Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

κουφετακι οντως 15χρονο μολις ξεκινησαν οι εξετασεις!

ειναι φιλολογος η κουμπαρα μου και ξερω!

το συνεδριο θα γινει πανω σε θρανιο!!!!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχα

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ ναι βρε αννουλι λες να αρραβωνιαστουμε κι εμεις ομως η αννετ με την ανδριανη;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

μην ρωτησετε γιατι δεν υπαρχει λογος!απλα ειμαι πολυ πολυ πολυ καλα!

και πολυ πολυ πολυ πολυ ερωτευμενη!χιχιχιχι!ααααααααααααααααααααααχ!000203FB.gif

sig.asp?img=ad1

απαπα!δηλωσεις...........

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

γεια σου καλο μου!τι εγινε??

νακι μου χαλαρωσε και σου ρχεται!

σημερα εχει ενα γηπεδακι εδω που μενω και ειδα εναν πελαργο που εκανε βολτουλες και μαζευε ξερα χορταρακια για τη φωλια του!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

σημερα εχει ενα γηπεδακι εδω που μενω και ειδα εναν πελαργο που εκανε βολτουλες και μαζευε ξερα χορταρακια για τη φωλια του!

ωχ!!!!!!!!!εκει πανω θα κανει τη φωλια του??????????και εμεις εδω τι θα κανουμε???

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Καλε και δεν τον αρπαζες απο το ποδι????

ααααααααααααααααααχ η ζωη ειναι τελεια τελικα αν εχεις βρει το αλλο σου μισο!

ααααααχ κοριτσια αγαπαω!τρελα!

ειναι τελειος ο αντρουλης μου!

δεν εκανε κατι απλα ηρθε και με αγκαλιασε,με φιλησε,κτλ( δεν συνεχιζω γιατι υπαρχουν και 15χρονα) και μου ειπε τοσο τρυφερα πως θελει τοοοσο πολυ να κανουμε ενα μωρακι και πως να μην αγχωνομαι και πως ολα θα πανε καλα κτλ.

ααααααααααααααααααααχ ειμαι πολυ ερωτευμενη!

566b716e1f.png?html%22

Καλε και δεν τον αρπαζες απο το ποδι????

οχι βρε παιδι μου!

ειπαμε πως τον εστειλα κατευθειαν αιγαιο!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!00020473.gif

sig.asp?img=ad1

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

καλε τι τρωτε στη Λαρισα και ειστε ολοι μες τη νιρβανα???

tJd1p3.png

οχι βρε παιδι μου!

ειπαμε πως τον εστειλα κατευθειαν αιγαιο!!!!!!!!!!!

ωραια!γιατι εχει αρχισει και φυσαει οποτε καπου θα αναγκαστει να σταματησει!!:D:D

tJd1p3.png

σορυ βρε κοριτσια σας πηρα μονοτερμα!

απλα ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα!και αυριο το βραδακι την κανουμε για αθηνα θα παμε στο γιατρο το σαββατο το πρωι!

ελπιζω να μη μου πει τιποτα κακο και μου χαλασει τη διαθεση!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...