Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

και γω έχω γάμο παπάκι.....πω πω και λέει θα βρέχει γαμώτο

κοιτα εγω μεσα στο καλοκαιρι εχω 8 γαμους.ο ενας εγινε και ακολουθουν οι υπολοιποι 7!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρη μιναααααακι, που ηταν το ποσταρισμα και δεν το ειδα?

απαπααααααααα φανταζομαι τι παθατε ετσι? χαχαχαχαχα

ασε αννετακι μου εγκεφαλικο ολα ετοιμα και τσουπ το σκ@το ενω ξυπναει κατα τις 6 με 6.30 χθες 5 παρα!!!!!:?:???::?

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

λοιπον παω γιατι το ενα ματι κανει γυροβολιες χαχαχαχα

και αν αφηνα οτι γραφω χωρις διορθωση θα γυρνουσε και το δικο σας!!!αρε κισαααααααα χαχαχχααα

σας φιλω, καλο μεσημερι σε οσες δεν δω και καλο σ/κ με πολυ ερωτα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

παλι με κοροιδευεις καλε;;;;;φτου σου

χαχαχαχαα ειπα να μην εκθεσω την αρραβωνιαρα μου αλλα για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις "σε εδωσα στεγνα σακιρακι μουυυυυυυυυυυ"!!!χαχαχαχα

βρε εσυ μια στο ενα παιρνεις μια στο αλλο χαχαχχαα

ζορικο κινητο, να μη μενει κανενα τηλ παραπονεμενο χαχαχαχαα

σας στελνω την αγαπη μου κουκλιτσες μου!!!

IB5Vp2.png

μανου δεν προλαβα χτε ςν αααπαντησω,μεχρι το απογευμα δνε ημουν καλα,εφαγ μιση μπριζολακαι ηθελα ν ατη βγαλω,ξαπλωσα 1 ωριτσα καιμετα ξεχυθηκα στους δρομους!ευχαριστω πολυ μανου για το ενδιαφερον,α και το βραδυ οταν νγυρισα ειχε σεξ εννοειται,τονξαποστειλα,μετα ντουρασελ!παπακι δενειμαι καλεσμενη σε αυτοτο γαμο οχι!αχαχα

οσο για το σκυλι,το ειχαν βρει στις διακοπες στην κυμη οι ανθρωποι και το μαζεψαν,ητανσαν ανθρωπος,ειχε δεθει πολυ με τους γονεις τηςκοπελας,δεναντεχεμακρια τους,αφουμια μερ αομπαμπας σηκωθηκεκαιπηγε στο ορος για 2 μερες,το σκυλι δενετρωγε και οταν γυρισε δεν εφευγε απο την κρεαβτοκαμαρα του μηπως ξαναφυγει καιδεν τον προλαβει!!!απλα πανω στοπαιχνιδι η απο τη φοβια της αρπαζε κοσμο,...μεχρικαι αυτος αρπαξε απο φοβο,αλλακοριτσια σκυλιπου επιτθιεται στα αφεντιακ του για οποιοδηποτε λογο ...δε ζει.ετσι πηραν την αποφαση,ηταν 3 ετων καιπροσπαθησαν με πολλους εκπαιδευτες αλλα δεν αλλαζε η συμπεριφορα τη ςκαι την τελευται αεβδομαδα αρπαξε 3 ανθρωπους,πηγαν στηγιαννιτσων στηνκτηνιατρικη αλλα δεν την εκαναν γιατι δεν ειχε κατιπαθολογικο δενηταν αρρωστο,καιχτες αρπαξε ενα παππου τοπρωι ,ετρεχε στολοιμωδων αυτος,ε και ομπαμπας τη ςλεειδε γινεται αυτο,πρεπει να ¨φυγει¨το σκυλι καιπηγαν σε κτηνιατρο και...αυτα.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ασε αννετακι μου εγκεφαλικο ολα ετοιμα και τσουπ το σκ@το ενω ξυπναει κατα τις 6 με 6.30 χθες 5 παρα!!!!!:?:???::?

το πρωι? καλε κι εσεις το αξημερωτο κανετε σκανταλιες?χαχαχχαα

Ανετακι μου ευχαριστω πολυ να εισαι καλα αντε να καμαρωνουμε και το δικο σου το μπεμπε σε λιγο.

ααααααααααααχ!!!φιλουνια!!!

σας αγαπωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

IB5Vp2.png

αννιω μου σουπε ρ η χοριακη σου!ειδες τζαμπα αγχος!!!τωρα απολαυσε!οσογια τα συμπτωματα,εμενα το στηθος πρηστηκε 10 μερε ςπριν την περιοδο,λιγες μερες μετα το τεστ ξεκινησαν ταχυκαρδιες και λαχανιασμα με τοπαρμαικρο,και λιγο μετα τηνκαρδουλα,μετα την 7η εβδομαδ αναυτιες,ανακατωσουρες.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

κοριτσιαααα! εγω τιθα κανω εκεινη την ωρα?θ ακλειδωνω και θα φωναζω...φυγε μωρομου τωραμηνκοβεις τημανουλα στο καλυτερο!!!!!!!1

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κοριτσιαααα! εγω τιθα κανω εκεινη την ωρα?θ ακλειδωνω και θα φωναζω...φυγε μωρομου τωραμηνκοβεις τημανουλα στο καλυτερο!!!!!!!1

Ασε εσυ θα το εκπαιδευσεις καταλληλα απο τα γενοφασκια του,το μωρο,γιατι αλλιως θα ζησετε σκηνες απειρου καλους,που λεει κι η κορη μου.:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλά στήθος, λαχάνιασμα τα έχω...επίσης έχω φούσκωμα....ίδια κιλά αλλά έχει πεταχτεί μια κοιλίτσα, θα μου πεις είναι και τρίτο....απλά δεν έχω ανακατωσούρες και χάρηκα....συνειδητοποιώ ότι είναι βέβαια πολύ νωρίς

mIdZp3.png

χα λες να έχουμε τον ίδιο? που παντρεύονται οι δικοί σου?[/QUOT

σορυ που αργω αλλα κανω και κατι δουλιτσες.

καρδιτσα αννιω μου.εκει ειναι ο γαμος αυριο στις 7 και μιση.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...