Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Δεν καταλαβες καλη μου την υποχρεωση των ασχετων συγγενων την εβγαλα στον γαμο η βαφτιση ηταν δικη μας και ηταν τελεια εγηναν παραπονα αλλα χ@στηκα η πεθερα αρχησε καλα αυτον τον ξαδερφο δεν θα τον καλεσεις....λες και τον εχω δει ποτε

Ειχα και κλαριναααααα ειχαμε ρηξει τρελο γελιο η μικρη δε δεν ειχε βαλει κωλο κατω ηταν 19 μηνων

Οτι και να κανεις , δεν υπαρχει περιπτωση να μην σχολιαστεί ....πας σε ταβερνα θελουν κτημα , πας σε κτημα ααα...η ταβερνα θα ηταν καλυτερη , αλλος ζεσταινεται , αλλος κρυωνει , σε αλλους αρεσει το φαγητο , σε άλλους οχι.....οποτε κανεις οτι γουσταρεις και σε σε οποιον αρεσει

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασε ρε,το φαγητο δ εμου αρεσε,τα πιατα χαλια, τοκρασι ετσι,το σερβις αθλιο,στοτραπεζικαθομουν με τον ταδε και οχι με τον ταδε.........αι σιχτιρ πια!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

σε μενα καθοταν οπου ηθελε ο καθενας.... και ειχε και ψητο στην λαδοκολλα τα δηθεν τα τυπικα δεν τα παω να σας πω ομως κατι ηταν τοσο φρι που αν καποιος ηθελε φιλετο επαιρνε το ειχα ελευθερο το μενου και ετσι δεν ακουσα παραπονο απο κανεναν

Διαφημίσεις

ασε ρε,το φαγητο δ εμου αρεσε,τα πιατα χαλια, τοκρασι ετσι,το σερβις αθλιο,στοτραπεζικαθομουν με τον ταδε και οχι με τον ταδε.........αι σιχτιρ πια!

ναι ρε παιδι μου , συμβαινουν....περσι στο γαμο ενος ξαδερφου του δικου μου , σε ξενοδοχειο της Γλυφαδας , το φαγητο ηταν οντως αθλιο....αλλα δεν πας για το φαγητο , ουτε να χορτασεις.....

εε..τα σχολια δεν σταματουσαν ...αμα δεν πας σε ταβερνα να φας κοψιδια..τι ξενοδοχεια κ σαχλαμαρες....και αντιστροφα

ε...δεν βρισκεις ακρη....

στα τραπεζια του γαμου , για μενα βασικο ειναι η καλη διαθεση και η μουσικη

για το φαγητο χε@@@κα

cad313a91b.png

σε μενα καθοταν οπου ηθελε ο καθενας.... και ειχε και ψητο στην λαδοκολλα τα δηθεν τα τυπικα δεν τα παω να σας πω ομως κατι ηταν τοσο φρι που αν καποιος ηθελε φιλετο επαιρνε το ειχα ελευθερο το μενου και ετσι δεν ακουσα παραπονο απο κανεναν

τωρα που ειπες ΄καθοταν ο καθενας οπου ηθελε΄...

εχουμε παει σε βαφτιση φιλων , καθοταν ο καθενας οπου ηθελε , αλλα το προβλημα ηταν οτι αυτοι του μαγαζιου - μια ταβερνα στην Πλακα- δεν ηταν τοσο οργανωμενοι και καποιοι στο τελος καθοντουσαν με γερμανους κ κινεζους τουριστες..............

επισης , το μενου ηταν ελευθερο , μπριζολα , κοτοπουλο κλπ αλλα τα πιατα αρχισαν να ερχονται 2 ωρες μετα.......

εκει , οντως ηταν ολοι δυσαρεστημενοι...

30 Σεπτεμβρη με απιστευτη ζεστη , και οι παπουδες και οι γιαγιαδες λαχανιασμενοι , με την γλωσσα εξω , να ανεβαινουν τα σκαλια της Πλάκας.....

cad313a91b.png

μια χαρά είναι η ώρα...η αδερφή μου η άμοιρη που δε βρήκε και βαφτίζει τη μικρή 8 το βράδυ? και μετά θα έχει ένα ψιλοποτό εκεί κοντά.....

αφτερ βάφτιση

ρε συ ελένη γιατί έτσι γαμώτο?

εγώ στις βαφτίσεις πέρασα ΤΕΛΕΙΑ, έχω τις καλύτερες αναμνήσεις.

Εσυ κοριτσακι μου δεν εχεις για πεθερα την πεθερα μου!!! Ρε παιδια αν δεν υπηρχε αυτη στο προσκηνιο ποσο διαφορετικα θα ηταν τα πραγματα! Αν σας πω λεπτομερειες απο την βαφτιση της Μυρτως θα φριξετε...

ελενη μπορει ςν ακανει ςκαι μινικετερινγκ στοπροαυλιο με φινγκερφουντ....για αν αποφυγεις τα πολλ απολλα

Εχω πολυ κοσμο και αυτο δεν θα με συμφερει... Γενικοτερα τωρα θελω απλα να τελειωνω, δεν εχω καμμια ορεξη για πολλα πολλα...

ναι βρε κιτυ αλλα ειναι μερικοι που αν δεν πουν θα σκασουν

ναι καλέ , το ξερω ...γι αυτο λεμε κανεις οτι μπορεις και οτι γουσταρεις......

cad313a91b.png

Διαφημίσεις

Hello girls επανηλθα,τελειωσα και το σιδερο,κι εκανα ενα παγωμενο καφεδακι να συνελθω.Αννα μου πολυ χαρηκα που η μικρη σου ειναι καλυτερα,αντε καλο καλοκαιρι να εχει το μαναρι μου απο εδω και περα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Hello girls επανηλθα,τελειωσα και το σιδερο,κι εκανα ενα παγωμενο καφεδακι να συνελθω.Αννα μου πολυ χαρηκα που η μικρη σου ειναι καλυτερα,αντε καλο καλοκαιρι να εχει το μαναρι μου απο εδω και περα.

Γεια σουυυυυ :P:p:p:p

κοριτσια σε 5 διωξτε με...εχω δουλεια καλε , αφηστε με....

cad313a91b.png

Γεια σουυυυυ :P:p:p:p

κοριτσια σε 5 διωξτε με...εχω δουλεια καλε , αφηστε με....

Κοιτα αν ειναι για το μεροκαματο,ευχαριστως,γιατι δεν ειναι εποχες για να χανουμε λεφτουδακια.Πως παει η κινηση,ανοιξε λιγο τωρα που ειναι καιρος εκδηλωσεων;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλα αυτο ειναι τρελο 2 ωρες μετα τα φαγητα θελει καλη οργανωση το θεμα αυτο και να χουν εμπειρια οι ανθρωποι που εχουν το μαγαζι ευτυχως σε εμας ολα καλα αλλα και παλι ειχα αυτους που γουσταρα και ηξερα οτι αυτοι οι ανθρωποι κακο δεν θα πουν οχι τιποτα αλλο το θεωρω και γρουσουζια να χεις γκρινια μια τετοια μερα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...