Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αχ εχω μια ανησυχια ρε σεις μηπως μου χαλασε ο κυκλος μου.γιατι παντα ηταν αρκετα σταθερος.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η αννιω μας δεν μπηκε ακομα.... αντε καλε περημενουμε

ναι βρε αννιω που εισαι;εχουμε αγωνια καλε!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

λοιπον πρωτος μετα την αποξεση 33

δευτερος 34

τριτος 32

τεταρτος 32

κ πεμπτος 28

να σου πω πριν την αποξεση τι κυκλο ειχες ανδριανη;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Ανδριανη μου τον γεναρη και τον φλεβαρη αστους εξω ειναι ακυροι μηνες ο οργανισμος θελει 2 μηνες να συνελθει απο την αποξεση

α ωραια τετοια λεγε μου...

566b716e1f.png?html%22

αχ εχω μια ανησυχια ρε σεις μηπως μου χαλασε ο κυκλος μου.γιατι παντα ηταν αρκετα σταθερος.

Θα σε βαρεσω εσενα κατσε καλε να σου ρθει και βλεπεις μπορει για κανα μηνα να μην ειναι σταθερος αλλα παντα φτιαχνει μετα απο την αποξεση

ε τοτε ηταν 32 32 κ 28

αρα οσο παει και κατεβαινει ε;φτιαχνει!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Θα σε βαρεσω εσενα κατσε καλε να σου ρθει και βλεπεις μπορει για κανα μηνα να μην ειναι σταθερος αλλα παντα φτιαχνει μετα απο την αποξεση

παντα κατι βρισκω να αγχωνομαι ε;

566b716e1f.png?html%22

α ωραια τετοια λεγε μου...

00020241.gifΗ σειρα σου τωρα καλε στην ανδριανη η σε μενα η σε οποια κοπελα εχει κανει αποξεση μετα απο εγκυμοσυνη χαλαει λογω ορμονων εσυ δεν ανοικεις σε αυτην την κατηγορια

sig.asp?img=ad1

αχ!!!!παπακι πανω απο 32 μερες μεχρι κ 37

αχ μωρε ανδριανη μου μακαρι να πανε ολα καλα κοπελα μου και μενα σουπερ κυκλο να πιασεις ενα σουπερ γερο σπορακι και να εχεις ενα χαμογελο τεραστιο!!!!!!!!!!!

κι εσυ και το αννουλι!

566b716e1f.png?html%22

γενικα ολος ο προηγουμενος χρονος ηταν περιεργος περυσι το γεναρη εκανα διεγερση κ με τα χαπια αδιαθετω νωριτερα φεβρουαριο αδιαθετησα νωρις δηλαδη κανω κυστη περναει ενας μηνας κ αυτος σχετικα καλος μαρτη ξανακανουμε διεγερση ξανα αδιαθετω νωρις στις 28-29 μερες μετα ξανα διεγερση μετα ξανα διεγερση μετα εγκυμοσυνη μετα την αποβολη εκανε 38 μερες μετα 30 μετα μετα 37 μετα ξαναμενω μετα αστα να πανε φτασαμε ξανα σαυτο το γεναρη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κοιτα κοιτα αμεσως μαστιγιο ε;καλε τι εισαι εσυ;

ντροπη σου το γυναικακι σου καλε;

αγκαλιτσα;ελα κανε με μια τωρα που λειπει η ελενη.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...