Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

No news yet !

Καλημέρα Κατια μου !! Ωραία δίνεις θάρρος να κάνω κ εγώ την επόμενη στον γιατρό μας χωρίς ! Καλη επιτυχία κορίτσι μου !

Καλα αποτελέσματα Μαρία μου!! Αναμένουμε τα νέα σήμερα!
      Ευχαριστώ πολύ❤️

πραγματικά είναι ελαφροχερης 😂

και ένιωσα και λιγότερο ασθενής. Πας με θα ρούχα σου στο χειρουργείο, αλλάζεις από τη μέση και κάτω, 1’ υπόθεση και φεύγεις. 
      στην αιμοληψία πονάω περισσότερο.

Μου είπε η μαία ότι παίζει ρόλο και η θέση που είναι το ωοθυλάκιο. Μάλλον ήταν σε καλή θέση κιόλας. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Αχ κουφετακι μου παντα γεροι κι ευτυχισμενοι να ειστε κοριτσακι μου και να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου κι αυτος να λεει δοξα το Θεο που εχει εσενα για γυναικακι του:wink:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω πρωτη περίοδος 6η δημοτικού, καλά το πήρα, αλλα ακόμη νιώθω ότι ήμουν πολύ μικρή για τέτοια... Γκομενικά καμία σχέση με τις περισσότερες. Είμαι 31, γνώρισα τον άντρα μου πριν 3 χρόνια, πρώτη επαφή στα 18 μου, οπότε μένει ενδιάμεσα μια δεκαετία στην οποία είχα διάφορες σχέσεις... έτσι έτυχε αλλά είμαι λίγο περίεργη πως θα ήταν αν είχα γνωρίσει τον καλό μου πολύ νωρίτερα.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Καλα εγω μη σας σοκαρω,αλλα και για μενα ηταν the one and only κι ημουν 21 οταν γνωριστηκαμε.Ειχα καποιες σχεσεις πριν αλλα μαλλον δεν ειχε τυχει,μαλλον ημουν πολυ ρομαντικη και τα ειχα καπως σχεδιασμενα στο μυαλο μου.Αλλα κι εγω πραγματικα δεν εχω μετανοιωσει γιατι μαζι του γνωρισα πραγματικα την ευτυχια.:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

α αννουλι το χροονου θαμπεις σαν αννα 26!αχαχα και θα σε εζουμς για κακοβουλο χρηστη!αχαχ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αα κιεγω οπως τα φανταστηκα εγιναν.........πρωτη φορα στο αμαξι,χωρις προφυλαξη-ασε ακριβως οπως το σκεφτομουν!αχαχα δ εμε χαλασε καθολου!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

γιατι να μας σοκάρεις μανού? εγώ πάντως τέτοιες σχέσεις που ήταν μοναδικές για κάποιες, τις θεωρώ πολύ τρυφερές, ρομαντικές, γλυκές... δεν ξερω αν φταίει το ότι εγω δεν το έζησα αυτό, αλλά μου φαίνεται πολύ όμορφο!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Αχ κουφετακι μου παντα γεροι κι ευτυχισμενοι να ειστε κοριτσακι μου και να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου κι αυτος να λεει δοξα το Θεο που εχει εσενα για γυναικακι του:wink:

γεροι να μαστε να μας χαιρονται μανου μου.

εγω πρωτη περίοδος 6η δημοτικού, καλά το πήρα, αλλα ακόμη νιώθω ότι ήμουν πολύ μικρή για τέτοια... Γκομενικά καμία σχέση με τις περισσότερες. Είμαι 31, γνώρισα τον άντρα μου πριν 3 χρόνια, πρώτη επαφή στα 18 μου, οπότε μένει ενδιάμεσα μια δεκαετία στην οποία είχα διάφορες σχέσεις... έτσι έτυχε αλλά είμαι λίγο περίεργη πως θα ήταν αν είχα γνωρίσει τον καλό μου πολύ νωρίτερα.

νομιζω ειναι καλυτερα να εχεις καποιες εμπειριες πριν μεινεις με εναν ανθρωπο για μια ζωη.εκτος και αν εισαι απο τις τυχερες και βρεις το αλλο μισο αμεσως.και μια φιλη και μια κουμπαρα το ιδιο η δε φιλη κοριτσια την 1η φορα ηταν σε νησι ημασταν ολοι μαζι η παρεα και εσπασε αγγειο και τρεχαμε να ολοι μαζι να ψαχνουμε γιατρο και η φιλη να αιμοραγη και ο αντρας της τωρα να κλαιει σοου σας λεω η κουμπαρα 1η φορα σε παρτι στο δωματιο του συζηξ κλειδωμενοι κι εμεις εξω απο το παραθυρο στο μπαλκονι να τους καζουρευουμε το γιελιο εχουμε ιστοριες ουυυυ

921477wc2fyvv2y2.gif

Κοιτα μαριαθ η αληθεια ειναι οτι ημουν σχετικα μεγαλη,για τα δεδομενα της εποχης μου,αλλα δε με χαλασε καθολου,εχω να σκεφτομαι τοσο ομορφες στιγμες.

Καλα κισακι εμεις το συνδυασαμε με διημερο εκδρομη,σε ξενοδοχειο μπροστα στη θαλασσα,τη μερα των γενεθλιων μου.Ηταν πολυ ομορφα ολα.;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

αα κιεγω οπως τα φανταστηκα εγιναν.........πρωτη φορα στο αμαξι,χωρις προφυλαξη-ασε ακριβως οπως το σκεφτομουν!αχαχα δ εμε χαλασε καθολου!

χαχαχα εγω παλι ημουν σαν προβατο προς σφαγη του ειπα ειμαι ετοιμη και προχωραγε αυτος πισω και εγω μπροστα....χαχαχαχα πηγαμε σε νταλικα εμεις..........τι να σου πω το ονειρο καθε κοπελας το οτι τον ειδα ομως απο την μεση και κατω μετα απο την πεμπτη φορα τι σου λεει ντρεπομουν να κοιταξω............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...