Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , little miracle είπε:

υπαρχουν και της bio kult τα pregnea που ειναι απο το στομα και ασφαλη και για εγκυμοσυνη.

Αυτά είναι σαν multi vitamins έχουν κι άλλα μέσα πχ φιλικό, βιταμίνη D κλπ αν τα επιλέξεις σταματάς τα υπόλοιπα ή πρέπει να συμβουλευτείς τον γιατρό σου για την σωστή δοσολογία στα υπόλοιπα. Και δεν λένε τι στελέχη έχουν μέσα γράφουν γενικά 6 στελέχη. Ενώ τα intimeo υποτίθεται έχουν τα απαραιτητα στελέχη της μικροχλωρίδας της μήτρας γι αυτό τα δίνουν οι γυναικολόγοι. Εμένα μου τα σύστησε έξτρα αυτά μετά το τέλος της αντιβίωσης. Δλδ έκανα έναν κύκλο αντιβίωσης μετά την υστεροσκοπηση που έπαιρνα τα lactotune και μετά την αντιβίωση ξεκίνησα τα was intimeo για την μικροχλωριδα της μήτρας. 
      @kate82 έχεις κάνει και υστεροσκοπηση για το λεπτό ενδομήτριο; 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=XI9IBoY0rDA&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=XI9IBoY0rDA&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μηπως γιατι με ολες τις κοπελες εχουμε αλλη σχεση;εχουμε βρεθει τις ξερουμε μιλαμε στο τηλ και τα λοιπα;επισης εχουν facebook και μιλαμε με τα κανονικα τους ονοματα;

αληθεια εσυ εχεις facebook;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καθολου τρελος απλα δυστυχισμενος με μεγαλη ελλειψη απο ενδιαφεροντα και φιλους και τα λοιπα...αχαχαχαχα δυστυχια;

ξερω ξερω μπλα μπλα μπλα ε;

σε μαθαμε πια.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

μηπως γιατι με ολες τις κοπελες εχουμε αλλη σχεση;εχουμε βρεθει τις ξερουμε μιλαμε στο τηλ και τα λοιπα;επισης εχουν facebook και μιλαμε με τα κανονικα τους ονοματα;

αληθεια εσυ εχεις facebook;

έχω,και πως ξέρεις οτι δεν είμαι μία απο αυτές λέμε τώρα:rolleyes:(δεν είμαι απλά υποθέτουμε,εσένα πάντως δεν ξέρω γιατί αλλά σε συμπαθώ!!!)

καθολου τρελος απλα δυστυχισμενος με μεγαλη ελλειψη απο ενδιαφεροντα και φιλους και τα λοιπα...αχαχαχαχα δυστυχια;

ξερω ξερω μπλα μπλα μπλα ε;

σε μαθαμε πια.

μην ορκίζεσαι..!

Διαφημίσεις

εεεεεεεεεεεεελα;

566b716e1f.png?html%22

Και ειδες ρε παπακι τι σου κανει ο καλος στο κεφαλι????? Να σε απορηπτουν και να μην καταλαβαινεις.... να εισαι μια ζωη παρεισακτος

πλάκα έχετε απλός ξεφεύγω απο την καθημερινότητα..ξέρω πως δεν με θέλετε εδώ γι'αυτό έχει πλάκα,αν στην ζωή σου δεν έχεις λίγο πλάκα όλο δουλειές δουλειές...ξεσκάμε εδώ(έχετε πλάκα γενικότερα έτσι όπως κάνετε με το που με βλέπετε :lol: :lol: :lol: :lol:)καλά περνάμε μωρέ!!!:rolleyes:

Και ειδες ρε παπακι τι σου κανει ο καλος στο κεφαλι????? Να σε απορηπτουν και να μην καταλαβαινεις.... να εισαι μια ζωη παρεισακτος

να σου πω ρε συ αννα;;;εμενα αυτος ειναι ο μεγαλυτερος εφιαλτης να ειμαι καπου και να νιωθω οτι δεν υπαρχω.να νιωθα ασχημα λεμε παρεισαχτη.σα να πας σε να παρτυ ακαλεστη.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Καλε παπακι εχεις και συμπαθειες...χαχαχαχαχα ουτε στον εχθρο σου

ζηλεια ζηλεια!!1αχαχαχαχα

566b716e1f.png?html%22

πλάκα έχετε απλός ξεφεύγω απο την καθημερινότητα..ξέρω πως δεν με θέλετε εδώ γι'αυτό έχει πλάκα,αν στην ζωή σου δεν έχεις λίγο πλάκα όλο δουλειές δουλειές...ξεσκάμε εδώ(έχετε πλάκα γενικότερα έτσι όπως κάνετε με το που με βλέπετε :lol: :lol: :lol: :lol:)καλά περνάμε μωρέ!!!:rolleyes:

μωρε καλα λες να σπαει η βαρεμαρα!να ρχεσαι πιο συχνα ρε φιλε να παιζουμε,πλακα εχει.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...