Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Μακαρι βρε μινα αλλα ας ερθει οποτε θελει δεν το σκεφτομαι ιδιαιτερα και βεβαια το θελω πολυ αλλα εχω το εβελινακι αλλα και εχω και χρονικα περιθωρια απο θεμα ηλικιας οποτε δεν αγχωνομαι καθολου....

Βρε ερη μου τωρα θα αρχησεις το αγχος για το νηπιο?Ας ερθει με το καλο εκεινη η ωρα και ας τα κανονησει ο αντρας σου.Δεν θα παθουν και αυτοι τιποτα να τρεξουν λιγο ολα απο μας τα περιμενουν

Ναι αναγκαστηκά αν δεν μπορώ εγώ θα τρέξουν οι υπόλοιποι ( μπαμπάς - γιαγιά κ.τ.λ.) αλλά μωρέ θα προτιμούσα να τον τακτοποήσω πρώτα και να γεννήσω μετά....Είναι μεγάλο βήμα γι αυτόν και θα ήθελα να είμαι κοντά του...Να γνωρίσω τη δασκάλα του, να αγοράσουμε μαζί τα απαράιτητα, να του δείξω το καινούργιο του σχολείο, να τον βοηθήσω να προσαρμοστεί....Τί να κάνω όμως;Δεν εξαρτάται από εμένα....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ειναι καλυτερα εχει και ορεξη σημερα επιτελους σηκωθηκε απο το κρεβατι μετα απο 2 μερες απο σημερα θα την πιασει και η αντιβιωση οποτε απο αυριο θα σταματησει και ο πυρετος....

αντε ωραια να σταματησει να ταλαιπωρειτε το πουλακι μου!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Ναι ειναι καλυτερα εχει και ορεξη σημερα επιτελους σηκωθηκε απο το κρεβατι μετα απο 2 μερες απο σημερα θα την πιασει και η αντιβιωση οποτε απο αυριο θα σταματησει και ο πυρετος....

Η καημενούλα πρέπει να έχει ταλαιπωρηθεί πολύ!!!!Άντε και μετά να χαρεί το καλοκαιράκι!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Ναι αναγκαστηκά αν δεν μπορώ εγώ θα τρέξουν οι υπόλοιποι ( μπαμπάς - γιαγιά κ.τ.λ.) αλλά μωρέ θα προτιμούσα να τον τακτοποήσω πρώτα και να γεννήσω μετά....Είναι μεγάλο βήμα γι αυτόν και θα ήθελα να είμαι κοντά του...Να γνωρίσω τη δασκάλα του, να αγοράσουμε μαζί τα απαράιτητα, να του δείξω το καινούργιο του σχολείο, να τον βοηθήσω να προσαρμοστεί....Τί να κάνω όμως;Δεν εξαρτάται από εμένα....

Ερη μου μην αγχωνεσαι απο τωρα μπορει το ζουζουνι να σου κανει την χαρη να κατσει καλα μεχρι να τακτοποιησεις τον μικρουλη σου!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαινω βρε ερη εγω πηγα στο νηπιαγωγιο της γειτονιας και ειναι χαλια ουτε παραθυρο για να αεριζετε δεν ειχε .... οποτε θα την στηλω ξανα στο ιδιοτικο

και τι σ...α σχολειο ειναι αυτο ακους εκει και πολυ καλα θα κανεις ημαρτον δηλαδη ρε παιδι μου ουτε ενα παραθυρο που ζουμε ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Η καημενούλα πρέπει να έχει ταλαιπωρηθεί πολύ!!!!Άντε και μετά να χαρεί το καλοκαιράκι!!!!!!

Ναι ταλαιπωρηθηκε πολυ εχτες το βραδυ τραγουδαγιε στον υπνο της και μετα ελεγε μαμα σου αρεσαι? αλλα κοιμοταν

Σε καταλαβαινω βρε ερη εγω πηγα στο νηπιαγωγιο της γειτονιας και ειναι χαλια ουτε παραθυρο για να αεριζετε δεν ειχε .... οποτε θα την στηλω ξανα στο ιδιοτικο

Και το δικό μας δημόσιο νηπιαγωγίο είναι άθλιο και γι αυτό βρήκα ένα άλλο λίγο πιο μακρυά δημόσιο που είναι πάρα πολύ καλό ( πολύ καλές εγκαταστάσεις, ωράιος κήπος, ευάερες μεγάλες τάξεις, νέες δασκάλες χαμογελαστές και βρήκα τρόπο και τον έγραψα εκεί....Ελπίζω να είναι καλά, θα δείξει...Βλέπεις με 3 παιδιά είναι πολύ δύσκολο να πάμε ιδιωτικό....Άφησα προς το παρόν μόνο τη μικρή στο ιδιωτικό και βλέπουμε....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

και τι σ...α σχολειο ειναι αυτο ακους εκει και πολυ καλα θα κανεις ημαρτον δηλαδη ρε παιδι μου ουτε ενα παραθυρο που ζουμε ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ

Ασε εχει και καγκελα γυρω γυρω σαν φυλακη ειναι ρε κοριτσια ε δεν τρελαθηκα να την στηλω εκει

Διαφημίσεις

Ερη μου μην αγχωνεσαι απο τωρα μπορει το ζουζουνι να σου κανει την χαρη να κατσει καλα μεχρι να τακτοποιησεις τον μικρουλη σου!!!!

Σκέψου να σπάσουν τα νερά στον αγιασμό.....Πώς μου έχει κολλήσει αυτό τώρα;;;;;;Λες;;;;;;;;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Ναι ταλαιπωρηθηκε πολυ εχτες το βραδυ τραγουδαγιε στον υπνο της και μετα ελεγε μαμα σου αρεσαι? αλλα κοιμοταν

Κάτι τέτοιες στιγμές καταλαβάινεις πόσο σημαντική είναι για τα παιδάκια η μαμά τους!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Ασε εχει και καγκελα γυρω γυρω σαν φυλακη ειναι ρε κοριτσια ε δεν τρελαθηκα να την στηλω εκει

και καλα εκανες κι εγω μαλλον εκει που ειναι θα την αφησω γιατι εχει και νηπιαγωγιο θα δουμε!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλά έκανες και δεν την πήγες....Και εγώ είχα πει ότι αν δεν έβρισκα λύση για να πάει στο άλλο νηπιαγωγίο, θα τον άφηνα στο ιδιωτικό....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...