Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα στις ομορφες!!!!!!!!!!!

Αννιω μου μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι,ειδες που τζαμπα αγχωνοσουν......

Παπακι μου να περασεις τελεια αυριο στο γαμο,παππουτσακια βρηκες τελικα;

Ανετακι κι εμενα μου ελειψες βρε,τι κανεις κοριτσακι μου;

Μινακι μου τι καζο θα παθαινατε χθες με τη μικρη,θα σας επιανε σε ακαταλληλη σκηνη;Ασε μεγαλο προβλημα ,κι εγω μια απο τα ιδια,χθες ειχε μπαλετο κι αργησαμε κοιμηθηκε στις 10:30,βαλε να περιμενουμε μια ωρα και κατι να κοιμηθει βαρια.........πιασαμε τις αργαμιση παλι,για να βρεθουμε,και σημερα σερνοοοοοοοοοομαιιιιιιιιιιιιιιιι...............

Οι υπολοιπες ξεσαλωσατε παλι το βραδυ,αλλα κανατε.

Ανδριανη ακομα κοιμασαι πουλακι μου,το ξενυχτησες χθες με τον καλο σου ή μπας και κρεμεσαι απ'τα αναπαυσολια;:tongue:

Κισακι μου απουσια,που εισαι και δεν εμφανιστηκες ακομα,εισαι καλυτερα σημερα;

Αννουλα που εισαι να μας πεις πως ξημερωθηκατε με τη μικρουλα σου;

καλημερα μανου μου,ναι κουκλα μου βρηκα βρηκα και ειναι πολυ ομορφα τελικα πηρα γκρι απαλο.δεν προλαβα βεβαια να τα φορεσω στον προηγουμρνο γαμο αλλα σε αυτον θα τα φορεσω σιγουρα!

κισακι μηπως εισαι και σε αυτον καλεσμενη βρε;;;;

ειναι στην καρδιτσα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

μανουτιτακι μου καλημερα, θα σε παρω λιγο αργοτερα να ακουσω την φωνουλα σου, μη μας μαλωσουν και τα κοριτσακια μας!

η μικρη αργυπνος φρουρος ε? χαχαχαχα ε με μαμα σωματοφυλακα τι περιμενες χαχαχαα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλα μινακι μου δεν ξερεις ποσο σε νιωθω,εγω παλι γιατι ειχα προβλημε χωροταξικο,εχω βγαλει την πορτα κι ολο λεω να βαλω μια φυσουνα,κι ολο το αφηνουμε(ελενη,που εισαι να μου τα χωσεις...........)και μιλαμε ειμαι συνεχεια με το ενα ματι ανοιχτο ,να κοιταω προς την πορτα.Τωρα τελευταια βεβαια κλεινω (οχι εντελως)τη δικη της πορτα,αφου εχει κοιμηθει για τα καλα.Ευτυχως πολυ σπανια σηκωνεται το βραδυ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

ασε μανου μου μεσα στην ατυχια μας ειμασταν και τυχεροι φαντασου να μας επιανε σε περιεργη σταση χαχαχαχαχαχαχα τωρα γελαω χθες κοντεψα να παθω εγκεφαλικο!!!!

μαρη μιναααααακι, που ηταν το ποσταρισμα και δεν το ειδα?

απαπααααααααα φανταζομαι τι παθατε ετσι? χαχαχαχαχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Ανετακι μου,οντως μοιαζει τη μαμα το παιδι,ειδες με τι αξιες το μεγαλωνω:tongue:

Κοριτσακι αργοτερα θα βγω για κατι εξωτερικες δουλιτσες,να τα πουμε αν σε βολευει κατα το μεσημερακι;

OPYIp3.png

vez3p2.png

μανουυυυυυυ, θα μου στειλεις φωτο της μικρης πριν την παρασταση?εμενα ολο με ξεχνας, ζατιιιιιιιιιιιι?

IB5Vp2.png

Ανετακι μου,οντως μοιαζει τη μαμα το παιδι,ειδες με τι αξιες το μεγαλωνω:tongue:

Κοριτσακι αργοτερα θα βγω για κατι εξωτερικες δουλιτσες,να τα πουμε αν σε βολευει κατα το μεσημερακι;

οκ μπέλα!!!οποτε θες κανε μου αναπ στο κινητο οχι στο σταθερο (που δεν εχω αναγνωριση) οπως μια ψυχη εδω μεσα!!!χιχιχι

IB5Vp2.png

μανουυυυυυυ, θα μου στειλεις φωτο της μικρης πριν την παρασταση?εμενα ολο με ξεχνας, ζατιιιιιιιιιιιι?

Αχ κοριτσακι μου χιλια συγγνωμη,νομιζα πως σου ειχα στειλει,τρεχω σουμπιτο,εχε το νου σου,σε λιγο θα ερθει.

OPYIp3.png

vez3p2.png

αααααχ τελευταια μερα σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελευταιο χαπακι τι καλα;βεβαια αυριο εχουμε γαμο ελπιζω να μην πεθανω στον πονο.να ερθει απο την κυριακη και μετα.

και γω έχω γάμο παπάκι.....πω πω και λέει θα βρέχει γαμώτο

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσακι μου χιλια συγγνωμη,νομιζα πως σου ειχα στειλει,τρεχω σουμπιτο,εχε το νου σου,σε λιγο θα ερθει.

χαχαχαχαχα θα περιμενω

IB5Vp2.png

ανετακι καλός είναι ο καιρός για την ώρα, αν και από ότι άκουσα θα χαλάσει αργότερα...

Μανού χωρίς πόρτα? Εγω θα καθόμουν στην πόρτα να προσέχω μην ξυπνήσει και όχι στο κρεβάτι... χαχαχα

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

μανου νεραιδα πραγματικη!!!

φτου φτου σκορδα!!!μια κουκλα ζωγραφιστη!!!και οι ματαρες..της μαμας!!!ααααχ να την χαιρεστε κοριτσακι μου, παντα να την καμαρωνεται και να σας κανει υπερηφανους!!!

IB5Vp2.png

οκ μπέλα!!!οποτε θες κανε μου αναπ στο κινητο οχι στο σταθερο (που δεν εχω αναγνωριση) οπως μια ψυχη εδω μεσα!!!χιχιχι

παλι με κοροιδευεις καλε;;;;;φτου σου

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...