Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρη το 25 στο νικ μου δεν σου λεει τιποτα?τον απριλη τα κλεισα

γτ μαρι μπορει να λες τα μιρια ευρω που εχεις χαχαχαχαχααχ 10 χρονακια καλοοο

Καλα εγω μη σας σοκαρω,αλλα και για μενα ηταν the one and only κι ημουν 21 οταν γνωριστηκαμε.Ειχα καποιες σχεσεις πριν αλλα μαλλον δεν ειχε τυχει,μαλλον ημουν πολυ ρομαντικη και τα ειχα καπως σχεδιασμενα στο μυαλο μου.Αλλα κι εγω πραγματικα δεν εχω μετανοιωσει γιατι μαζι του γνωρισα πραγματικα την ευτυχια.:P

εδειξε και το σεντονι η πεθερα μανου?χαχαχααχχαχα μπραβο ρε κοριτσι μου τελικα βλεπω οτι στην παρεουλα μας λιγο πολυ ολες ημαστε ζουπερ μπραβο μας κορες

921477wc2fyvv2y2.gif

γτ μαρι μπορει να λες τα μιρια ευρω που εχεις χαχαχαχαχααχ 10 χρονακια καλοοο

εδειξε και το σεντονι η πεθερα μανου?χαχαχααχχαχα μπραβο ρε κοριτσι μου τελικα βλεπω οτι στην παρεουλα μας λιγο πολυ ολες ημαστε ζουπερ μπραβο μας κορες

Οχι βρε εγινε οταν ημουν 21 και αρραβωνιστηκαμε στα 22.Καλα οταν πρωτοπηγα και μεναμε στην πεθερα,δεν κοιμομασταν καν στο ιδιο δωματιο:rolleyes:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

καλο μεσσημερι mariath βρε κοριτσι πρεπει να παω να ταισω το μικρο να σας αφησω κι εγω αν και δεν το θελω σημερα εχουμε ζουπερ συζητηση χαχαχχαχα αντε φευγω φιλια τα λεμε αντε κοριτσια τελιωνουν οι εξετασεις για αν παμε για κανα κοφι ντρινκγ

921477wc2fyvv2y2.gif

Οχι βρε εγινε οταν ημουν 21 και αρραβωνιστηκαμε στα 22.Καλα οταν πρωτοπηγα και μεναμε στην πεθερα,δεν κοιμομασταν καν στο ιδιο δωματιο:rolleyes:

η δικια μου πεθερα πηγαινε στον παπα και εξομολογιοταν γτ δεν ημασταν παντρεμενοι αλλα αρραβωνιασμενοι χαχαχαχααχ και ελεγε την μανα συμπεθερα τι αμαρτια ειναι αυτηηηη

το να χω 25 ευρω παιζει μιρια δεν νομιζω..............

χαχαχαχαχαχαχαχαααχαχαχχααχαχχα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

ΚΟΥΦΕΤΑΚΙ.....γλυκο στοκοριτσακιμας!μαρακι καλη δουλιτσα!κοριτσι αεμενα ηταν αλλε ςκαταστασεις τα φτιαξαμε στα 14 εγω 16 αυτος,μετα χωρισαμε,εγω κυνηγουσα,μετα κυνηγουσε αυτος,και ηταν φανταρος τοτε κι εγω ημουν σε αλλη σχεση...αλλα πολυ ομορφα χρονια,με τα ολα τους!αλλααπο τοτε που αποφασισαμενα ειμαστε ξανα μαζι ειμαστε αχωριστοι!κοριτσια σεολες ευχομαι υγεια και ν αειστε ερωτευμενες με το συντροφο σας,δενυπαρχειπιο ομορφ ο πραγμα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Τελεια οποτε μετα ειμαστε ελευθερεςςςςςςςςςς,θα κανονισουμε να πιουμε καμια μπυριτσα,να παμε για φαγητο.

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ αντε γεια σας διωξτε με λεμεεεε ματσ μουτσ

921477wc2fyvv2y2.gif

μπυριτσα yaehhhhhhhhhhhhh!σουπερ!αννουλι να ερθωκι εγω να παιξω με τι ςμικρες?ζηλευα τον παιδοτοπο τι ςπροαλλες αλλ ααυτηπου προσεχε τ απαιδια ηταν εκνευριστικη και δεν μπηκ αμ ετο χριστινακι και τον ταλιμπανακο..ειπα και την αμαρτι αμου!αχ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...