Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

μια χαρά είναι η ώρα...η αδερφή μου η άμοιρη που δε βρήκε και βαφτίζει τη μικρή 8 το βράδυ? και μετά θα έχει ένα ψιλοποτό εκεί κοντά.....

αφτερ βάφτιση

ρε συ ελένη γιατί έτσι γαμώτο?

εγώ στις βαφτίσεις πέρασα ΤΕΛΕΙΑ, έχω τις καλύτερες αναμνήσεις.

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ναι αννιω και εγω μετα τον 103 μηνα θα ξεκινησω γυμναστικη...χαχαχαχαχαχα

Ρε καλεις οποιον γουσταρεις και τελος εγω αυτο εκανα στην εβελινα και περασαμε τελεια απο τις 11 το πρωι που ηταν η βαφτιση μαζευτηκαμε στις 9 το βραδυ οποιος παρεξηγηθηκε στα απαυτα που δεν εχω

Μαρη Αννιω τι συμπεθερες θα γινουμε??? Τιποτα κοινο δεν εχουμε μαρη, μονο για τον καιρο θα μιλαμε και σιγα μην συμφωνουμε!!!

Μωρε θα σε βάλω εγώ σε πρόγραμμα, φέτες θα σε κάνω.....

αστειεύομαι, γιόγκα κάνω γιατί χαλαρώνω είναι τρόπος ζωής, δεν έχω εμμονές ούτε με το σώμα ούτε με τις διατροφές...η καλύτερή μού είναι να βγώ να φάω και να πιώ....μαγειρεύω πολύ κλπ....αυτά συμπεθέρα μου....

mIdZp3.png

Ναι ναι αννιω και εγω μετα τον 103 μηνα θα ξεκινησω γυμναστικη...χαχαχαχαχαχα

Ρε καλεις οποιον γουσταρεις και τελος εγω αυτο εκανα στην εβελινα και περασαμε τελεια απο τις 11 το πρωι που ηταν η βαφτιση μαζευτηκαμε στις 9 το βραδυ οποιος παρεξηγηθηκε στα απαυτα που δεν εχω

α εννοείται καλείς όποιον γουστάρεις....ρε παιδιά έλεος πια, να κάνουμε τους καλούς, να είμαστε πάντα τυπικοί και καθωσπρέπει....αι στο καλό, χάνουμε το νόημα....

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Δεν καταλαβες καλη μου την υποχρεωση των ασχετων συγγενων την εβγαλα στον γαμο η βαφτιση ηταν δικη μας και ηταν τελεια εγηναν παραπονα αλλα χ@στηκα η πεθερα αρχησε καλα αυτον τον ξαδερφο δεν θα τον καλεσεις....λες και τον εχω δει ποτε

Ειχα και κλαριναααααα ειχαμε ρηξει τρελο γελιο η μικρη δε δεν ειχε βαλει κωλο κατω ηταν 19 μηνων

ελενη μπορει ςν ακανει ςκαι μινικετερινγκ στοπροαυλιο με φινγκερφουντ....για αν αποφυγεις τα πολλ απολλα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

γιογκα ε?πιλατες ποια η διαφορα?εγω θελωνα κανω γυμναστικη,γυμναζομουν πολυ μεχρι πριν απο 3 χρονια,καιμο υλειπει πολυ,αλλα μετα τη γεννα θα στρωσω,!φανταζομαι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κιττυ μου εκλεισα εκκλησια... Κυριακη 12/09 στις 18:00 βαφτιζεται ο μαλλιας!!! χαχαχαχα ποσοι θα με βρισουν για την ωρα και την μερα???

Καλημέρα Ελένη:P:p

ελα ρε γιατι να σε βρισουν ? για εμενα πολυ καλυτερα πιστεψε με.....

ολοι στριμωχνονται το πρωι , κανει ζεστη , οι παπαδες βαζουν τις βαφτισεις ανα μισαωρο, ολοι βιαζονται , φωτογραφοι , λουλουδαδες , μπαλοναδες....το απογευμα ειναι πιο χαλαρα...

κατα τα αλλα ειναι οντως μερικες φορες κουραστικο , να εχεις ξεμπερδεψει το πρωι και να εχεις και το απογευμα , αλλα ΟΚ δουλειά ειναι

τωρα ως καλεσμενη , δεν ξερω πως θα ηταν

Ενταξει , στις 6 εχει ζεστη , αλλα το ιδιο και το πρωι

Εχετε δει να κανουν βαφτιση στις 16 30 ? εκει να δεις γλεντια....

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

ελενη μπορει ςν ακανει ςκαι μινικετερινγκ στοπροαυλιο με φινγκερφουντ....για αν αποφυγεις τα πολλ απολλα

Αυτο εξαρταται αν το επιτρεπει η εκκλησία

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...