Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Σκεφτητε το ρε κοριτσια εσεις εγω αυτην την στιγμη σκεφτομαι μονο το κρεβατακι μου χαχαχαχαχαχα το καλο ειναι οτι θα παει τουρκια σημερα οποτε δεν θα τον εχω στα ποδια μου να ηρεμησω λιγο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε ρε ασε τους γιατρους εμενα απλα ετυχε!!!!! Δεν ειχα σκοπο να παω να σου πω την αληθεια αλλα εφαγα φλασια το μεσημερι και λεω θα παω και να φανταστεις ωορηξια υπολογιζα απο σ/κ και θα ετρωγα τα μουτρα μου παλι!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

μας δουλευεις βρε αννουλα εγω δεν θελω να μην τον εχω μεσα στα ποδια μου παλευω γιαυτο καθε μερα ειδικα για να το εχω μεσα στα ποδια μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

εγω κοριτσια ειπα δεν θα ψαξω γονιμη μεχρι να μου ξαναρθει περιοδος καθε δευτερη μερα σεξ το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποτε περιμενω εγω θα βαλω εναν 30 κυκλο να εχω στο νου ουτε 28 που ηταν ο προηγουμενος ουτε 32-33 οι πιο προηγουμενοι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

μας δουλευεις βρε αννουλα εγω δεν θελω να μην τον εχω μεσα στα ποδια μου παλευω γιαυτο καθε μερα ειδικα για να το εχω μεσα στα ποδια μου

χαχαχαχαχαχαχαχαχα καλα δεν υπαρχεις λεμε

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Μαρη τρελη απο βδομαδα δεν θα τον αφησω ουτε εγω ανασα να παρει αλλα τωρα ειναι ανωφελο...χαχαχαχαχαχατωρα μεταξυ μας κοριτσια εχτες την καταβρηκα και μου ανεβασε και την ψυχολογια.... αλλα λεω και το αλλο εγω και τις δυο φορες εμεινα δεκεμβρη εγκυος οποτε χαλαρα εχω καιρο μεχρι τον δεκεμβρη παλι..............χαχαχαχαχαχα

Γεια σας κορίτσια!Επανήλθα για λίγο..Μόλις έγραψα τον γιο μου στο νηπιαγωγείο και μου είπαν ότι ξεκινάνε στις 11 Σεπτέμβρη και ότι όλα θα τα κανονίσουμε τότε....Με έχει πιάσει πανικός γιατί εγώ θα γεννήσω το αργότερο μέχρι 17 Σεπτέμβρη....Αχ λέτε να μην προλάβω να τακτοποιήσω τον μικρό;;;;;;;

Άννα πώς είναι η μικρή;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Μαρη τρελη απο βδομαδα δεν θα τον αφησω ουτε εγω ανασα να παρει αλλα τωρα ειναι ανωφελο...χαχαχαχαχαχατωρα μεταξυ μας κοριτσια εχτες την καταβρηκα και μου ανεβασε και την ψυχολογια.... αλλα λεω και το αλλο εγω και τις δυο φορες εμεινα δεκεμβρη εγκυος οποτε χαλαρα εχω καιρο μεχρι τον δεκεμβρη παλι..............χαχαχαχαχαχα

και γιατι τωρα να μεινεις Ιουνη μαζι μου και με την Ανδριανη και το παπακι και ολες ολες αντεεεεεεεεεεεεεεεε

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Μακαρι βρε μινα αλλα ας ερθει οποτε θελει δεν το σκεφτομαι ιδιαιτερα και βεβαια το θελω πολυ αλλα εχω το εβελινακι αλλα και εχω και χρονικα περιθωρια απο θεμα ηλικιας οποτε δεν αγχωνομαι καθολου....

Βρε ερη μου τωρα θα αρχησεις το αγχος για το νηπιο?Ας ερθει με το καλο εκεινη η ωρα και ας τα κανονησει ο αντρας σου.Δεν θα παθουν και αυτοι τιποτα να τρεξουν λιγο ολα απο μας τα περιμενουν

αστην μινακι επιτηδες το κανει για να μεινει μονη της για να κανει εντυπωση

Εννοειτε καλε εγω θα διαλλεξω μηνα που θα ειμαι μονη δεν παω ποτε με το πληθος χαχαχαχαχαχαχαχα

A καλά Αννούλα μόλις τώρα είδα τα πιο πάνω.....Πάει καλύτερα ε;Κουράγιο και περαστικά!!!!

Ναι ειναι καλυτερα εχει και ορεξη σημερα επιτελους σηκωθηκε απο το κρεβατι μετα απο 2 μερες απο σημερα θα την πιασει και η αντιβιωση οποτε απο αυριο θα σταματησει και ο πυρετος....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...