Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Δυόμιση με τρία  χρόνια....και ναι...αρχικά δεν είχα κάθε μήνα ωαριο....μετά ξεκίνησα και έκανα και δύο κύκλους χωρίς ωαριο..οπότε περίοδο είχα μόνο με cyclacur...οι εξετάσεις χάλια εεε και καπου το πήρα απόφαση!

Ξέρω κοπέλα που έχει περίοδο μονο με χάπια από τα 22 της. Δε πρόλαβε καν να προσπαθήσει σκέψου. Απλά μια μέρα άρχισε να έχει ανωμαλίες περιόδου κ μετά από λίγο τέλος. Εγω προς το παρόν το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι πως έχω λιγότερες μέρες περίοδο. 3-4. Βέβαια κάνω κ κάθε μήνα ωοληψια οπότε δε ξέρω πως θα ήταν αλλιώς.

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Υπεραναλυετε οι παρθένοι κι είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας. Αφήστε το αυτό μαστίγωμα και κανακεψτε τους εαυτούς σας😀

Έδινα δύο ωάρια με φουλ διέγερση κι είχα ή ένα ή κανένα έμβρυο οπότε δεν το αφήναμε για βλαστοκύστη αλλά 3ων ημερών. Δεν μπορούσα να κάνω διέγερση κάθε μήνα καθώς έπαιρνα μεγάλες δόσεις.

Εχω ωροσκόπο Σκορπιό, το σώζω; 🤣  Αρα έμεινες έγκυος με 3 ημερών; 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ο πλουτος της ζωης ειναι οταν ερωτευεσαι τρελα και παντρευεσαι αυτον που αγαπα; αυτον που λατρευεις,αυτον που λες το ονομα του και ακομα και μετα απο 9 χρονια σχεσης αισθανεσαι μια ασφαλεια μια ηρεμια μια ευτυχια.

πλουτος στη ζωη ειναι οταν κουβαλας ενα σπορακι 9 μηνες μεσα σου και τον κανεις ανθρωπο και μετα απο λιγο καιρο ακους απο τα χειλακια του την λεξη μαμα.

πλουτος ειναι οταν μπορεις να βοηθας οσο μπορεις τον συνανθρωπο σου οταν σεχει αναγκη.

πλουτος ειναι η πιστη που νιωθεις στο θεο και σε κανει να γαληνευεις,

και ειμαι τελικα τοσο πλουσια που δεν εχω αναγκη κανενα.

πλουσιος δεν ειναι αποκλειστικα οποιος εχει φουσκωμενες τσεπες.....

καλο βραδυ!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο πλουτος της ζωης ειναι οταν ερωτευεσαι τρελα και παντρευεσαι αυτον που αγαπα; αυτον που λατρευεις,αυτον που λες το ονομα του και ακομα και μετα απο 9 χρονια σχεσης αισθανεσαι μια ασφαλεια μια ηρεμια μια ευτυχια.

πλουτος στη ζωη ειναι οταν κουβαλας ενα σπορακι 9 μηνες μεσα σου και τον κανεις ανθρωπο και μετα απο λιγο καιρο ακους απο τα χειλακια του την λεξη μαμα.

πλουτος ειναι οταν μπορεις να βοηθας οσο μπορεις τον συνανθρωπο σου οταν σεχει αναγκη.

πλουτος ειναι η πιστη που νιωθεις στο θεο και σε κανει να γαληνευεις,

και ειμαι τελικα τοσο πλουσια που δεν εχω αναγκη κανενα.

πλουσιος δεν ειναι αποκλειστικα οποιος εχει φουσκωμενες τσεπες.....

καλο βραδυ!

μπραβο παπακι μου!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

αυτά δεν ισχύουν για όλους,εμένα ευτυχισμένη με κάνουν τα λεφτά γιατί μπορώ να έχω ότι θέλω,αυτό δεν είναι ευτηχία?και έχω και ανθρώπους που με αγαπάνε πραγματικά για αυτό που είμαι!και ο άντρας μου όταν είχαμε παντρευτεί δεν το έκανε για τα λεφτά!

Διαφημίσεις

κι εγω σ αγαπω γυναικακι μου.

αλλα δεν τα λεω για να χαιδεψω αυτια απλα τα νιωθω τοσο πολυ.

τα νιωθω και θελω τοσο πολυ να ολοκληρωσω και να επισφραγισω τον ερωτα μου με τον αντρα μου με ενα σπορακι αλλα μεσα εδω μαζι σας εμαθα να κανω υπομονη.ειναι αρετη ξερω.αχαχαχα.αντε κουκλες μου φιλακια πολλα!000203F8.gif

sig.asp?img=ad1

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

για μένα ο καλύτερος άνθρωπος είναι ο όμορφος(πρόσωπο,σώμα κτλ)με λεφτά και συνηδειτοποιημένος!αυτά για μένα φέρνουν ευτιχία,τα συναισθήματα έρχοντε είτε έχεις λεφτά είτε όχι,ένας τέτοιος άνθρωπος μπορεί να τα έχει πραγματικά όλα πηστεύω..!

Ναι κουκλα μου η υπομονη και η αγαπη ειναι αρετες και απο τις πιο σημαντικες στην ζωη μας και να εισαι σιγουρη πως ο θεος θα στο στηλει το παιδακι ο θεος δεν γυρναει ποτε την πλατη του σε αυτους που πιστευουν

Διαφημίσεις

παπάκι απότι θυμάμαι δεν μπορείς να κάνεις παιδιά για ακαθόριστο λόγο,ξέρεις οτι άμα πληρώσεις πας σε κληνική και μένεις αμέσως έγκυος?άρα τα λεφτά φέρνουν όλων των ειδών ευτιχίες;)

εγώ προσωπικά δεν πηστεύω σε κάποια θρησκεία αλλά αυτό που σου λέει η άννα παπάκι είναι αλήθεια γιατί όπου και να πηστέψεις θα γίνει αυτό που θες..το μυστικό είναι η πίστη,όχι το που θα πηστέψεις!;)

Για αλλη μια φορα μην ασχολεισαι με καμια μας και το παπακι μια χαρα παιδια μπορει να κανει εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου απο την κακια σου

δεν έχω κακία,απλά πριν καιρό είχα διαβάσει ότι προσπαθεί να κάνει και δεν μπορεί..δεν το είπα με κακία,απλά της λέω πως άμα πληρώσει θα μπορέσει(εννοώ με σήγουρα αποτελέσματα)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...