ευρω!

Ειπατε κατι?

απιστευτο αλλα δυστυχως εχουν βρει κοροιδα η και ανθρωπους που δεν μπορουν να πανε πιο μακρυα και να δουν τι παιζει!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Γεια σου μαγδα!Σ εχω ξαναδει καπου αλλα δεν θυμαμαι που!Στη σπερματεγχυση?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Ναι βρε παιδια μιλαμε για τρελη ακριβεια!Προπερσι που ανοιξε το σπριντερ ξεσηκωθηκαν οι καταστηματαρχες και εκαναν μεχρι και πορεια!κουλο ε?Απο τοτε εχουν κλεισει τουλαχιστο 20 μαγαζια κι ολα τα αλλα αρχισαν λιγο να προσγειωνονται!Σε λιγο καιρο ανοιγει Ζαρα και Τζαμπο!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

καλημερα μαγδουλα

τι να πω δεν διαβασα κατι που δεν ηξερα αλλα λενε οτι 3 επαφες την βδομαδα φτανουν αλλα κ οι συχνοτερες δεν αποτελουν προβλημα

αλλα το λεω αλλη φορα το βραδι δεν αντεχω ποναω κιολας λιγακι σημερα χαμηλα αλλα υγρα ωορηξιας δεν εχω μονο στον προηγουμενο κυκλο κ πιο πριν ειχα να τα δω κανα 7 μηνες αλλα πετυχα εγκυμοσυνη κ χωρις να τα δω το δεκεμβρη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Γεια σου Αννα!

Το κουλο δεν σας το ειπα!Ειχα δει τα χριστουγεννα ενα φορεμα σ ενα μαγαζι και το ειχε 85 ευρω.Εκανα τη βολτα μου να ψαχουλεψω μεχρι να αποφασισω τι θελω και μπηκα σ ενα κινεζικο που εχει πολυ ωραια ρουχα!Βρηκα το ιδιο φορεμα 15 ευρω!Το ειχαν παρει απο τα κινεζικα και το πουλουσαν για φιρμα!Τελικα με 70 ευρω πηρα το φορεμα,ενα αλλο φορεμα,καναδυο μπλουζες με κολαν,μποτακια κι ενα παλτο!Τα μουρλανα να τα φοραω και δεν εχουν παθει τιποτα!

Διαφημίσεις

καλημερα μαγδουλα

τι να πω δεν διαβασα κατι που δεν ηξερα αλλα λενε οτι 3 επαφες την βδομαδα φτανουν αλλα κ οι συχνοτερες δεν αποτελουν προβλημα

αλλα το λεω αλλη φορα το βραδι δεν αντεχω ποναω κιολας λιγακι σημερα χαμηλα αλλα υγρα ωορηξιας δεν εχω μονο στον προηγουμενο κυκλο κ πιο πριν ειχα να τα δω κανα 7 μηνες αλλα πετυχα εγκυμοσυνη κ χωρις να τα δω το δεκεμβρη

εχω διαβασει πως οσο περισσοτερο λειτουργει το συστημα τοσο πιο καλη ειναι η ποιοτητα του σπερματος...δεν ξερω αν ισχυει!hope so

1a0fd6e0b8.png

Γεια σου Νικακι!Κι εγω θα την κανω σε λιγο.Ζυμωσα κιμα χτες βραδυ να φουσκωσει και θα φτιαξω μπιφτεκακια σημερα!Εβαλα και βασιλικο απ τη γλαστρα μου να μοσχοβολησουν!

αντε νικακι τραβα να κανεις καμια δουλεια εσυ γιατι εγω παραμενω ακαματρα

xaxaxaxa!!!!!!!!!!!!θες να κανεις κι εσυ καμια δουλιτσα και να δωσουμε ραντεβου κατα τις 3!!!!!!!σε επεισα???????

1a0fd6e0b8.png

γιωργια δε λεω φθηνα τα κινεζικα αλλα δεν ψωνιζω ποτε απο κει για εναν λογο

δεν χωνευουν τους ελλημες κ δεν χαλαν ουτε ενα ευρω απο αυτα που μαζευουν απο την ελλαδα εχουν δικα τους μαγαζια κ ψωνιζουν μονο απο κει για να πηγαινουν τα λεφτα στην κινα δεν φτηνουν τα μπουτια τους λεω εγω

κ το ελεγε με καμαρι ενας κινεζος σε εναν γνωστο οτι ουτε τσιχλα δεν παιρνουν απο την ελλαδα τα κανουν ολα εισαγωγη απο την χωρα τους

αυτο ειναι το ευχαριστω για τα λεφτα που αφηνονται στα μαγαζια τους απο τους ελληνες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...