Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

η θα κοιμασαι ολη μερα η θα εχεις αυπνιες σαν το κισακι μας!!!!

βρε λες;;μπα πιο πολυ του υπνου ειμαι.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η θα κοιμασαι ολη μερα η θα εχεις αυπνιες σαν το κισακι μας!!!!

τις νυχτες ουτε εγω κοιμαμαι καλα..τη μερα με πιανει μινακι..περνω και τις προγεστερονες και δεν μπορω να κρατηθω ξυπνια..

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

οπως λεμε γερο να ειναι και να κατουραει ορθιο????? χαχαχαχχαχα

αχαχαχαχα τελειο.καλο!οπως ελεγαν και τα παλια τα χρονια ε;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

τις νυχτες ουτε εγω κοιμαμαι καλα..τη μερα με πιανει μινακι..περνω και τις προγεστερονες και δεν μπορω να κρατηθω ξυπνια..

ε ενταξει αμα δεν κοιμασαι και την νυχτα φυσιολογικο ειναι

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

εγω δεν ξερω ρε σεις τι να μαγιρεψω αν και τωρα περασε η ωρα.δεν προλαβαινω αρα τελικα αβγουλακια,τυρακι και μια χωριατικη με πιπεριτσες,κρεμμυδακι και τυτακι και ψωμακι και σουπερ μιαμ!

566b716e1f.png?html%22

καλημερουδι ακουκλακια!!!χτες πηγα πηρα τα στορια μου,πηρα και κατιποτηρια για φραπε σουπερ και για νερο και για ουισκυ,γιατι οκαλοςμου μου ειχε αφησει απο 1-2 διαφορετικα,μη φανταστειτε συνολο 4 ποτηρια!αχαχα πηρα 3 εξαδεςκαι ειμαικομπλέ!μετα πηγα για καφε με μια φιλη ειχ ετομωρακι της ,μυρισα μπουμπουκιδικλες ,βεβεαι η κοπελα δενηταν καλα γιατι αναγκαστηκε ν ακανει ευθανασια στο σκυλι της, η μανα της με λεξοτανιιλ,ο μπαμπας της ολο κλαιει...μετα πηγα σπιτι κατα τις 11,καθαρισα τομπανιο ολο,τηνκουζινα,συμμαζεψα και κατα τη 1,30 τηνεπεσα.σημερα ειμαι σουπερ,καμια σχεση με χτες.μαλλον αλλαζα μηνα!παω να διαβασω τ απισω κι επανερζομαι

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

οπως λεμε γερο να ειναι και να κατουραει ορθιο????? χαχαχαχχαχα

χαχαχαχα, εχθες με πηρε ο πεθερος μου και μου λεει

- τι κανει κουκλα μου το μωρακι μας? ακου να δεις γερο να ειναι και οτι θελει ας ειναι δεν με πειραζει.

χαχαχαχα ο καλος μου με εχει εννοια μηπως θελω αγορακι να του βγαλω το ονομα!που εννοειτε πως το ονομα του θα του δωσουμε!

καθε μερα ντριιιιιιιιν τηλεφωνακι!

ε ενταξει αμα δεν κοιμασαι και την νυχτα φυσιολογικο ειναι

δεν ηρεμω παιδι μου, μια δεξια μια αριστερα..δεν βολευομαι λεμεεεεεεεεεεεεε

IB5Vp2.png

Καλημερα στις ομορφες!!!!!!!!!!!

Αννιω μου μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι,ειδες που τζαμπα αγχωνοσουν......

Παπακι μου να περασεις τελεια αυριο στο γαμο,παππουτσακια βρηκες τελικα;

Ανετακι κι εμενα μου ελειψες βρε,τι κανεις κοριτσακι μου;

Μινακι μου τι καζο θα παθαινατε χθες με τη μικρη,θα σας επιανε σε ακαταλληλη σκηνη;Ασε μεγαλο προβλημα ,κι εγω μια απο τα ιδια,χθες ειχε μπαλετο κι αργησαμε κοιμηθηκε στις 10:30,βαλε να περιμενουμε μια ωρα και κατι να κοιμηθει βαρια.........πιασαμε τις αργαμιση παλι,για να βρεθουμε,και σημερα σερνοοοοοοοοοομαιιιιιιιιιιιιιιιι...............

Οι υπολοιπες ξεσαλωσατε παλι το βραδυ,αλλα κανατε.

Ανδριανη ακομα κοιμασαι πουλακι μου,το ξενυχτησες χθες με τον καλο σου ή μπας και κρεμεσαι απ'τα αναπαυσολια;:tongue:

Κισακι μου απουσια,που εισαι και δεν εμφανιστηκες ακομα,εισαι καλυτερα σημερα;

Αννουλα που εισαι να μας πεις πως ξημερωθηκατε με τη μικρουλα σου;

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα μαρακι,

καλημερα κισακι,

τι κανετε κουκλες;

κισακι την καταλαβαινω τη φιλη σου,δενεσαι πολυ με τα ζωα και μετα οταν κατι παθαινουν σε ποναει πολυ.ποσο μαλλον να αναγκαστεις να το σκοτωσεις εσυ.αλλα τι να πεις εδω πεθαινουν ανθρωποι ρε συ οπως εκεινο το πιτσιρικακι στην κυπρο,πριν λιγο παλι αυτο ελεγε η τηλεοραση.

566b716e1f.png?html%22

καλημέρα κοριτσάκια! τι κάνετε?

καλημερα μαρακι, για πεστε οι σαλονικιες τι καιρο εχετε στα πατρια εδαφη?

καλημερουδι ακουκλακια!!!χτες πηγα πηρα τα στορια μου,πηρα και κατιποτηρια για φραπε σουπερ και για νερο και για ουισκυ,γιατι οκαλοςμου μου ειχε αφησει απο 1-2 διαφορετικα,μη φανταστειτε συνολο 4 ποτηρια!αχαχα πηρα 3 εξαδεςκαι ειμαικομπλέ!μετα πηγα για καφε με μια φιλη ειχ ετομωρακι της ,μυρισα μπουμπουκιδικλες ,βεβεαι η κοπελα δενηταν καλα γιατι αναγκαστηκε ν ακανει ευθανασια στο σκυλι της, η μανα της με λεξοτανιιλ,ο μπαμπας της ολο κλαιει...μετα πηγα σπιτι κατα τις 11,καθαρισα τομπανιο ολο,τηνκουζινα,συμμαζεψα και κατα τη 1,30 τηνεπεσα.σημερα ειμαι σουπερ,καμια σχεση με χτες.μαλλον αλλαζα μηνα!παω να διαβασω τ απισω κι επανερζομαι

πηρες τζουρες κανονικοτατα ετσι?

κριμα για το σκυλακι ρε γμτ αλλα τωρα λεξοντανιλ λιγο υπερβολικο μου φενεται..ηταν γερικο η αρρωστο?

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...