Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ναι ρεμανου το μωρο σκεφτομαι θελω να ειναιμικρο να μην ταλαιπωρηθει,βεβαι αμειε κανουμε σχεδιακαι ο Θεος γελαει,καιπαλι μεγαλο μουφαινεται 7 μηνων πουθα ειναι...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κιττυ τιποτα εγω ευχαριστω!!!και οσο για τις γονιμες εγω σου ειπα λιγο πριν τλεειωσω ,μετ ακαφε,μεχριναμουξαναερθει καθε μερα!!!και στις γονιμες-αν υπαρχουν - 2 φορες τη μερα!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλε διαβαζα τις προηγουμενες σελιδες!!! Δεν ηταν πολλες και ηθελα να δω τι εκανε η συμπεθερα χτες!!!

Καλημέρα κορίτσια.

χίλια ευχαριστώ για τις ευχούλες και την αγωνία σας....525....μια χαρά μου είπε ο γυναικολόγος, όσο έπρεπε από το 175 της Δευτέρας...θα πάω τετάρτη να με δει.......

Χτες ήμουν από τις 5 μέχρι τις 830 στο πάρκο με τα παιδιά, τα φτυσα, μετά έπρεπε να τους κάνω μπάνιο, να τους βάλω για ύπνο, να φιάξω κάτι να φάει ο αντρούλης μου που ήρθε αργά ε και στις 1130 έπεσα ξερή

Ηρέμησα κάπως.....

παιδιά....θυμάστε πότε σας ξεκίνησαν τα συμπτώματα οι έγκυες?

Καλα βρε Αννιω, ουτε ρομποτ να ησουν, τετοιο απολυτο νουμερο πια!!! Φοβερο κουκλαρα μου, συγχαρητηρια και επισημα πλεον, ολα με το καλο!!!

Στην Μυρτω ειχα πονους περιοδους μεχρι την 6η εβδομαδα και μετα σιγα σιγα αρχισαν οι ανακατωσουρες, οι μυρωδιες και η ναυτια που εφυγε οταν γεννησα...

Στον μικρο, ειχα κανει ενα τεστ την τριτη μερα καθυστερησης κι ηταν αρνητικο, στις 12 μερες καθυστερησης αρχισε να με ενοχλει η μυρωδια του Σουπλιν (το ειχα και στην Μυρτω αυτο) και το τσιγαρο (αυτο δεν το ειχα ποτε ξανα) και ημουν σιγουρη οτι ημουν εγκυος... Αλλα σε αυτην την εγκυμοσυνη ειχα θεμα μονο με το τσιγαρο μετα, ουτε ανακατωσουρες ουτε τιποτα...

αμαν πι ααυτοι οι γαμοι χανει ςολα τ ακαλοκαιρινα σαβ0κα σου!για υτο θ αλετε αχ εχω κι αλλο γαμο δ εθαπρολαβω καιθα απολαμβανετε μπανιοα!!!αχαχακοριτσια πρωτο καλοκαιρι που θαπηγαινω για μπανιο οποτε θελω χωρι ςνα σκεφτομαι θ αεχω περιοδο,και δε θα αναβει ο κωλοςμου απο τη σερβιετα

Ποιο μπανιο στην θαλασσα μαρη? Θα πρεπει να αλλαζεις αμεσως μαγιο, να βρεις καθαρη θαλασσα, εχει και θεμα με κολπιτιδες κτλ, τι νομιζεις οτι θα κανεις και θαλασσιο σκι φετος??? Χαλαρωσε κοπελια οταν εισαι εγκυος ειναι μαυρο μπανιο...

Κι οσο για τον γαμο μην ανοιγεσαι, σου εχω πλανο που ξεχασα να το αναφερω χτες...

μα 8 γαμοι?ολα τα σαβ-κα του καλοκαιριου δηλαδη!ελεος ,αλλαη δουλεια δεν εχουν απο το ν απαντρευονται?ενω εγω τεταρτη,μια χαρα κανενα δε δυσκολεψα!αχα

ναι καλα, η γαμοβαφτιση ομως τελικα αποφασισα οτι πρεπει να γινει Αυγουστο! Λοιπον του χρονου πρωτα ο Θεος τον Αυγουστο, που θα ειμαστε κι εγω και η Ανδριανη και η Αννα πανω στην Χαλκιδικη στην Γεωργια για να μπορουμε να σε βοηθησουμε κιολας με τις ετοιμασιες...

Σαββατο 20/08/11 μην κανονισεις τιποτα, παντρευεσαι!!!

σκεφτομαι για μαιο να ειναι μικρο το μωρο στη βαφτιση ,μηνκαταλαβει πολλ ακαι ταλαιπωρηθει,βεβαια μονομ ετον εαυτομου το συζητησα....οψωμεθα!

