Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ανυπομωνω να περασουν οι μερες να παω στο γιατρο.ελεγα να παω αθηνα γυρω στις 25/6 αλλα εχω και μια βαφτιση στις 11/7 οποτε μαλλον θα ανεβω εκει κοντα.

θελω να δω τι θα μου προτεινει ως επομενο βημα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι μας ελειψες και εσυ και η γκρινια σου μαζι αντε χαζουλα ειπαμε εδω τα λεμε ολα... Διακοπες για που σκεφτεσαι?

μου εχει υποσχεθει ο συζυγος εδω και 3 χρονια να παμε Ιταλια,και λεμε για εκει.Βρηκα ενα πακετο πολυ ωραιο αλλα πηρα τηλκαι μου ειπαν μια οχι πολυ γνωστη αεροπορικη και δε θελουμε να παμε με αυτη.Θελουμε ολυμπιακη.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

τιποτα δεν εκανα,γιατι δεν προλαβαινα καθολου να παω για υπερχο και ο γιατρος δεν ηθελε να την κανω χωρις υπερηχο.εχω τσαντιστει και με την θεραπεια.τωρα δε ξερω αν εχει γινει καν η ωορρηξια!αλλα τι να κανουμε!

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

μπηκα να πω ενα γεια σημερα γιατι αυριο και μεθαυριο δε θα μπορω να παω ουτε για τσισακια!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αννουλι η μικρη μου τι κανει;το προσεχεις καθολου το παιδι μου;;;

ρε συ αστερια που χαθηκες;γιατι μας παρατησες ετσι;;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλως την τι εγηνε καλε εχεις παλι γαμοβαφτισια?

αυριο εχω ολη μερα τρεξιμο για να ετοιμαστω.ξερεις κομμωτηριο κτλ.μετα θα φυγουμε να παμε καρδιτσα,θα γυρισουμε παλι 6 η ωρα το πρωι θα ξεραθουμε στον υπνο και μετα ειναι η μερα μας.....ολο και καπου θα παμε τα δυο μας αγκαλιτσα!!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

αννουλι η μικρη μου τι κανει;το προσεχεις καθολου το παιδι μου;;;

ρε συ αστερια που χαθηκες;γιατι μας παρατησες ετσι;;;;

Το προσεχω το παιδι σου στα ωπα ωπα το χω του φτιαξα και γλυκο για να φαει αυριο...... αχ της εχει φερει τετοια υπερενταση η αντιβιωση που σε λιγο θα φαει και μενα... παω να της δωσω το φαρμακο τωρα και ερχομαι α δεν σας ειπα εχτες ξυπνησε στις 2 και επαιζε μεχρι τις 3,30...........

τι έγινε πως πάει???καλά δεν έχετε 10 000 ευρώ να πληρώσετε σε μαιευτήριο???(αυτά που λέγατε την άλλη φορά,τα διάβαζα αλλά δεν είχα τον χρόνο για να απαντήσω!!!):lol::lol::lol::lol::lol::lol:εγώ αυτά τα λεφτά τα χαλάω για ένα ζευγάρι παπούτσια:rolleyes:

παπακι πρεπει να συχρονιστουμε καποια στιγμη!γιατι παλι πρεπει να φυγω.θα τα πουμε ομως καποια στιγμη.

φιλια!

tJd1p3.png

φανταζομαι το ζουζουνι τι ζουζουνιες θα κανει!!!!!!!!!!!αχαχαχαχα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...