Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ μινακι εχω κι εγω λιγη δουλιτσα στο σπιτι,κατι λιγα πιατακια απλυτα και λιγο ξεσκονισμα αλλα ποσο βαριεμαι.μολις ανοιξα το ματι μου και δεν την παλευω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημεραααααααααααα, χαχαχαχα αδερφι καλα που μουστειλες μνμ αλλιως χαχαχαχα

μιαστιγμη να αλειψω μελι στη φρυγανιτσα μου κι ερχομαι

επειδη ξερω τι υπναρου εισαι γι αυτο σου στειλα να σε προλαβω.αντε παρε το πρωινο να ταισεις το σπορακι σου και ελα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

οχι καλε εκανα λιγη καθαριοτητα στο γραφειο μολις ηρθα εκανα και το καφεδακι μου και σας ηρθα:wink:

ερε πως φενονται οι νοικοκυρες!!!!!!!!!1καλημερα μινακι μου!!!

εγω δεν ξερω τι να μαγειρεψω...μαλλον καμια ομελετα με σαλατα!

εχθες εφτιαξα ομελετα και οπως την γυρισα μου επεσε στον νεροχυτη..χαχαχχα

η δευτερη βγηκε σαν αναποδο γμτ..δεν με ηθελε εχθες :tongue:

Καλημέρα κορίτσια.

χίλια ευχαριστώ για τις ευχούλες και την αγωνία σας....525....μια χαρά μου είπε ο γυναικολόγος, όσο έπρεπε από το 175 της Δευτέρας...θα πάω τετάρτη να με δει.......

Χτες ήμουν από τις 5 μέχρι τις 830 στο πάρκο με τα παιδιά, τα φτυσα, μετά έπρεπε να τους κάνω μπάνιο, να τους βάλω για ύπνο, να φιάξω κάτι να φάει ο αντρούλης μου που ήρθε αργά ε και στις 1130 έπεσα ξερή

Ηρέμησα κάπως.....

παιδιά....θυμάστε πότε σας ξεκίνησαν τα συμπτώματα οι έγκυες?

μπραβο αννιω μου, τελεια η χοριακη σου, να μη κουραζεσαι πολυ ομως ετσι?

εγω μολις ειδα πως ειναι ενδομητριο μετα απο λιγες μερες νομιζω αρχισα τις ψιλοανακατωσουρες, το ζιζι τουμπανο και η συχνοουρια συννεφο

καλη εγκυμοσυνη να εχεις κοριτσακι μου, τελειομηνη και υπεροχη!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

αχ μινακι εχω κι εγω λιγη δουλιτσα στο σπιτι,κατι λιγα πιατακια απλυτα και λιγο ξεσκονισμα αλλα ποσο βαριεμαι.μολις ανοιξα το ματι μου και δεν την παλευω!

ωχ μη μου μιλας για δουλειες κι εγω εχω ενα σωρο στο σπιτι ευτυχως ερχεται σ/κ οποτε θα τις κανω αυριο το πρωι και πρωτα ο Θεος αν ειναι καλος ο καιρος θα παμε μπανακι την Κυριακη!!!!!!:mrgreen:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλημερα αννιω μου ειδες αδικα ανησυχουσες.ολα καλα τελεια η χοριακη ακριβως οσο την περιμεναμε!

τελεια ηρθε κι αλλο σπορακι στην παρεα μας!!!!!!!!!!!!

συμπτωματα δεν εχω ακομα εμπειρια βρε αννιω μου αλλα νομιζω πως μετα τον πρωτο μηνα.

566b716e1f.png?html%22

α ρε αννετακι ακομα δεν εμαθες να την πετας στον αερα την ομελετα για να τη γυρισεις;αχαχαχαχαχα οταν θα ερθω να βρεθουμε θα σου κανω ιδιαιτερα!

