Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για αλλη μια φορα κανεις λαθος δεν ξερεις τι σου γινεται λεω εγω αχ κοψε τωρα σε βαρεθηκα

ας διαλευκάνει την υπόθεση το παπάκι,καληνύχτα απο μένα και να τονίσω πως δεν εννοούσα πως δεν μπορεί να κάνει αλλά δεν μπορεί εύκολα να κάνει,good night every body!!!

ωραία παρέα έχετε βλέπω. Καληνύχτα κουκλίτσες μου. Παπάκι να περάσεις τελεία και ψυχραιμία.μινακι και αννούλι φιλία στις μικρές. Άντριανουλι τον έπνιξες;

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Δεν ασχολουμε αλλο ρε ανδριανη με υπανθρωπους η μικρουλα μου μια χαρα ειναι αν εξαιρεσεις την υπερενταση που της εφερε η αντιβιωση κατα ταλλα μια χαρα και απυρετη

Διαφημίσεις

α και να μην ξεχάσω όποια θέλει τη διεύθηνση που λέγαμε να μου πει να της στείλω σε πμ,δεν την θυμάμαι απέξω γιατί εμένα έρχεται στο σπίτι μιά κοπέλα και δεν θυμάμαι διεύθηνση,καληνύχτα!

ωραία παρέα έχετε βλέπω. Καληνύχτα κουκλίτσες μου. Παπάκι να περάσεις τελεία και ψυχραιμία.μινακι και αννούλι φιλία στις μικρές. Άντριανουλι τον έπνιξες;

κισακιιιιιιιιιι μου φιλακιααααααααααααα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ΨΕΥΤΡΑ ΚΑΡΔΙΑ 'ΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ.....

ΓΙΑ 'ΚΕΙΝΑ ΑΥΤΗ ΕΠΑΛΕΤΑΙ ΜΑ ΕΙΝ' ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ......

ποιός το έγραψε αυτό?απο τραγούδι είναι?τέλος πάντων εγώ είμαι αντήθετη..

Διαφημίσεις

μπραβο αννα μου ολα καλα τωρα

κισακι τι γινεται με την παρτη σου μπαινεις στα ξαφνικα κ πετας μια καληνυχτα?

που ησουν τετοια ωρα μιλααααα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κισα τον αντρα μου οχι τον κουνελο ναι χθες βραδι παλι σημερα?χαχαχαχα αυριο παλι μην τον ξεζουμισω τον ανθρωπο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...