Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

πιασαμε αλλη κουβεντα και ξεχαστηκα ειδα πως το Εβελινακι ειναι καλυτερα αντε μπραβο ρε συ χαρηκα πολυ!!!

Λοιπον κοθκλα θα κλεισω να παω να κοιμηθω γιατι το πρωι θα ξυπνησω παλι στις 6!!!!

Τα λεμε αυριο οκ?

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

θα το βαλω

ρε κοριτσια , τι να σας πω....νιώθω ωορηξία σχεδόν αμέσως μετά την περίοδο δηλ 9η μέρα ....γίνεται ή εχει αποτρελλαθεί ο οργανισμός μου ?

Ετσι εμεινα εγκυος στον μπεμπη και ειμαι σιγουρη οτι τοτε εμεινα εγκυος και στην μικρη... Αλλα τοτε που προσπαθουσα για την μικρη ειχαμε καθημερινη επαφη, η γιατρος δεν το δεχοταν κι εγω δεν επεμενα... Στην τελικη σκασιλα μου ποτε εμεινα... Αλλα εγω ειμαι σιγουρη οτι για μενα τοτε ειναι οι επικινδυνες μερες...

λοιπον πρωτος μετα την αποξεση 33

δευτερος 34

τριτος 32

τεταρτος 32

κ πεμπτος 28

Ελεος μαρη, καθεσαι και παιζεις με τις μερες, χτυπα καθημερινα και μην φοβασαι τιποτα!

Ελα μου ντε και τωρα ειναι και πιο επικινδυνα ανοιγει πορτες κλπ ειναι πιο ανεξαρτητη

Καλε να τις κλειδωνετε!!! Εμεις παντα κλειδωνουμε την πορτα μας για οσο χρειαστει και την ξεκλειδωνουμε μετα... Ασε που εχει μαθει και χτυπαει την πορτα συνηθως...

Η Αννιω δεν μπηκε απο οτι προλαβα να δω! Αμαν μαρη συμπεθερα, σου ειπα να μπεις και να πεις το νουμερο!!! Τεσπα, θα μας πεις το πρωι...

Αννουλα απυρετη η μικρουλα ετσι? Περαστικα κοριτσακι, τα δυσκολα περασαν, αντε να τελειωνετε με αυτο το ζορι...

καλως την λενιω αχ ναι απο τις 3 ειναι απυρετη και το καλο ειναι οτι την δεχτηκε ο οργανισμος της αυτην την αντιβιωση.... ναι κλειδωνουμε πια αλλα και μενα χτυπαει... τα δικα σου τι κανουν?

κοιμουνται απο νωρις σχετικα σημερα... Η Μυρτω σημερα (δεν καταλαβα ακριβως πως) κατεβασε το κουρτινοξυλο απο την μια μερια κατω!!! Ευτυχως που δεν της επεσε στο κεφαλι! Ηρθε με στυλ "μαμακα μου, σε αγαπω τοοοσο πολυ, ειμαι πολυ καλο παιδι, δεν το εκανα επιτηδες" και οταν το ειδα μου κοπηκε το αιμα... Αφου δεν τους επεσε στο κεφαλι παλι καλα!!! Ετσι δεν ειχε παραμυθι το βραδυ, και εχει ξαπλωσει απο τις δεκα παρα...

καλησπερα ελενη καλησπερα μινακι

δεν τον εβαλα κατω ακομα δεν ειναι εδω ειναι εξω βολτουλα αλλα δεν θα ρθει!!!!θα του διξω εγω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

κοιμουνται απο νωρις σχετικα σημερα... Η Μυρτω σημερα (δεν καταλαβα ακριβως πως) κατεβασε το κουρτινοξυλο απο την μια μερια κατω!!! Ευτυχως που δεν της επεσε στο κεφαλι! Ηρθε με στυλ "μαμακα μου, σε αγαπω τοοοσο πολυ, ειμαι πολυ καλο παιδι, δεν το εκανα επιτηδες" και οταν το ειδα μου κοπηκε το αιμα... Αφου δεν τους επεσε στο κεφαλι παλι καλα!!! Ετσι δεν ειχε παραμυθι το βραδυ, και εχει ξαπλωσει απο τις δεκα παρα...

αμαν πια αυτα τα ζουζουνια.... πωπω τυχερη που δεν της ειρθε στο κεφαλι η που δεν ηταν ο μπεμπης απο κατω... καλα αυτο το μαμα σε αγαπω εσυ με αγαπας?,οταν το ακουω ψαχνω να δω τι εχει καταστρεψει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...