Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεωργια να παμε μαζι να γεννησουμε,αμα εχεις μπεμπα κι εγω μπεμπη τα αλλαζουμε. Ομως τι γονιδια θα κληρονομησει... Μπα,αστο! Θα μου ζητα τον ιακωβο αντι για γαλα,χι χι!

ένα μήλο την ημέρα...

γεωργια να παμε μαζι να γεννησουμε,αμα εχεις μπεμπα κι εγω μπεμπη τα αλλαζουμε. Ομως τι γονιδια θα κληρονομησει... Μπα,αστο! Θα μου ζητα τον ιακωβο αντι για γαλα,χι χι!

Α,καλοοοοοοοοοο!χαχαχαχαχααα

Αννα μου τις ειδε ολες και μου ειπε οτι εγιναν μεγαλες βλακειες και λαθη κι οτι τωρα αφου διορθωθηκε το ορμονικο και ξεβουλωσαν και οι σαλπιγγες δεν υπαρχει κατι αλλο ανησυχητικο.

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Καληνυχτα Ανδριανη!καλο ξημερωμα τσουπαρα μου!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Α,καλοοοοοοοοοο!χαχαχαχαχααα

Αννα μου τις ειδε ολες και μου ειπε οτι εγιναν μεγαλες βλακειες και λαθη κι οτι τωρα αφου διορθωθηκε το ορμονικο και ξεβουλωσαν και οι σαλπιγγες δεν υπαρχει κατι αλλο ανησυχητικο.

Αντε μπραβο βρε κοπελα μου να ρθει το πιτσιρικι τωρα με το καλο

Καληνυχτα και σε σενα Αννα!Καλη αυριανη!

Διαφημίσεις

Καληνυχτα Ελενη!

Την κανετε ολες κι εγω θα μιλαω μονη μου?παω διπλα να δω τι παιχτηκε σημερα!καληνυχτα κοπελιτσες!μακιαααααααααα

:pp κοριτσιαααααααα!!! Ξυπνηστε καλεεεεε!!! Μπηκα στο φεις κι εμαθα πως γεννησε η μαρκελλομαμα! Αχ,να ζησει ο μπεμπης,καλη σαραντιση κ να τα χαιρεσαι τα αγγελουδακια σου!!! Ξανακαληνυχτω...

ένα μήλο την ημέρα...

Καλημερα και να εχετε ενα τελειο Σαββατοκυριακο ολες.Καλα χθες το βραδυ παλι εχασα φαση,μα καλα βρε κοριτσια καθεστε κι ασχολειστε με ενα χαχα;Ελεος δηλαδη..........

Παπακι μου να περασεις τελεια σημερα και ακομα πιο τελεια αυριο στην επετειο σας κοριτσακι μου.

Ελενιτσα ευχομαι σημερα να ηρθε κανονικα η "κοκκινοσκουφιτσα"

Γεωργια μου μακαρι να πανε ολα καλα τωρα που ανοιξαν οι δρομοι,οσο για το κατα παραγγελιαν σεχ,σε καταλαβαινω απολυτα,αλλα το προτιμω εγω,προσωπικα απο το να παρω φαρμακα και να μπω σε αλλες διαδικασιες........

Μηλιτσα μου νομιζω οτι ειναι κριμα να αλλαζεις τα σχεδια σου λογω της δουλειας,δεν θα μπορουσες εστω για μια μοναδικη φορα να σκεφτεις και λιγο τον εαυτο σου,κοπελα μου;

Μαρκελλομαμα να σου ζησει κοπελα μου,να χαιρεσαι τα παιδακια σου και καλο σαραντισμο να εχεις.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...