Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Ολα καλα!καλοκαιριασε κι αρχισαμε τις κρεπαλες!ψασαμε στον κηπο παρεα ολοι οι γειτονοι και σαβουρωσαμε τον αμπακο παλι!

Εσεις τι νεα?

Αννα πως ειναι η μικρη?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αννα,τι νεα? Γεωργια σπερααα! Σημερα μιλαγα με την ελενητουρκι κ μουπλεξε το εγκωμιο της πεθερουλας της! Χι χι! Αμα τα διαβασει,θα με σκοτωσει!

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Μακαρι να πανε ολα καλα να μην ταλαιπωριεται το τσουπακι!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Γεια σου μηλιτσα!ποτε επιστρεφει η ελενη?

Διαφημίσεις

το αλλο σαββατο επιστρεφει αλλα μαλλον θα μπαινει απ την αλλη δευτερα. Ανυπομονει να γυρισει σπιτακι της το πουλακι μου! Δεν της αρεσει εκει.

ένα μήλο την ημέρα...

το αλλο σαββατο επιστρεφει αλλα μαλλον θα μπαινει απ την αλλη δευτερα. Ανυπομονει να γυρισει σπιτακι της το πουλακι μου! Δεν της αρεσει εκει.

Γιατι αραγε???

Κορες αδιαθετησα!!!! Ελπιζω να μην αδιαθετησει μια απο σας...

Κοριτσακια εχασα κατι σημερα?εεεεεεεεε?

καλα ειμαι ελενιτσα κου, η μυρτω εμαθα εγινε κατεδαφιστρια,χε χε! Χθες αδιαθετησα, ρωτησα κατι στα κοριτσια στη σπερματεγχυση για να μαθαινω γιατι μαλλον θα μπω κ γω στο καφε τους σε λιγο καιρό.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...