Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε σεις δενειναικαλα το στομαχιμου,εφαγα 2 φρουτακια με φλομωσαν και στο τσιγαρο και θελω να ξερασω,,εφαγα με το ζορι ενα γεμιστο και νομιζω οτι θα το βγαλω απο στιγμη σε στιγμη

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα κοπελιες πως μου ειστε?

κισακι γιατι δεν τουςν λες οτι σε ενοχλει το τσιγαρο καρδουλα μου?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλημερα κορες τι κανετε δεν διαβασα πισω θα το κανω μετα μην με μαλωσετε....

λοιπον νεα εχτες η μικρη πηρε 2 φορες ογκμεντιν και μετα απο δυο ωρες εκανε εμετο τι καλα αυτο της ελειπε της ψυχουλας μου πηγα το πρωι πηρα τις απαντησεις και της ειπα για τους εμετους και καναμε ενα τεστ και ειδαμε οτι της κανει αλλεργεια το ογκμεντιν....και γι αυτο τερμα το ογκμεντιν αρχησαμε αλλη αντιβιωση που σκοτωνει το μικροβιο αλλα την αντεχει και το παιδι αυτα τα νεα μου σας διαβαζω και γυρναω

Διαφημίσεις

μινακι τι κανεις? διαβασα δυο σελιδες πισω να δω τι κανατε σημερα κ τελικα εχεις απολυτο δικιο ολα για το σεξ ακομα κ με προγραμμα αν σας πω τι εχω κανει εγω τοσα χρονια 3 για την ακριβια θα παθετε μπλακ αουτ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ρε συ κίσσα, για έγκυος δεν τρως στεγνα...δεν λέω, φταίει και το τσιγάρο αλλά όταν έχεις τάση για εμετό....όλο κάτι λαδερά, φρούτα, σαλάτες είναι ό,τι το χειρότερο....Θέλει ρύζι, κρέας βραστά λαχανικά κλπ....αλλιώς δεν θα την παλέψεις

mIdZp3.png

μινακι τι κανεις? διαβασα δυο σελιδες πισω να δω τι κανατε σημερα κ τελικα εχεις απολυτο δικιο ολα για το σεξ ακομα κ με προγραμμα αν σας πω τι εχω κανει εγω τοσα χρονια 3 για την ακριβια θα παθετε μπλακ αουτ

σημερα θα τον ξετιναξω χαχαχαχαχαχαχαχαχα να χασω την μερα δεν παλαβωσα ακομα χαχαχαχαχαχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

κ γω μινακι ανασα δεν θα τον αφησω να παρει ειμαι στην 13 μερα σημερα δεν ξερω αν εινι γονιμη γιατι δεν ξερω ποσο ειναι ο κυκλος μου πλεον τουλαχιστον ειναι απο 28 μεχρι 33

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

κ γω μινακι ανασα δεν θα τον αφησω να παρει ειμαι στην 13 μερα σημερα δεν ξερω αν εινι γονιμη γιατι δεν ξερω ποσο ειναι ο κυκλος μου πλεον τουλαχιστον ειναι απο 28 μεχρι 33

εγω εντελως κατα τυχη πηγα χθες γυναικολογο γαι να δω αν ειχανε φυγει κατι κυστουλες και βρηκαμε οτι κανω ωορηξια!!!!! τυχη ε????;)

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Σας διαβασα κοριτσακια μου και γυρησα καλε 1 ωρα την σελιδα εκανα..... κοιμαμαι ορθια συγχωρηστε με δεν ξερω αν καταλαβα και πολλα απο αυτα που διαβασα.....Σας ευχαριστω ομως ολες που νοιαζεστε για το κοριτσακι μου παντως ειναι καλυτερα η μικρη ο πυρετος ανεβαινει πια καθε 5 ωρες απο τις3 που ηταν εχτες....

Μαριαθ συγχαρητηρια κοπελα μου αντε να ρθει και το μωρακι τωρα

Αννιω καλα αποτελεσματα σημερα

οσο για τις υπολοιπες ολο το σεξ σκεφτεστε χαχαχαχα και ο αντρας μου το ιδιο ρε κοριτσια εχω την μικρη που ξενυχταω εχω και τον μπεμπη που θελει κοκο και εγω δεν εχω καθαρησει ακομα καν....τι να πω δυο μερες τωρα δεν με εχει αφησει σε χλωρο κλαρι σερνομαι............ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

Σας διαβασα κοριτσακια μου και γυρησα καλε 1 ωρα την σελιδα εκανα..... κοιμαμαι ορθια συγχωρηστε με δεν ξερω αν καταλαβα και πολλα απο αυτα που διαβασα.....Σας ευχαριστω ομως ολες που νοιαζεστε για το κοριτσακι μου παντως ειναι καλυτερα η μικρη ο πυρετος ανεβαινει πια καθε 5 ωρες απο τις3 που ηταν εχτες....

Μαριαθ συγχαρητηρια κοπελα μου αντε να ρθει και το μωρακι τωρα

Αννιω καλα αποτελεσματα σημερα

οσο για τις υπολοιπες ολο το σεξ σκεφτεστε χαχαχαχα και ο αντρας μου το ιδιο ρε κοριτσια εχω την μικρη που ξενυχταω εχω και τον μπεμπη που θελει κοκο και εγω δεν εχω καθαρησει ακομα καν....τι να πω δυο μερες τωρα δεν με εχει αφησει σε χλωρο κλαρι σερνομαι............ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

αχ βρε Αννουλα μου τα εχω περασει προσφατα και σε καταλαβαινω αλλα να μην σκεφτομαστε το σεξ???? μα αυτο πρεπει να σκεφτομαστε αφου θελουμε να γινουμε μανουλες και ας ειναι με προγραμμα και χωρις χιχιχιχιχιχιχι

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

εγω εντελως κατα τυχη πηγα χθες γυναικολογο γαι να δω αν ειχανε φυγει κατι κυστουλες και βρηκαμε οτι κανω ωορηξια!!!!! τυχη ε????;)

κωλοφαρδυ θα σε ελεγα βρε μηπως να παω κ γω? αλλα αν το πω στον αντρα μου θα με κρεμασει ειπαμε λιγους μηνες χωρις γιατρους πανω απο το κεφαλι μας χθες ειχα μια συζητηση με την αδερφη μου που μου αλλαξε ολη την ψυχολογια αφου πρωτη φορα κοιμηθηκα τοσο ομορφα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...