Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ρε συ Ανδριανη, αγραμματοι ανθρωποι ειναι, δεν πρεπει να τους δινεις παραπανω σημασια... Αυτοι φτανουν μεχρι ενα σημειο, δεν μπορουν να πανε παραπερα, μην καθεσαι και στεναχωριεσαι εξαιτιας τους!!! Μαρη, ελεος δηλαδη εισαι νεα κοπελα και συναναστρεφεσαι την πεθερα σου και το σοι της!!! Ξεκολλα λιγο, βγες με παιδια της ηλικιας σου, ξεχνα την πεθερα σου (σοβαρα τωρα) και το σοι της... Για ονομα του Θεου δηλαδη, ολο τα ιδια και τα ιδια εχουν να πουνε... Μηδεν ενδιαφερον!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μ' επιασες κοριτσακι, ημουν μσν με μια πολυ πολυ καλη φιλη που την<< αγαπαω>> και μου εχει λειψει!!!

ειπες εσυ ΑΓΑΠΑΩ ?διαβασα καλα????:mrgreen:

χαχαχαχαχα εεεε οχι να με πειτε κι αναισθητη... Παχυδερμο ναι, αναισθητο οχι...

ειπες εσυ ΑΓΑΠΑΩ ?διαβασα καλα????:mrgreen:

χαχαχαχαχα εεεε οχι να με πειτε κι αναισθητη... Παχυδερμο ναι, αναισθητο οχι...

Μην τολμησεις να μας την ξαναπεις θα αποθηκευσω αυτη την δηλωση και θα σε απειλω.....:-D:-D:-D

Διαφημίσεις

Μα ρε συ Αννα, ειναι λογικο αυτο το κολλητηλικι???

Τι εγινε με την δικια σου? Της εδωσες τελικα κοτοσουπα? Και για να δω αν το καταλαβα σωστα, μενετε πανω κατω???

χα δεν το χεις πιασει μου φαινεται ναι το απανω ειναι το καινουριο που ανακαινησαμε και μενει αυτη.....εγω μενω στο ισογειο στο παλιο...........

κοτοσουπα εννοειτε οτι δεν πηρε

ποσο μαρεσεις οταν αυτοσαρκαζεσε δεν λεγεται

οχι ρε δεν ειμαι συνεχεια με την πεθερα ξεκολα φιλους επαψα να εχω γιατι καποια στιγμη καταλαβα οτι ο θεος μου εδωσε κατι πολυ καλυτερο <<πολλα αδερφια>>

ειμαστε κ κοντα σε ηληκιες

δεν θα σου πω οτι δεν ειχα φιλους αλλα οι περισσοτεροι φερθηκαν σκαρτα προτημω να εχω κοντα μου μονο ανθρωπους που με αγαπουν κ αγαπω εδωσα τον εαυτο μου κ χαλαλησα πολυ χρονο για ατομα που δεν αξιζαν τιποτα

εχω 4 αδερφες κ 3 νυφες κ μια γειτονησα μικρη σε ηληκια που βασανιζω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

μεθαυριο θα ερθει για μπανιο ο αδερφος μου με την νυφη μου κ τα μικρα

χθες ηταν η αλλη η αρραβωνιασμενη μην ανυσηχεις τωρα που καλοκαιριαζει ολοι θα με θυμηθουν μενω διπλα στην θαλασσα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

χαχαχαχα α, ενταξει βρε ανδριανη, εχεις τον λαο σου να παιζεις!!!

Αννουλα, μην με φουντωνεις βραδυατικα, δεν θα κοιμηθω παλι!!! Ή πετα την γρια εξω απο το σπιτι σας ή σηκω φυγε απο εκει...

Διαφημίσεις

αννα μου ειπε οτι δεν κοβει κανενας καρπουζι ακομα στο χωριο

τον δικο σου δεν τον ξερει αλλα μολις του ειπα για τα σκανια γυαλισε το ματι του

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

χαχαχαχα α, ενταξει βρε ανδριανη, εχεις τον λαο σου να παιζεις!!!

Αννουλα, μην με φουντωνεις βραδυατικα, δεν θα κοιμηθω παλι!!! Ή πετα την γρια εξω απο το σπιτι σας ή σηκω φυγε απο εκει...

Αχ το χει στο οναμα της και δεν μπορω να κανω τιποτα ο αντρας μου γι αυτο που εκανε δεν της μιλαγε πολυ καιρο εγω τους τα βρηκα η ηλιθια..... τωρα παρακαλαω να μην μιλαγαμε περιθωρια για νοικι δεν υπαρχουν

αννα μου ειπε οτι δεν κοβει κανενας καρπουζι ακομα στο χωριο

τον δικο σου δεν τον ξερει αλλα μολις του ειπα για τα σκανια γυαλισε το ματι του

Μαρη οχι τωρα περυσι η προπερσι ειχε ερθει φετος φορτωσε αλλου

ρε κοριτσια πεθυμησα την μανουλα μου λεω να παω μια απο αυτες τις μερες να την δω ο πατερας μου δε ειναι ακομα στο χωριο ριζωσε εκει δεν θελει να ερθει ακομα

ουτε οταν εμαθε οτι η νυφη μου ειναι εγκυος δεν συγκινηθηκε να ερθει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...