Ναι καλα!!! 20/08/11 θα γινει και η βαφτιση, ουτε να κρατησεις το παιδι με τα λαδια ουτε τιποτα, μετα την βαφτιση παμε και το βαζουμε στην θαλασσα οπως ειναι με τα ρουχα να πλυθουν ολα μαζι οπως πρεπει... Τελεια σκεψη εχω κανει, ολα τα συνδυαζω...

20/08/11 εχουμε γαμοβαφτιση γκερλς!!! (μανου ελπιζω να σε βολευει!!!) Κι επειδη ολες Χαλκιδικη θα ειμαστε, μαλλον θα πρεπει εκει να την κανουμε ΟΚ Κισακι μου???

Καλημερες!

Καλημερα κουκλες.....σημερα εστρωσα επιδερμηδα........η μικρη απο χτες το μεσημερι ειναι απυρετη λειτουργησε η αντιβιωση....!!!!!

Αννιω συγχαρητηρια κοπελα μου να πανε ολα καλα μεχρι και την τελευταια εβδομαδα να χεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!!!

Διαφημίσεις

Ρε ελενη τι εισαι εσυ αν παρεις φορα δεν σε προλαβαινουμε χαχαχαχα

μπουρδες κισακι εγω εκανα μπανια ολο το καλοκαιρι και σε μεγαλους μηνες αχ ηταν τελεια απλα αλλαζα μαγιω ομως ημουν τελεια ολη μερα θαλασσα

Διαφημίσεις

βρε θα βρεθουμε και καλοκαιρι,αλλα δνεμπορωμεσα στηνταλαααααα!θα δουμε!οσο για την κολπιτιδα ο γιατρος μου ειπε αφοβα,γιατικολπιτιδα κανει ςκαι απο εγκυμοσυνη...εγω βεβαια φοβαμαι παλι,θαδειξει!αλημερα ελενη!αννιω εγω δνεειχακαθολου πονους περιοδου,πονακαι στην ωοθηκε αρχισαν μετα την 8η εβδομαδα,μεγαλωνε ημητρ αμουκιακομη εχω που καιπουαλλα δενειναι πονακια περιοδου σ εκαμι απεριπτωση

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ναι ρε παιδιά, δεν γίνεται...και γω σκοπεύω να κάνω μπάνιο....στις άλλες πήγαινα και κολυμβητήριο μετά το πρώτο τρίμηνο....εξ'ου συμπεθέρα και τα γυμνασμένα μπράτσα...

τώρα να πάνε όλα καλά μακάρι και ας είμαι και ξάπλα

ΑΝ όλα είναι καλά όμως μετά τον τρίτο θα ξεκινήσω πάλι γυμναστική. Πρώτα ο θεός όμως να είναι όλα καλά.

mIdZp3.png

να σου πω κάτι? η καλύτερη ώρα είναι 1800....γιατί να σε βρίζουν?

γιατι εγω τουλαχιστον μια φορα που μου ηρθε προσκλητηριο για Κυριακη 6 το απογευμα εβριζα!!! Νταλα μεσημερι ειναι... Βεβαια εγω το εκανα επιτηδες, δεν θελω να κανω τραπεζι μετα, βασικα δεν θελω κανενας να ερθει (ναι ξερω σας σοκαρω, σας εχω συνηθισει σε καλοσυνες και τωρα πεφτετε απο τα συννεφα χαχαα) και ηθελα να τους δωσω δικαιολογια για να μην ερθουν... Τοσο πολυ με καλοκαρδισαν οι περισσοτεροι στην βαφτιση της μυρτως που τωρα ειναι μια τυπικη διαδικασια για μενα...

εγώ τις έκανα και τις δύο πρωϊ 11 και μετά τα αντίστοιχα παρτάκια και λιώσαμε στη ζέστη...και ήταν και μάιος φαντάσου.

Της Μυρτως ηταν παλι Σεπτεμβρη 12 το μεσημερι και μετα ειχαμε τραπεζι... Ε, ενταξει τωρα δεν πηγαινε να το κανω μεσημεριατικα και μετα να μην κανω τραπεζι, για αυτο ηθελα μια ωρα κουλη...

ναι ρε παιδιά, δεν γίνεται...και γω σκοπεύω να κάνω μπάνιο....στις άλλες πήγαινα και κολυμβητήριο μετά το πρώτο τρίμηνο....εξ'ου συμπεθέρα και τα γυμνασμένα μπράτσα...

τώρα να πάνε όλα καλά μακάρι και ας είμαι και ξάπλα

ΑΝ όλα είναι καλά όμως μετά τον τρίτο θα ξεκινήσω πάλι γυμναστική. Πρώτα ο θεός όμως να είναι όλα καλά.

Μαρη Αννιω τι συμπεθερες θα γινουμε??? Τιποτα κοινο δεν εχουμε μαρη, μονο για τον καιρο θα μιλαμε και σιγα μην συμφωνουμε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...