Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Να πας στην μανουλα σου αχ και εμενα μου λειπει αλλα ερχεται το καλοκαιρι και κανα διμηνο θα μαι εκει αλλα στην βδομαδα πανω θα σφαχτουμε ειναι σιγουρο...χαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω απο τοτε που παντρευτηκα εχω λογομαχησει ελαχιστες φορες

δεν εχω παραπονο συμορφωθηκε χαχαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

παντως εχω μερες να ανεβω πατρα κ θελω πολυ να ανεβω ρε γμτ αλλα εχει δουλειες τωρα ο αντρας μου κ ολο το αναβαλω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

ρε κορες εγω παλι ξερετε τι εχω πεθυμησει??? Να μεινω μονη μου για δυο ημερες... Εστω για ενα 24ωρο!!! Μωρε ειμαι σκυλα το ξερω, αλλα θελω εστω για μια μερα να μην πρεπει να μιλαω σε ανθρωπο, να μην πρεπει να προσεχω ανθρωπο, να μην πρεπει να νοιαστω για κανεναν... Η μαμα μου δεν ξερω γιατι μου ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι... Σημερα ηθελε να με φορτωσει με ενα σωρο πραγματα και τελικα γιναμε κωλος παλι... Ειμαι απαισια ωρες ωρες αλλα δεν μπορω οταν λεω οχι να επιμενουν...

Καλε η δικια μου ελεγε απο το πρωι για να με πειραξει αχ τι καλα σωθηκα απο το ενα ο επομενος παρακαλω.... ειναι τρελη καλε η δικια μου να φανταστεις την νυφη μου μ@λ@κω την ανεβαζει και μ...κω την κατεβαζει οταν μιλανε και τα ιδια και η νυφη μου χαχα γιατι να μην εχω και εγω μια τετοια πεθερα

Διαφημίσεις

Ρε ελενη δεν εισαι σκυλα και εγω πολλες φορες θελω την ηρεμια μου η να κανω πραγματα για μενα και μονο για μενα να μην εχω τιποτα στο κεφαλι μου οσο γι αυτο που λες εγω παω στην χαλκιδα με εναν σακο και φευγω με τρεις......

καλησπερα. Φτιαχνω μακαροναδα γιατι τη ζηλεψε ο εγκυος συζυξ. Σημερα αδιαθετησα κι ημουν ρακος. Εγραψα στο σπερματεγχυση να ρωτησω κατι κ βγηκα. Πριν λιγο μπηκα στο περι ανεμων κ διαβασα για νεα εγκυουλα κ καταχαρηκα! Τι κανετε?

ένα μήλο την ημέρα...

Καλησπερα μηλιτσα μακαροναδα ε?μμμμμμμμμμμμμμμ εμεις κανουμε διαιτα και ερχοντε καποιες (ονοματα δεν λεω οικογενειες δεν θηγω) και μας βαζουν πειρασμους.....χαχαχαχα

Αχ ναι ειδες ωραια νεα στο διπλα καφε μου αρεσει που ηταν σιγουρη για αρνητικη χοριακη τρομαρα της οχι απλα θετικη αλλα και τριψηφια....

Αντε να δουμε τι θα μας πει και εδω η αννιω το πρωι

ολες για τσιγαρο πηγατε? Κλαψ! Α,ανδριανη,η αρραβωνιαρα σου ξεπορτιζει κ μας απατα κ τις δυο! Αννουλα,πολυ χαρηκα που ειναι καλυτερα η μικρουλα σου. Ελενη κου, κι εγω ζηλευω να μεινω μονη κ τον ψηνω να παρει τα παιδια διακοπες αλλα δεν ψηνεται με τπτ.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...