Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Και όχι στο έντερο ήθελα να γράψω. Σορρυ. 
      Επισης @kate82 έκανες εξετάσεις αίματος για βιταμίνη D; Γιατί κι εμένα μου έδωσε βιταμίνη D αλλά με βαλε να κάνω εξετάσεις την θέλει ψιλή. 

Είναι καλή προληπτικά την παίρνω μια αμπούλα τις 2εβδομαδες 

Just now, little miracle είπε:

αν σε βολευουν απο τον κολπο, παρε τα κολπικα. ειδαλλως τα αλλα. εμενα δεν μου αρεσουν τα υποθετα γιατι γενικα εχω ευαισθησια και παθαινω κολπιτιδες και δεν μπορω να εχω κ υποθετα να λιωνουν και να χω υγρασια κτλ . γι αυτο μου ειχανε προτεινει τα πρεγκνεα. τα οποια τα λαμβανα και σε ολη την εγκυμοσυνη και θηλασμο.

Σ ευχαριστώ  πάρα πολύ μ έπεισες θα πάω να τα πάρω 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

να σου πω ρε συ αννα;;;εμενα αυτος ειναι ο μεγαλυτερος εφιαλτης να ειμαι καπου και να νιωθω οτι δεν υπαρχω.να νιωθα ασχημα λεμε παρεισαχτη.σα να πας σε να παρτυ ακαλεστη.

εγώ πάλι το αντήθετο..μερικές φορές έχει και πλάκα(εννοείτε πως θα αισθανόμουν έτσι άμα πήγαινα ακάλεστη σε πάρτι λολ αλλά σε φόρουμ δεν πειράζει!)όχι ότι μου αρέσει να ενοχλώ απλά εντάξει μωρέ δεν φταίω εγώ που ενοχλήστε μόνες σας ενοχλήστε:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγαπες καλησπερα δεν παμε διπλα καλυτερα?????

εγω ειμαι και στα 2 μινακι!τα σοβαρα θεματα διπλα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

αν δεν προσβαλεις και καταριεσαι δεν υπαρχει θεμα εσυ τι ξεκινας λοιπον,οποτε αστα....αλλου αυτα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

λοιπόν!!!μιά και βάλατε τραγουδάκι πριν πάρτε και ένα ωραίο απο μένα κάθε φορά που θα το ακούτε να σας θυμίζει εμένα(:tongue::D:tongue:)

!!!περιμένω εντιπώσεις,αν και παλιό..διαχρονικό!!!πολλές αναμνήσεις όπως έγραφε και μιά φίλη σε ένα άλλο φόρουμ!!!

Ειδες ρε συ μινα εμεις παλι στην απεξω τελικα ειναι χαλια να σαι μονος στη ζωη

μακια;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=UFAop6Nly3w&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=UFAop6Nly3w&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

ναι ναι αφου δεν καταριεσαι τωρα τα παλια περασμενα ξεχασμενα βρε....

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...