Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σκέψου να σπάσουν τα νερά στον αγιασμό.....Πώς μου έχει κολλήσει αυτό τώρα;;;;;;Λες;;;;;;;;

Καλε μην το σκεφτεσαι απο τωρα θα δεις πως θα ερθουν τα πραγματα αυτο το θεμα δεν περναει απο το χερι σου

Βρηκες τροπο ε εγω πηγα σε ενα αλλο πολυ καλο αλλα δεν την παιρνουν οποτε θα στρημοχτουμε λιγο αλλα δεν πειραζει ας ειναι καλα η μικρη και βλεπουμε

Απλώς δήλωσα άλλη διεύθυνση και φρόντισα στη διέυθυνση αυτή να βρω έναν λογαριασμό ΟΤΕ ( από σπίτι γνωστού) και να τον μεταφέρω στο όνομά μου.

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Απλώς δήλωσα άλλη διεύθυνση και φρόντισα στη διέυθυνση αυτή να βρω έναν λογαριασμό ΟΤΕ ( από σπίτι γνωστού) και να τον μεταφέρω στο όνομά μου.

ολοκληρη διαδικασια αλλα αμα ειναι καλα αξιζει τον κοπο!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

ολοκληρη διαδικασια αλλα αμα ειναι καλα αξιζει τον κοπο!!!!

Όχι ήταν πολύ απλό.Απλώς πήγα μία μέρα στον ΟΤΕ για αλλαγή ονόματος στον λογαριασμό....Πολύ απλό σας λέω.....Τίποτα άλλο.Το θέμα είναι να βρεις έναν γνωστό στην περιοχή κοντά στο σχολείο και να δεχτεί να βοηθήσει.

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Όχι ήταν πολύ απλό.Απλώς πήγα μία μέρα στον ΟΤΕ για αλλαγή ονόματος στον λογαριασμό....Πολύ απλό σας λέω.....Τίποτα άλλο.Το θέμα είναι να βρεις έναν γνωστό στην περιοχή κοντά στο σχολείο και να δεχτεί να βοηθήσει.

α ωραια εγω το περιμενα πιο περιπλοκο το θεμα αλλα ωραια ευκολο και γρηγορο!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

σορρυ κοριτσια ξαπλωσα και ειμαικαλυτερα,μαλλοναλλαζω μηνα αν τοσαιτ βγαζει οτιμε 28/1 πουειχα τελευταια περιοδο ,πητ δινει 4/11 σημερα 3 μηπως αλλαζω μηνα...?παντως ειμαιακλυτερα αεπανηλθα στη δουλεια!εχω καιδουλιτσες τοαπαογευμμα και θελω να προλαβω να γυρισω νωρις,βαρεθηκα να γυριζω 7-8-10...αννουλι μπραβο στο θηριο σου,μινακι βουρ!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αννιωποτε εχει ςαποτελεσματα?καιπως απασχολεις τα παιδι απαο την τηλεοραση και βλεπουμνονο τοσο λιγο?τικανεις/μπραβο σου παντως

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Επανηλθα,τελειωσα το σιδερωμα και το μαγειρεμα και ειπα να δω τι κανετε.

Αννουλα τι καλα νεα,αντε να συνελθει το πουλακι μου,να ξεκουραστεις κι εσυ γιατι μετα θα εχεις να αναλαβεις το μεγαλο "μωρο";)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ναι βρε πουλακι μου να ηρεμησει το κοριτσακι σου λιγο και να παρει τα πανω της σιγα-σιγα.Η δικια μου καλα ειναι,το μπαλετο δεν εχει τελειωσει ακομα,αλλα σιγουρα ειναι πιο χαλαρα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...