Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Ναι! Αλλά.. πρέπει να δεις σε εσένα τι δουλεύει. Για να το έχεις σε ισοροπια. Είναι λίγο μπερδεμένο το ζάχαρο. Εγώ δεν μπορούσα να φάω τοστ το πρωί ή το βράδυ , πήγαινε το ζάχαρο 170. Έτρωγα πρωί βραστά αυγά 2 και φρυγανιά με μέλι. Ζάχαρο 90. Μπορούσα το μεσημέρι να φάω 1 μπολ καρπούζι και 1 πιάτο μακαρόνια και πήγαινε 110 ζάχαρο. Σε μια φίλη μου με τα μακαρόνια πήγαινε το ζάχαρο στο θεό. 

αλλά ναι, θα σου πει καλύτερα η αιματολόγος και η ενδοκρινολόγος. Να σου τα εξηγήσουν με λεπτομέρεια. Αλλά όσα είπες θα τονοσουν τον οργανισμό σου! 

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλησπερες κουκλαρες!!!

Σας διαβασα πολυ γρηγορα αλλα ειδα οτι η αστεριας μου ειπε καλα λογια για τα παιδακια μου (ευχαριστουμε θεια αστερια, επιφυλασσομεθα να ανταποδωσουμε συντομως) κι οτι θελει να παρει νεο αυτοκινητο (κι εγω ψαχνομαι, Yaris εχω και μάλλον το ιδιο θα ξαναπαρω, για πες ομως καμμια ιδεα), κι οτι το παπι ειναι ερωτευμενη με τον άντρα της... Μπραβο παπακι, αυτο το ξαφνικο που αγαπας τοσο πολυ τον αντρα σου και ταυτοχρονα ολον τον κοσμο το ζω κι εγω σημερα (δεν το βλεπω για πολυ ακομα, σε μια ωρα τελειωνει η μερα) και ειναι τελειο... Ετσι να νιωθεις παντα...

Εγω αν και ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα χωρις λογο, εστειλα παιδια και αντρα στις κουνιες το απογευμα και ξεσκιστηκα στις δουλειες... Αν περιμενα από την Ανδριανη, θα πιαναμε κατσαριδες και ακομα ο μικρος δεν εχει εκπαιδευτει να τις παταει... Ασε που αφου δεν εχει βγει ακομα Τεζα με δονηση εγώ δεν παιρνω τιποτα... Μολις βγηκα απο το μπανιο και χαλαρωνω ευτυχισμενη μαζι σας...

ελενη μου ναι οταν ειμαι χαρουμενη αγαπαω οοοοοοοοοοολο τον κοσμο με καποιες μικροεξαιρεσεις βεβαια!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=QRJF3lOO2W0&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=QRJF3lOO2W0&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

ετσι και εγω δεν θελω να το μαθω θελω να το φαω

αννα μου τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

και να σας ρωτησω ρε κοπελιες.το ψωμακι με σουβλακι η γυρο πως το λετε?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Να σου κανω διαγνωση σημερα που εχω ρεντα???????????χαχαχαχααααα

σε μενα;

566b716e1f.png?html%22

παπακι, εμενα γιατι δεν με αγαπας πολυ σημερα?σημασια δεν μου δινεις....κλαψ

ααχ τσουζουν και τα ματια μου, ποναει λιγο και η κοιλιτσα..και η μεσουλα..και τι αλλο δεν λεω χιχιχι

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

και να σας ρωτησω ρε κοπελιες.το ψωμακι με σουβλακι η γυρο πως το λετε?

σουβλακι καλαμακι!

ωωωωωωωωωωωωωωωωχ!

566b716e1f.png?html%22

αααααααααααααα θα τα χαλασουμε!

καλαμακια ειναι!και αυτο με την πιτα ειναι το σουβλακι!

