Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω Μηλιτσα μου απο τον Φλεβαρη μεχρι σημερα εχω αδιαθετησει μια φορα και μια η σημερινη (καλα ακομα οχι κανονικα, κατσε να δουμε κι αυριο)... Χαμος πλεον, δεν ξερω τι μου γινεται... Τωρα υποτιθεται οτι περιμενα απο τις 11/05

Διαφημίσεις

χαχαχχαχα τι να κανω ρε συ κοιταω κ λιγο τηλεοραση να μην κοιταω συνεχεια την οθονη του υπολογιστη με ζαλιζει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Μηλιτσα αμα δεν τον τσακωσα αυτη τη φορα το μπεμπη θα παμε παρεα για σπερματεγχυση!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

να,πλησιαζουν τα 39α γενεθλια μου. Με πιεζει ο χρονος. Οι εξετασεις μου καλες,του συζυγου θεωρειται γονιμο ομως δεν εχει τελειες τιμες. Αν εκανα εξωσω θαχα πολλες πιθανοτητες,ομως εμβρυομεταφορα κ ξαπλα μερες ειναι ανεφικτο για μενα. Εδω λιγο να αρρωστησω γινεται μπαχαλο η ρουτινα μου. Ετσι σπερματεγχυση. Την κανεις κ πας δουλεια κανονικα. Και βοηθα το σπερμα

ένα μήλο την ημέρα...

Θα παω γιατι σεξ κατα παραγγελια βαρεθηκα να κανω!

Θελω μπεμπη γιατι εχω κανει συμφωνια με τον αντρα μου κι αμα βγει μπεμπα θα το πουμε της πεθερας μου και δε γουσταρω μια!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Μηλιτσα αμα δεν τον τσακωσα αυτη τη φορα το μπεμπη θα παμε παρεα για σπερματεγχυση!

Ωραια,τσακωσε εσυ το μπεμπη κι εγω τη μπεμπα,χι χι! Μην τσακωθουμε!

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...