566b716e1f.png?html%22

ααααχ πηρα και την προγεστερονη και στανιαρα..να δουμε σε ποση ωρα θα μπω στη νιρβανα μου χεχεχε

καλα αδερφι τι βιντεακι ηταν αυτο ρε, πολυ στεναχωρεθηκα..βαζε κι εσυ μια προειδοποιηση "να μη το δει το αδερφι μου"..βαριοσουν?χαχαχχα

IB5Vp2.png

ααααχ πηρα και την προγεστερονη και στανιαρα..να δουμε σε ποση ωρα θα μπω στη νιρβανα μου χεχεχε

καλα αδερφι τι βιντεακι ηταν αυτο ρε, πολυ στεναχωρεθηκα..βαζε κι εσυ μια προειδοποιηση "να μη το δει το αδερφι μου"..βαριοσουν?χαχαχχα

ειδες τι αγαπη ομως ρε συ;;;;;

κι εγω οταν το πρωτοειδα ελιωσα,εκλαιγα ποση ωρα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

καλημερα αννιω μου ειδες αδικα ανησυχουσες.ολα καλα τελεια η χοριακη ακριβως οσο την περιμεναμε!

τελεια ηρθε κι αλλο σπορακι στην παρεα μας!!!!!!!!!!!!

συμπτωματα δεν εχω ακομα εμπειρια βρε αννιω μου αλλα νομιζω πως μετα τον πρωτο μηνα.

καλομελετα παπι μου!!!:tongue::tongue::tongue:

α ρε αννετακι ακομα δεν εμαθες να την πετας στον αερα την ομελετα για να τη γυρισεις;αχαχαχαχαχα οταν θα ερθω να βρεθουμε θα σου κανω ιδιαιτερα!

ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, αφου με κοροιδευε ο δικος μου και στο τελος "δεν με φωναζες να την κολλησω στο ταβανι?" μου ειπε χαχαχχαχα

IB5Vp2.png

αχ αννετάκι να σου πω την αλήθεια ψιλοκουράζομαι και θα συνεχίσει αυτό με δύο παιδάκια δεν το αποφεύγεις. Ο άντρας μου γυρνάει συνήθως αργά, αυτό το μήνα δε έχει πολύ τρέξιμο, άσε που μέσα στο καλοκαίρι θα λείψει και κανένα δεκαήμερο....η μαμά μου δεν μένει και πολύ κοντά, δεν έχει και πολύ διάθεση να τρέχει (άσε που ακόμα δεν της το έχω πει)...η πεθερά άστο , επίσης δεν έχει διάθεση.....τέλος πάντων

mIdZp3.png

σημερα το απογευμα θα παμε με τη μανουλα μου στον γιατρο να κανει παπ και υπερυχο..να δω πως θα το ξεφουρνισω στον καλο μου και στον γιατρο να δει κι εμενα!!!

θα βαλω τη μανα μου να πει "θελω να δω το εγγονακι μου", τον καλο μου θα τον τουμπαρει..τον γιατρο θα τον ακαταφερω μονη μου "θελω υπερυχο και τον θελω τωρα"

δεν φτανει που μου εκοψε το κοκο γκρρρρρρρ

IB5Vp2.png

αχ αννετάκι να σου πω την αλήθεια ψιλοκουράζομαι και θα συνεχίσει αυτό με δύο παιδάκια δεν το αποφεύγεις. Ο άντρας μου γυρνάει συνήθως αργά, αυτό το μήνα δε έχει πολύ τρέξιμο, άσε που μέσα στο καλοκαίρι θα λείψει και κανένα δεκαήμερο....η μαμά μου δεν μένει και πολύ κοντά, δεν έχει και πολύ διάθεση να τρέχει (άσε που ακόμα δεν της το έχω πει)...η πεθερά άστο , επίσης δεν έχει διάθεση.....τέλος πάντων

το καταλαβαινω αννιω μου αλλα τουλαχιστον κοψε τις πολυωρες κουνιες και τα βαρη

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...