ναι ρε ρουφατε την κοκακολα απο την πιτα μεσα αχαχαχαχααχαχαχα

Κουφετακι όντως εχεις ανοιξει τους ασκους του αιολου, μια με τα σμαιλις μια με τα τραγουδια, έλεος!!!

Αααα, τωρα θα κάνουμε και μαθημα ελληνικων!!! και το καλαμακι με πιτα πως το λετε αν λετε το καλαμακι σουβλακι??? (ερε και να ανοιξει κανενα σουβλατζιδικο εδω ενας σαλονικιος, τι παραγγελιες θα στελνει μεχρι να μπει στο νοημα... Αλλα ντ' αλλα...)

εσυ περιμενε θα βρω στα μαιλ μου και θα σε απαντησω κοπεγια

κουφεταααααααααααααααααααααααααααακι μου !

τι κανεις;;;;;;;;;;;;;

λοιπον σου ειπα ε οτι τελικα μου εβαλες ιδεα!

ειναι 215χρονο μαλλον και το συνεδριο ειναι οι εξετασεις του γυμνασιου!

αχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα

κουφετακι για το μπουκωμα, φυσιομερ (100% θαλασσινο νερο, το χρησιμοποιεις αφοβα) και οσμοκλιν... Αυτο το τελευταιο δεν το εχω βρει ακομα, εχω ακουσει όμως φοβερά λογια... Ενδεικνυται για μωρά ποσο μάλλον για σενα....

απο το 1ο εχω βαλει ολη την θαλασσα το αλλο δεν το ξερω

μα το κουφετο ειναι δυο φορες μωρο!!!και λουλουδομωρο!!!!!!!!!!!

ουα?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

παπακι, εμενα γιατι δεν με αγαπας πολυ σημερα?σημασια δεν μου δινεις....κλαψ

ααχ τσουζουν και τα ματια μου, ποναει λιγο και η κοιλιτσα..και η μεσουλα..και τι αλλο δεν λεω χιχιχι

αγαπη μου γλυκια μου!

εγκυουλα μου ομορφη!

κουκλα μου!

παραπονιαρα μου!

δεν σε ξεχναω βρε εγω εσενα!

μακια μου!

566b716e1f.png?html%22

ελενακι!επιτελους!!

λοιπον απο τουτου ειδαμε μονο το Daihatsu Terios,πολυ ωραια και πολυ καλο!!!αλλα η τιμη ειναι καπως.....

προσπαθω να πεισω το συζυγο να δουμε και το Auris αλλα δε το βλεπω...

θελει το Terios !!τεσπα μαλλον θα το αφησουμε για λιγο αργοτερα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

σουβλακι καλαμακι!

ωωωωωωωωωωωωωωωωχ!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Οντως στην πρωτη εγκυμοσυνη εισαι λιγο πιο προσεχτικη και υστερικη καποιες φορες... Εγώ βέβαια τώρα που το ξαναθυμαμαι δεν ήμουν, δουλευα μέχρι τελευταιας ωρας, οδηγουσα μεχρι που γεννησα, επλενα πατζουρια και χιλια δυο αλλα... Το χειροτερο ειναι που ειχα παει Κηφισια με χιονι, ολοι κι ολοι δεκα ατομα (η εταιρια εχει γύρω στα 300 στο κτιριο που ειμαστε) εγω 7 μηνων εγκυος, χωρις αλυσιδες, να σταματαει το αυτοκινητο οπου θελει, έβαλα τα κλαματα καποια στιγμη και αλλα χαριτωμενα... Τελικα η συγκεκριμενη μερα και η επομενη ειχε δοθει απο το κρατος να πληρωθει κανονικα για ολον τον κοσμο... Τεσπα, χαζομαρες...

Στο δευτερο ημουν πολυ χειροτερη, μονο την μυρτω που ειχα να ανεβοκατεβαζω αγκαλια εφτανε... Αν ομως μπορειτε να εκμεταλλευτειτε την κατασταση να το κανετε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...