Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

οκ αυτο ειναι δειτε το ολο ομως και πειτε μου εντυπωσεις.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω καλα ειμαι γυναικακι μου!

οπως ειπα και το πρωι!

αυριο θα παρω το τελευταιο χαπακι μου!

και απο το σαββατο μεχρι την τεταρτη θα αδιαθετησω.

και μετα ξεκιναμε πρωτα ο θεος και ο θεος βοηθος επισης.

επισης σημερα το πρωι με πηρε η μαμα μου και μου ειπε οτι το ιασω

μου εστειλε την ιστολογικη εξεταση του πολυποδα μου.ολα οκ δεν υπηρξαν καθολου ιχνη κακοηθειας.παλι καλα!ουουουφ αυτο μας ελειπε.

αυτα τα νεα μου κατα τα αλλα ολα καλα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Παπακι με ελιωσες.............. γιατι ομως τον αφησε να φυγει? δεν μου αρεσε το τελος

ελα ντε;μαλλον ντραπηκε;παγωσε;δεν ξερω αλλα ειδες ρε συ αγαπη;

κι αυτος νεος κι ωραιος ηταν.και τωρα ουτε αγωνες με τη μηχανη τιποτα.και ξερεις ε; αληθινη ιστορια...αυτα ειναι!κι εγω καθε φορα που το βλεπω λιωνω στο κλαμα!οσες φορες και να το δω δε μπορω να κρατηθω.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Απλα απιστευτη ιστορια αχ η ανιδιοτελης αγαπη

αστα αστα.μακρια απο μας βεβαια.αλλα να σου πω εγω προσωπικα πιο ομορφη κινεζα δεν εχω ξαναδει.

566b716e1f.png?html%22

μια στιγμη κοριτσια να βαλω το σωστο λινκ

αντε καλε που χαθηκες;;;;;

566b716e1f.png?html%22

γιατι μου το κανες αυτο σημερα ειμαι και μονη..... τωρα θελω αγκαλια

ελα να σε παρω εγω μια ζεστη αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!να σου την στελνω κι εχει ευνοικο ανεμο!σου ερχεται αγαπουλιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!

φου φου φου!

ηρθε;;;

566b716e1f.png?html%22

εβλεπα το βιντεακι κ με ξενερωσε ρε παπακι κ δω τετοιο τελος? ε οχι προτιμω να επιλεγω χαπι εντ εχεις κανενα?

το λινκ που σας ελεγα

http://www.asxetos.gr/Default.aspx?tabId=279&c=9&aid=40

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

να ρωτησω ρε κοριτσια αν σου ερθει περιοδος αργα το βραδι λιγο αλλα κοκκινο μετριεται σαν πρωτη μερα περιοδου κ ας ηρθε 1 το βραδι?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

αντεχεις αλλη μια συγκινηση;

566b716e1f.png?html%22

αν σε ξενερωσα κουκλα ανδριανη μου παρε αυτο για αποζημιωση

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...