Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλαμακια αααααααχαχαχααχαχαχαχαχαααχααχαχαχα το σουβλακι εκει το ρουφατε λεμε αχαχαχαχααχαχαχαχαχαχααχαα

να την αφησεις ενα μισαωρο να ξεθυμανει και πιες σιγα εδω μια γνωστη μου τσιπουρα επινε

εεε αμα ειναι νοστιμοτατο το τσακιζω..δεν με νοιαζει οπως κι αν το λενε!!!

σουβλακι..καλαμακι..τρυπιτο .........(να μη πω) χαχαχα

μωρε αστο καλυτερα..ενταξει δεν θα εκραγω κιολας..αφου δεν κανει..δεν πειραζει

η μαμα μου τσιριζει μεσα.."φτανει με το κομπιουτερ"

μα λυσσα κακια.."ασε με καλε να δω τις φιλεναδες μου"..μπααααααααα

και δεν θα μπορω να μπω αργοτερα..θα κοιμηθουμε αγκαλιτσα.

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι μωρε απλα εχω παρει μια μικρη δωσει κορτιζονη για την αλλεργια μου και ισως ειναι φοβερη μαστουρα!

χιχιχιχιχιχι!

βρε κι εγω εδω και δυο μερες εχω τρελο μπουκωμα με την σκατοαλεργεια μου αμαν πια βαρεθηκα.βαζω μονο ροναλ ομως τοσα χρονια τα βαρεθηκα τα χαπια αλλα ειμαι συνεχεια αψου αψου

921477wc2fyvv2y2.gif

Πες τα ρε κουφετακι με αυτα τα καλαμακια καλεεεεεεε σουβλακια τα λενε και τα αλλα πιτογυρο οχι σαντουιτς

αααααααααααααα θα τα χαλασουμε!

καλαμακια ειναι!και αυτο με την πιτα ειναι το σουβλακι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Κουφετακι όντως εχεις ανοιξει τους ασκους του αιολου, μια με τα σμαιλις μια με τα τραγουδια, έλεος!!!

Αααα, τωρα θα κάνουμε και μαθημα ελληνικων!!! και το καλαμακι με πιτα πως το λετε αν λετε το καλαμακι σουβλακι??? (ερε και να ανοιξει κανενα σουβλατζιδικο εδω ενας σαλονικιος, τι παραγγελιες θα στελνει μεχρι να μπει στο νοημα... Αλλα ντ' αλλα...)

βρε κι εγω εδω και δυο μερες εχω τρελο μπουκωμα με την σκατοαλεργεια μου αμαν πια βαρεθηκα.βαζω μονο ροναλ ομως τοσα χρονια τα βαρεθηκα τα χαπια αλλα ειμαι συνεχεια αψου αψου

κουφεταααααααααααααααααααααααααααακι μου !

τι κανεις;;;;;;;;;;;;;

λοιπον σου ειπα ε οτι τελικα μου εβαλες ιδεα!

ειναι 215χρονο μαλλον και το συνεδριο ειναι οι εξετασεις του γυμνασιου!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Ναι αννετακι σημερα εχω εφημερια γενικη!!!!!!!!με πιανιιιιιειιιις???????

εχεις και στολη μη μου πεις?

αν δεν ..να σου στειλω τη δικη μου!!!!!!!!;):mrgreen::lol::mrgreen::cool::lol:

IB5Vp2.png

Κουφετακι όντως εχεις ανοιξει τους ασκους του αιολου, μια με τα σμαιλις μια με τα τραγουδια, έλεος!!!

Αααα, τωρα θα κάνουμε και μαθημα ελληνικων!!! και το καλαμακι με πιτα πως το λετε αν λετε το καλαμακι σουβλακι??? (ερε και να ανοιξει κανενα σουβλατζιδικο εδω ενας σαλονικιος, τι παραγγελιες θα στελνει μεχρι να μπει στο νοημα... Αλλα ντ' αλλα...)

χιχιχιχχι φανταζεσαι;

πολυ γελιο λεμε!

ελενακι μου τι μου κανεις κουκλα μου;

566b716e1f.png?html%22

κουφετακι για το μπουκωμα, φυσιομερ (100% θαλασσινο νερο, το χρησιμοποιεις αφοβα) και οσμοκλιν... Αυτο το τελευταιο δεν το εχω βρει ακομα, εχω ακουσει όμως φοβερά λογια... Ενδεικνυται για μωρά ποσο μάλλον για σενα....

ωχχχχχχχχχχ δεν ανοιγω τετοια συζητηση τα ιδια λεει και ο αντρας μου!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα!ναι ρε το πινουμε εμεις το σουβλακι!

αααααααααααααααααχχχχχχχαααααααααααααααααααααχαχαχαχααχαχαχααχ!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

κουφετακι για το μπουκωμα, φυσιομερ (100% θαλασσινο νερο, το χρησιμοποιεις αφοβα) και οσμοκλιν... Αυτο το τελευταιο δεν το εχω βρει ακομα, εχω ακουσει όμως φοβερά λογια... Ενδεικνυται για μωρά ποσο μάλλον για σενα....

μα το κουφετο ειναι δυο φορες μωρο!!!και λουλουδομωρο!!!!!!!!!!!

IB5Vp2.png

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=QRJF3lOO2W0&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=QRJF3lOO2W0&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

ετσι και εγω δεν θελω να το μαθω θελω να το φαω
αααααααααααααα θα τα χαλασουμε!

καλαμακια ειναι!και αυτο με την πιτα ειναι το σουβλακι!

εεε αμα ειναι νοστιμοτατο το τσακιζω..δεν με νοιαζει οπως κι αν το λενε!!!

σουβλακι..καλαμακι..τρυπιτο .........(να μη πω) χαχαχα

μωρε αστο καλυτερα..ενταξει δεν θα εκραγω κιολας..αφου δεν κανει..δεν πειραζει

η μαμα μου τσιριζει μεσα.."φτανει με το κομπιουτερ"

μα λυσσα κακια.."ασε με καλε να δω τις φιλεναδες μου"..μπααααααααα

και δεν θα μπορω να μπω αργοτερα..θα κοιμηθουμε αγκαλιτσα.

εγω στην κορη μου ειχα τρελα φουσκωματα και ναυτιες οταν (τωρα το θυμηθικα)ημουν να σκασω χαχαχαχααχα εκανα λιγο χυμο λεμονιου με ενα κουταλακι σοδα του φαγητου και λιγη ζαχαριτσα και με αρεζεεε και ηταν και χωνευτικο για δοκιμασε το αυτο δεν πειραζει σε τπτ δεν εχει και μπουμπουριθλες...τελικα -και στο παρκο ειδα μια μαμα ειχε το 1ο μωρακι της και ηταν πολυ σφυγμεενη γτ ηταν στα χωματα τα παιδια και την ηρεμισα-τωρα καταλαβαινω οτι οντος εισαι ποιο ηρεμη στα επομενα παιδια γτ τον 1ο χρονο ειχα πολυ ανχος γι αυτο ακριβως τον λογο αλλα τωρα ειμαι καλααα και στην εγκυμοσυνη μου ημουν ποιο χαλαρη και σιγουρη.

921477wc2fyvv2y2.gif

.............................................................

τι ειν τουτο? δεν προλαβα....................

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...