Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

α καλααααααααααα καμία σχέση....θα βρέχει πάντως να ξέρεις....

ωχ ναι για κατσε να μπω λιγο στο μετεο να δω

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αννιω μου...μετα τηνκαρδουλα ξεκινησαν αραμετα τηνε 7η σε μενα!εμενα μεχρι το γαμο ολοι εψαχνα ν κοιλια και ελεγαν καλε που ειναι το μωροοοοο,απαντουσα το χωνεψα!γιατιδεν το ακους ,γιατι δνε το νιωθεις?κτλ κτλ τωρα εκανα κοιλια σαν να παραεφαγα...ειναι βεβαια λιγο ψηλοτερα αλλα εμενα μου μοιαζει οτι εφαγ απολυ και ντρεπομαιγιατιδε ρουφιεται!καιολοι θ αλενε δες το ζωον τι εφαγε!αχαχα αλλα δν επειραζει!κι εγωμια χαρα ημουν,αλλα σου λεω μεχρι την εβδομη,μετα καθε 2 ωρες επρπεε να φαω,ανεμενε αδειο η θα ζαλιζομουν και θα τα εβλεπα κοκκινα η το στομαχιμου εκανε συσπασεις καιμου ερχοταν εμετος και εβγαζα τα οξινα υγρ ακαι τη χολη μου!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αμαν πι ααυτοι οι γαμοι χανει ςολα τ ακαλοκαιρινα σαβ0κα σου!για υτο θ αλετε αχ εχω κι αλλο γαμο δ εθαπρολαβω καιθα απολαμβανετε μπανιοα!!!αχαχακοριτσια πρωτο καλοκαιρι που θαπηγαινω για μπανιο οποτε θελω χωρι ςνα σκεφτομαι θ αεχω περιοδο,και δε θα αναβει ο κωλοςμου απο τη σερβιετα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μα 8 γαμοι?ολα τα σαβ-κα του καλοκαιριου δηλαδη!ελεος ,αλλαη δουλεια δεν εχουν απο το ν απαντρευονται?ενω εγω τεταρτη,μια χαρα κανενα δε δυσκολεψα!αχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μα 8 γαμοι?ολα τα σαβ-κα του καλοκαιριου δηλαδη!ελεος ,αλλαη δουλεια δεν εχουν απο το ν απαντρευονται?ενω εγω τεταρτη,μια χαρα κανενα δε δυσκολεψα!αχα

Nαι καλα,το θρησκευτικο να δδουμε ποτε θα τον κανεις;Αντε βρε τωρα θα ερθει κι η ελενιτσα μου και μην ανησυχεις μια χαρα στα εχουμε κανονισει ολα:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

σκεφτομαι για μαιο να ειναι μικρο το μωρο στη βαφτιση ,μηνκαταλαβει πολλ ακαι ταλαιπωρηθει,βεβαια μονομ ετον εαυτομου το συζητησα....οψωμεθα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

σκεφτομαι για μαιο να ειναι μικρο το μωρο στη βαφτιση ,μηνκαταλαβει πολλ ακαι ταλαιπωρηθει,βεβαια μονομ ετον εαυτομου το συζητησα....οψωμεθα!

Ναι ναι καλα κανε ονειρα,εμεις αλλα σχεδια ειχαμε;)Που εισαι μαρη ελενη .

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια για οσες ενδιαφερονται,χθες ψαχνοντας βρηκα σαιτ:mini raxevsky e-shop οπου εχει προσφορες σε ρουχαλακια απο 50-70% εγω ηδη παρηγγειλα ενα συνολο για τη μικρη και θα μου βγει 28 ευρω,μονο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...