Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Τα λες πολύ όμορφα ❤️

Σαν να ακούω για την μάνα μου. Δλδ αν μου έλεγες είναι χαμένες δίδυμες αδερφές θα έλεγα ναι. Ξεκάθαρα! Κι εγώ είμαι πολύ περιφανή για όσα έχω καταφέρει, όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό άνθρωπο - σκληρή όπως λέει και η μάνα μου 😂

Εμένα πάντως μου έφτασαν κι ας έπαιρνα 300 δόση, γιατί κάποια στιγμή αλλάξαμε σε meriofert όταν μπήκε ο ανταγωνιστής. Εσυ μόνο Gonal και ανταγωνιστή σου έχει; Θα τον ρωτήσεις εννοείται πριν ξεκινήσετε να είσαι σίγουρη. 

Να τις γνωρίσουμε να γίνουν κολλητές δλδ 🤣

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νομιζω οτι θεωρειται η πρωτη μερα του κυκλου.δηλαδη η μερα που ξημερωνει πιανεται ολοκληρη.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Ανδριανη μου αν ηρθε 1 η ωρα θα βαλεις την ημερομηνια της νεας μερας αν δηλαδη ειναι 1 η ωρα το βραδυ σημερα δεν θα βαλεις 3 αλλα 4 μαιου

ιουνιου καλε!!!!!!!!

καλοκαιρι μυρισε!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

οκ καταλαβα απλα ζηταει 3 κυκλους το λινκ κ γω τον μαρτιο αδιαθετησα 23 αλλα αργα το βραδιλιγο μεν αλλα κοκκινο πολυ αιμα ειχα το πρωι που σηκωθηκα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Σορυ καλε ιουνιου ηθελα να πω αχ αυτην την ιστορια την ηξερα την ειχα διαβασει ολη αυτο ειναι πολυ λιγο την ειχα βρει οταν εψαχνα για τετοιες επεμβασεις σε πασχοντα ενβρυα

εβλεπα το βιντεακι κ με ξενερωσε ρε παπακι κ δω τετοιο τελος? ε οχι προτιμω να επιλεγω χαπι εντ εχεις κανενα?

το λινκ που σας ελεγα

http://www.asxetos.gr/Default.aspx?tabId=279&c=9&aid=40

καλησπερα κοριτσακια !!!

Ρε Ανδριανη , βαζω τις ημερομηνιες στο λινκ που εβαλες και δεν βγαζει τιποτα...κατι ΝΑΝ ΝΑΝ...όντως άσχετος:mrgreen::mrgreen::confused::confused:

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

κιττυ αν εχεις μονο πανω απο 35 μερες κυκλο δεν σου βγαζει εσυ εχεις μικρο γιατι?μαλλον δεν το βαζεις σωστα η δεν κατεβαζεις την σελιδα να δεις το αποτελεσμα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

παπακι το εκανες εσυ?τον μετριτη εννοω

δεν ξερω ρε συ αν μπορω να το κανω.λογω της επεμβασης.

566b716e1f.png?html%22

καλησπερα κοριτσακια !!!

Ρε Ανδριανη , βαζω τις ημερομηνιες στο λινκ που εβαλες και δεν βγαζει τιποτα...κατι ΝΑΝ ΝΑΝ...όντως άσχετος:mrgreen::mrgreen::confused::confused:

γεια σου κιττυ μου τι κανεις;

αντε ρε συ ζηλεψα που βρεθηκατε με το αδερφακι μου.

πρεπει οταν κατεβω αθηνα να το κανονισουμε!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...