Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

θα χω το χαμογελο της αγελαδας χαχαχαχ

στην πρωτη εγκυμοσυνη μου ελεγε η μανα μου οτι ειχα το υφος της γατας μολις εχει φαει το καναρινι φαντασου πως φαινομουν

παπακι σε ευχαριστω κουκλιτσα μου κ σε σας κοριτσακια μου να μεινετε εγκυουλες κ να παψουμε πια να αγχονωμαστε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ και σε σενα κουκλα μου και γρηγορα να ρθει εγω παλι ρε κοριτσια ουτε που το χω παρει στα σοβαρα αν ειναι να ρθει θα ρθει βεβαια εχω και την ασφαλεια της εβελινας και γι αυτο δεν αγχωνομαι

γενικα ολος ο προηγουμενος χρονος ηταν περιεργος περυσι το γεναρη εκανα διεγερση κ με τα χαπια αδιαθετω νωριτερα φεβρουαριο αδιαθετησα νωρις δηλαδη κανω κυστη περναει ενας μηνας κ αυτος σχετικα καλος μαρτη ξανακανουμε διεγερση ξανα αδιαθετω νωρις στις 28-29 μερες μετα ξανα διεγερση μετα ξανα διεγερση μετα εγκυμοσυνη μετα την αποβολη εκανε 38 μερες μετα 30 μετα μετα 37 μετα ξαναμενω μετα αστα να πανε φτασαμε ξανα σαυτο το γεναρη

βρε ανδριανη μου τι ζορι εχεις τραβηξει βρε ψυχη;

πωπω!παντως βρε κουκλα μου δεν ξερω μεσα σου πως εισαι αλλα μερικες φορες σε θαυμαζω βρε συ.μου δειχνει οτι εισαι πολυ δυναμικη και μπραβο σου γι αυτο,σου βγαζω το καπελο.εγω να σου πω δεν ξερω γιατι εκτος απο τον πολυποδα που εβγαλα τωρα δεν εχω αλλη δυσαρεστη εμπειρια αλλα δε νομιζω να ημουν τοσο δυνατη.και δεν ειμαι περηφανη γι αυτο.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αχ και σε σενα κουκλα μου και γρηγορα να ρθει εγω παλι ρε κοριτσια ουτε που το χω παρει στα σοβαρα αν ειναι να ρθει θα ρθει βεβαια εχω και την ασφαλεια της εβελινας και γι αυτο δεν αγχωνομαι

αννα μου πραγματικα κουκλα μου και με το στιγμα που ειναι ενα προβλημα βρε παιδι μου,το εβελινακι σου ειναι πραγματικα δωρο θεου.αλλα και ενα αδερφακι θα σου ερθει κουτι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

566b716e1f.png?html%22

παντα βιαζομουν για τα παντα να παντρευτω γρηγορα να κανω παιδι γρηγορα να κανω τα παντα γρηγορα μεχρι να μεινω εγκυος πρωτη φορα περασαν 2 χρονια κ 2 μηνες οταν απεβαλα μου ειπε αναμονη 3 μηνες οταν ξανα απεβαλα αναμονη 4 μηνες

αυτο που αποκομησα απο ολα αυτα ειναι να κανω υπομονη(οσο μπορω γιατι εχω κ στιγμες τρελας)κ οτι ειναι να γινει θα γινει στην ωρα του

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

παπακι μην το λες ποτε δεν ξερεις τι δυναμη εχουμε μεσα μας

ναι το ξερω.λενε οτι σαν ανθρωποι εχουμε απιστευτη δυναμη και οταν χρειαστει μονο φαινεται.

566b716e1f.png?html%22

αννα μου πραγματικα κουκλα μου και με το στιγμα που ειναι ενα προβλημα βρε παιδι μου,το εβελινακι σου ειναι πραγματικα δωρο θεου.αλλα και ενα αδερφακι θα σου ερθει κουτι!

κοιτα αν μου τυχει ξανα στραβη δεν θα το βαλω κατω θα κανω και εξωσωματικη οτι χρειαστει δεν ειμαι αχαριστη αλλα θελω η μικρη μου να χει και εναν ακομα ανθρωπο στην ζωη της και το θελει και η μικρη παρα πολυ

Διαφημίσεις

παντα βιαζομουν για τα παντα να παντρευτω γρηγορα να κανω παιδι γρηγορα να κανω τα παντα γρηγορα μεχρι να μεινω εγκυος πρωτη φορα περασαν 2 χρονια κ 2 μηνες οταν απεβαλα μου ειπε αναμονη 3 μηνες οταν ξανα απεβαλα αναμονη 4 μηνες

αυτο που αποκομησα απο ολα αυτα ειναι να κανω υπομονη(οσο μπορω γιατι εχω κ στιγμες τρελας)κ οτι ειναι να γινει θα γινει στην ωρα του

Ετσι ακριβως ανδριανη μου υπομονη και επιμονη αλλα οχι αγχος

ολα θα γινουν κουκλα μου.να σου πω οταν εκανα μια τετοια κουβεντα με το γυναικολογο μου και τον ρωτησα γιατι γινονται τοσες αποβολες μου ειπε για διαφορους λογους και δεν ειναι κατι τραγικο.μετα λεει απο 5 αποβολες κατι τρεχει.αλλα μου ειπε πως φταιμε κι εμεις γιατι λεει το πρωτο τριμηνο οταν μας λενε οχι σεξ,οχι να σηκωνουμε βαρη,οχι κουραση.στρες και τρεξιμο αλλα ηρεμια καλη διατροφη εμεις λεει για να μη χαλασουμε το προγραμμα μας τη δουλεια μας κτλ κανουμε το λαθος και ισως να προκαλουμε επιπλοκη.

566b716e1f.png?html%22

οσο μπορω αννουλα οσο μπορω αλλα το αγχος ειναι κατι που δεν το θες αλλα ερχεται παντα

να! κατι σαν τη πεθερα σου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κοιτα αν μου τυχει ξανα στραβη δεν θα το βαλω κατω θα κανω και εξωσωματικη οτι χρειαστει δεν ειμαι αχαριστη αλλα θελω η μικρη μου να χει και εναν ακομα ανθρωπο στην ζωη της και το θελει και η μικρη παρα πολυ

αχ το ξερω αννα μου και η μαμα μου ειναι μοναχοπαιδι και μια ζωη λεει μακαρι να ειχα εναν μια αδερφο/η.να ειναι πλαι μου στις δυσκολες στιγμες κτλ.την καταλαβαινω.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...