Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αννα εχουμε κ δικες μας μελισουλες τωρα που το λες

εχει 5 κουβελια ο κουνιαδος μου κ μου ειπε να με παει ο μικρος να τα δω αλλα πριτσ!εγω στα 100 μετρα τις βλεπω κ τρεχω

ο θειος του αντρα μου ειναι μελισοκομος κ μας εστειλε κερυθρα με μελι απο πορτοκαλι μιλαμε κοριτσια τελειο ειχε αφησει τα κουβελια διπλα σε πορτοκαλιες

το μελι εχει γευση απο πορτοκαλι

Αχ εχω φαει ειναι ο πεθερος του αδερφου μου οποτε παιρνουμε πρωτο πραμμα ειδες και το μελι που πορτοκαλιζει λιγο ειναι απο τις καλυτερες γευσεις και φετος δεν εβγαλε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααααααααααααχ καρπουζκαικι εγω πεθυμησααααααα!πουεινα ιη ερηηηηηη?πηζει ε?

μελ ι με κερυθρα τελειοοοοοοοοο!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

τελειο πραγματι αννουλα ναι οντως πορτοκαλιζει μας εστειλε κ κηρηθρα κ σκετο μελι μονο βασιλικο πολτο δεν μου στειλε γκρρρρ!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

εμεν απερυσι με πειραζε στο εντερο,πρηζομυον καιπονουσα πολυ σαν κολικοςμε επιανε μ εκαρπουζι,μελιτζανανα,ντοματα,πιπερια,ακομη δεν τα εχω φετος αυτα......ελπιζωνα μημ επιασει ιδιως ντοματακαικαρπουζιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ναμην μπορω να φαω/

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Βρε καλως την για βγαλε και συ τα δικα σου στην φορα για να ξερω και τι παιρνω....

Λοιπον εγω ειμαι 26 ο αντρουλης μου 27,γνωριστηκαμε πριν 9 χρονια και 1 μηνα ακριβως και ηταν και για τους 2 η πρωτη επαφη.αυτα.δεν ειναι και πολυ πικαντικα εμενα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κ μενα ετσι μου λεει ανιω δεν σου κοβω γιατι δεν ειναι ετοιμα

αλλα σημερα θα του πω να κοψει κ ας ειναι αγουρο ρε παιδι μου

δεν θελω το βραδι να τρωω φαι

τωρα εφαγα ενα μικρο ψαρακι με σαλατουλα κ δυο φετες ψωμι κ αισθανομαι οτι εσπασα την διαιτα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον εγω ειμαι 26 ο αντρουλης μου 27,γνωριστηκαμε πριν 9 χρονια και 1 μηνα ακριβως και ηταν και για τους 2 η πρωτη επαφη.αυτα.δεν ειναι και πολυ πικαντικα εμενα.

Για την κυριακη τι θα κανετε?

φαε νεκταρινιαμ,φαε πεπονιμφαε ντοματα κι αγγουρακι αμαν πια στανιο με το καρπουζι

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εγω πρωτη φορα πηγα με ενα παιδαρο μελαχροινο με πρασινα ματια πολυ σεξυ γραμωμενους κοιλιακους με σουπερ αυτοκινητο κ με πηγε στην μονοκατικια του που ηταν παραθαλασια κ το καναμε στην αμμουδια μετα το σεξ με ταιζε σταφυλια στο στομα κ αλλα φρουτα μετα καναμε σεξ παλι ολο το βραδι!

δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα η ιστοριουλα μου αλλα ετσι ηθελα να ειναι η πρωτη μου φορα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

εγώ για μεσημέρι πάντως έφαγα καρπούζι, λίγο κοτατζ και μια φέτα ψωμί....

τώρα που θα γυρίσω όμως θα σιγομαγειρέψω ένα κοκκινιστό κοκκοράκι.....χα

επίσης έχει καλέσει ο μεγάλος ένα φίλο του να μείνει μέχρι το βράδυ και θα τους βάλω να φιάξουν και μωσαϊκο...(δηλαδή να φιάξουμε)

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...