Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

9 ώρες πρίν, Nels είπε:

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το ετησιο κιολας ? κατσε να σκεφτω ...ενοικια, λογιστης , φπα , παραγγελιες, ψωνια , ταξιδια , διακοπες , ρουχα , εξοδοι ....ενα καινουριο αυτοκινητο

δεν μου ερχεται κατι αλλο ...αλλα δεν τελειωσαμε....άντε γλυτωνεις την τηλεοραση , γιατι πηραμε

με σενα την πατησα ..σου ειπα τιμη:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κιττυ στελνεις και Ροδο να ξερω αμα ειναι για το επομενο :D

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Αντε βρε κουφετο μου,αντε το κοριτσακι σου μεγαλωσε κι εγινε γυναικα,τι ωραια ,πω πω τα πουλακια μου για ποτε μεγαλωνουν.Εγω εχω την αισθηση πως θα μου ερθει νταμπλας οταν γινει(ευτυχως η δικη σου ειναι σε καλη ηλικια)εχω ακουσει κατι για 4η δημοτικου κι εχω παθει σοκ:confused:

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλα ημαστε κορες εσεις τι μου κανετε?καλα λεμε με τις εξετασεις την δευτερα δινει φυσικη ο μεγαλος και ειναι σημερα απο το πρωι στην γουοτερλαντ δεν ξερω θα δειξει τι κανει εγω παντος εχω ανχωθει και κουραστει τα εχω και στερεο φετος αντε να τελιωνουν να ησυχασουμε πια.και εχω νεο μεγαλοοοοοοοοοοοοοοοο της κορης της ηρθε προχτες κοριτσια μα τι πραγμα τι καλα να κανετε κορες βρε και οσες εχετε τι συναισθηματα τι να πω αχ!

αντε ρε ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

αντε βρε εγηνε γυναικα.... ποσο ειναι?

στα 14 αννουλα μου

Αντε βρε κουφετο μου,αντε το κοριτσακι σου μεγαλωσε κι εγινε γυναικα,τι ωραια ,πω πω τα πουλακια μου για ποτε μεγαλωνουν.Εγω εχω την αισθηση πως θα μου ερθει νταμπλας οταν γινει(ευτυχως η δικη σου ειναι σε καλη ηλικια)εχω ακουσει κατι για 4η δημοτικου κι εχω παθει σοκ:confused:

ναι το χω ζησει με κορες φιλεναδων τι να ππεις σε ενα παιδι τοσο μικρο...ειναι καθαρα κληρονομικο παντος να παιζουν μηνες μανου να ξες εσενα ποτε σου ρθε 1η φορα/εκει γυρω περιμενε εμεις καλα το πηραμε ηταν και απο τις τελευταιες ομως οποτε τα ηξερε ολα και απο μενα αλλα και απο τσι φιλες.

αντε ρε ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και το κουφο ολων.....ημουν στην δουλεια το πρωι και εκει που τσαπιζα λεω την συναδελφο μου βρε ποτε θα τις ερθει και πιανουμε μια συζητηση γι αυτο αυτη εχει 3η γυμνασιου την κορη της.....την ωρα που εγω το συζητουσα της ηρθε...κουφο?και αλλο κουφο...την ιδια μερα της κολλητης μου η κορη κολλητη φιλη της κορης μου ....της ηρθε και αυτης μιλαμε τρελαθηκαμε τις εχω εδω τωρα και μιλαμε γι αυτο χαχαχχαχχα

921477wc2fyvv2y2.gif

κιττυ στελνεις και Ροδο να ξερω αμα ειναι για το επομενο :D

Καλημέρα Μινάκι:P:p:p

εχει μαγαζί στην Ρόδο... να σταλούν δεν γίνεται:(

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...