Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νινακι μου καλημερα,συγγνωμη δε σε καλημερισα πριν,ευχομαι καλη επιτυχια στις προσπαθειες.Καλα στο αβαταρ σου ειναι απο την παιδικη σειρα ΜΑΡΣΟΥΠΙΛΑΜΙ;Η κορη μου τρελαινοταν για αυτο οταν ηταν μικρη:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Μινακι μου τι κανει η ζουζουνιαρα σου;

αστα μανου πηγαμε και πηραμε παντοφλακια χθες περιτο να σου πω οτι τα διαλεξε μονη της και πηρε κατι ασημι με στρας πανω χαχαχαχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Ολα καλα!Διαβαζα τα προηγουμενα!

Ανδριανη καλο ειναι το ονειρο,αναψε κανα κερακι στην Παναγια με την πρωτη ευκαιρια.

Μανου μου καλα ειμαι ξεραθηκα στον υπνο και ξυπνησα 11 η ωρα!

Γεννησε η μαρκελλομαμα εμαθα!Να σου ζησει το μπεμπεκι!

Μαρη εγω δεν εχω φατσα,δεν το πολυσυμπαθω.Εσεις εχετε?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Καλα μινακι ημουν σιγουρη,νομιζω πως πρεπει να το παρουμε αποφαση,οτι τα κοριτσακια μας ειναι πολυυυυυ γυναικες.Εμενα αρχισε να μου ζηταει και τακουνια:tongue::tongue::tongue:

ρε τις ελεγα να παρει τα ιδια σε ασπρα και μου ελεγε οχι μανουλα ατα σελω!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Καλα εκανες γεωργια μου,κι εγω σημερα ξυπνησα,επιτελους στις εννια,αφου τελειωσαμε και με τα εξωσχολικα,μπορουμε να κοιμομαστε λιγο παραπανω.

Ουτε εγω εχω φατσα,δεν ειμαι και πολυ fun του ειδους.

OPYIp3.png

vez3p2.png

οχι ενταξει οτι διαλεξε εχθες τα πηρε το πορτοφολι μου αδειασε το ατιμο πηγαμε και για γυαλια ηλιου τα πιο ακριβα ηθελε τωρα τα προσεχει να δουμε σε καμια βδομαδα χαχαχαχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλημερα minaki,καλημερα manounita...δεν σας καλημερισα πριν απο την βιασυνη μου να γραψω για τα ποδια...χαχαχα!!!!!!!

μανουνιτα τυχαια το βαλα το αβαταρ απλως το ειδα και μου αρεσε δεν ηξερα οτι ειναι παιδικο!!!!!!:roll:

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...