Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

No news yet !

Καλημέρα Κατια μου !! Ωραία δίνεις θάρρος να κάνω κ εγώ την επόμενη στον γιατρό μας χωρίς ! Καλη επιτυχία κορίτσι μου !

Καλα αποτελέσματα Μαρία μου!! Αναμένουμε τα νέα σήμερα!
      Ευχαριστώ πολύ❤️

πραγματικά είναι ελαφροχερης 😂

και ένιωσα και λιγότερο ασθενής. Πας με θα ρούχα σου στο χειρουργείο, αλλάζεις από τη μέση και κάτω, 1’ υπόθεση και φεύγεις. 
      στην αιμοληψία πονάω περισσότερο.

Μου είπε η μαία ότι παίζει ρόλο και η θέση που είναι το ωοθυλάκιο. Μάλλον ήταν σε καλή θέση κιόλας. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ωραίες συζητήσεις πιάσατε κορίτσια! πρώτη περίοδος και γκομενικά... τι γκομενικά που οι περισσότερες βλέπω από μικρές σταθερες με τους συζύγους...

Ειδες ειδες απο μικρα ημασταν κοριτσια για σπιτι εμεις:mrgreen:

OPYIp3.png

vez3p2.png

ωραίες συζητήσεις πιάσατε κορίτσια! πρώτη περίοδος και γκομενικά... τι γκομενικά που οι περισσότερες βλέπω από μικρές σταθερες με τους συζύγους...

ναι ναι εμεις μυρησαμε και τον κρινο...χαχαχαχαχαχα

μανου ισως σημερα ειναι η τελευταια μερα διαβασματος για φετος. αν γραψω καλα αύριο...Δεν εχω προλάβει να κανω καμια συνταγή ακόμη! Γενικά δεν καλομαγειρεύω τελευταία, κοιτάζω να περνάμε όπως-όπως. Αλλά σύντομα που θα γιορτάζει ο καλός μου κάτι θα κάνω....

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Τα λες αυτα επειδη ειστε ισα ε?????χαχαχαχαχαχαχα μια χαρα ειναι

Ε ναι με τσακωσες το παραδεχομαι,αλλα νομιζω πως ειμαστε στην καλυτερη ηλικια,μην κοιτας που εσυ εισαι μικρουλα ακομα........:wink:

OPYIp3.png

vez3p2.png

μην τα μπερδευεις κοπεγια.στα 18 πηγα με εναν φιλο μου γτ φοβομουν το κολημα της καψουρας με αυτα που εβλεπα δυο φορες με τον συζηξ ημασταν φιλοι στην ιδια παρεα μετα ειχα 6 μηνες ενα κακο νταλαβερη δεν ειναι του παροντος να το πω και βρηκα το στηριγμα μου μετα στο αγορι μου.δεν με εριξε με τα γαλανα του ματια και το μποι του αλλα με την καρδια του ιουνιο τα φτιαξαμε δεκεμβριο περασαμε βερες σεπτεμβριο παντρευτηκαμε αμεεε γρηγορα μπιστολια και ευτυχως φτου μας ειχα καλο τυχερο ετσι το λεω και το φωναζω αν και μου την σπαει ωρες ωρες χιχιχιχιχχιχ

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...