Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Κοιτα αν ειναι για το μεροκαματο,ευχαριστως,γιατι δεν ειναι εποχες για να χανουμε λεφτουδακια.Πως παει η κινηση,ανοιξε λιγο τωρα που ειναι καιρος εκδηλωσεων;

ετσι κι ετσι αλλά.....επρεπε να ειναι καλυτερα...τι να λεμε τωρα ....

αα...σκεφτηκα , στις βαφτισεις του Σεπτεμβρίου που ειναι και μετα τον δυσκολο Αυγουστο , θα βαζω κανα κατοσταρικακι παραπανω στον καθενα:P:p:p:p:p

Ελένηηηη , μην ακούς εσύυυ .....................

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hello girls επανηλθα,τελειωσα και το σιδερο,κι εκανα ενα παγωμενο καφεδακι να συνελθω.Αννα μου πολυ χαρηκα που η μικρη σου ειναι καλυτερα,αντε καλο καλοκαιρι να εχει το μαναρι μου απο εδω και περα.

Ειναι καλυτερα το πουλακι μου βεβαια για δεκα μερες θα παιρνει αντιβιωση.... μετα στοπ μια εβδομαδα και μετα ξανα εξετασεις να δουμε αν εφυγε οριστικα το μικροβιο

Κιττακι αφου εισαι στο μαγαζι ολα καλα, δεν σε φοβαμαι!!! Το θεμα ειναι να πας!!!

Κι εγω πρεπει να την κανω, εχω δουλειες να κανω και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιι

χαχαχαχχαχα.....................μα τι ωρα καλέ , να ερχομαι ? α πα πα πα....φουρνος ειμαι ?

κατσε να σε παρω κανα μεταμεσονυκτιο τηλ οταν ειμαι ακομα εδω.......

cad313a91b.png

Καλα αυτο ειναι τρελο 2 ωρες μετα τα φαγητα θελει καλη οργανωση το θεμα αυτο και να χουν εμπειρια οι ανθρωποι που εχουν το μαγαζι ευτυχως σε εμας ολα καλα αλλα και παλι ειχα αυτους που γουσταρα και ηξερα οτι αυτοι οι ανθρωποι κακο δεν θα πουν οχι τιποτα αλλο το θεωρω και γρουσουζια να χεις γκρινια μια τετοια μερα

ναι , ηταν τελειως λαθος επιλογη το μαγαζι ....αστα ....εκει δικαιολογημενα ειχαν παραπονα...ειχαν κορακιασει οι ανθρωποι και ειχαν λυσσαξει απο την πεινα

cad313a91b.png

Διαφημίσεις

χαχαχα ναι μαρη θα κοστολογησεις την βαφτιση μας βασει του ποσα σου λειπουν!!! χαχαχαχα πες μου απο τωρα τι αναγκες εχεις, δωσε το ετησιο μπατζετ σου να στο καλυψω εγω!!!

Διαφημίσεις

χαχαχα ναι μαρη θα κοστολογησεις την βαφτιση μας βασει του ποσα σου λειπουν!!! χαχαχαχα πες μου απο τωρα τι αναγκες εχεις, δωσε το ετησιο μπατζετ σου να στο καλυψω εγω!!!

το ετησιο κιολας ? κατσε να σκεφτω ...ενοικια, λογιστης , φπα , παραγγελιες, ψωνια , ταξιδια , διακοπες , ρουχα , εξοδοι ....ενα καινουριο αυτοκινητο

δεν μου ερχεται κατι αλλο ...αλλα δεν τελειωσαμε....άντε γλυτωνεις την τηλεοραση , γιατι πηραμε

με σενα την πατησα ..σου ειπα τιμη:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

cad313a91b.png

μωρε σουπερ ειναι θα παιρνω και την ανηψουλα μου που ειναι 2 και βουρ αρκει να μπαινει η δικια μου περυσι φοβοταν πολυ καναμε αμαν να συνηθισει μετα ομως δεν εβγαινε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...