Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

κορίτσια η Αννετ , δεν μου μιλάει , μετά την χθεσινή της επίσκεψη ....

γιατί ? μήπως επειδή την πάγωσα με το κλιμαστιστικό ?

χαχαχαχαχαχαχα βρε κιττυ, βρε κιττυ χαχαχαχαχαχαχαχχασου στελνω πολλα γλυκα φιλακια!!!:-D:-D:-D

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κουκλιτσα μουυυυυυυυυ, μπορει να μη σε καλημερισα αλλα με το ονομα σου ημουν, η μαμα μου με ρωτουσε πως περασαμε εχθες!!!σε ευχαριστω επευκαιριας για την γλυκεια φιλοξενια σου!!!σαν να σε ηξερα χρονια!:tongue:

θα τα ξαναπουμε ομως μη χαιρεσαι!χαχαχαα

ελα καλέ , σε πειράζω...σιγά βρε ..τι έκανα ? και για μενα ηταν σαν να σε ηξερα..και σου ειπα δεν ειμαι και ο πιο ευκολος ανθρωπος στις γνωριμιες...

να ερχεσαι οποτε θελεις:P:p:p:p

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

κοριτσια επιστρεφει η μανουλα μου..ενταξει με την επιτροπη, τωρα πρεπει να ετοιμαστω γιατι θα την παω να της κανω δωρακι ενα μανικιουρ-πεντικιουρ

της εχω βγαλει το λαδι της καλης μου!!!

σας φιλω, θα τα πουμε μολις γυρισω! μακια!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Κορίτσια έβαλα να πιω το ασβέστιο και μετά θα φύγω για δουλίτσες...Σήμερα θα γράψω και τον γιο μου στο νηπιαγωγίο...Αύριο μάλλον δεν θα καταφέρω να σας δω και ίσως ούτε το Σαββατοκύριακο....Μάλλον από Δευτέρα......Θα δούμε όμως....αν βρω κάποιο κενό θα μπω έστω για λίγο να δω τί κάνετε....Ωραία πάντως ήταν αυτές τις δύο μέρες που τα είπαμε....μου είχατε λείψει.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια επιστρεφει η μανουλα μου..ενταξει με την επιτροπη, τωρα πρεπει να ετοιμαστω γιατι θα την παω να της κανω δωρακι ενα μανικιουρ-πεντικιουρ

της εχω βγαλει το λαδι της καλης μου!!!

σας φιλω, θα τα πουμε μολις γυρισω! μακια!

φιλακια καλα να περασετε

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλημερουδια! Περασα να σας καλημερισω γιατι μου λειπετε,πρωινες σουσουραδες. Χανομαι τα πρωινα γιατι εχω δουλειες. Ομως οποτε μπορω θα μπαινω τα βραδυα.

ένα μήλο την ημέρα...

καλημερουδια! Περασα να σας καλημερισω γιατι μου λειπετε,πρωινες σουσουραδες. Χανομαι τα πρωινα γιατι εχω δουλειες. Ομως οποτε μπορω θα μπαινω τα βραδυα.

μηλιτσαααααααααααααααα καλημερα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ερη μου,πολυ χαιρομαι που νιωθεις ετσι την εγκυμοσυνη σου κ ξενοιασες επιτελους!

Ζηλευω να μπαινω πρωι,σας διαβαζω,ομως αντιστεκομαι γιατι το πρωι ειναι η πιο δημιουργικη ωρα της μερας κ ολο δουλειες κανω. Το μεσημερι παλι εξυπηρετω. Κ δουλειες. Εσεις τι νεα?

ένα μήλο την ημέρα...

Αυτα ειχα ναπω και φευγω γιατι αρκετα κωλοβαρεσα απ το πρωι και θα μου φυγει η ψυχη να προλαβω τις δουλειες μου.

Να εχετε ολες μια πολυ πολυ ομορφη μερα!μακιααααααααααααα

μια απ τα ιδια κι εγω. Μακιααααααααααααα

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

σορρυ κουκλιτσες,ειχα δουλιτσα,θ ασας πω βρε οταν το σιγουρεψω!εννοειται!απο σας δε διαφευγει!αλλα στο αυτιμου ειπε μ εεπιφυλαξη κοριτσακι!!!σσσσσσσσσστ εγω δενειπα τιποτα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ανετακι σε 2βδομαδες θα δει ςτο ζουζουνι?εγω 10ηεβδομαδα ειδα το αρκουδακιμου!!!με χερακια ,ποδαρακια,κοιλιτσα,κεφαλακι,καρδουλα!!!ολα τα ειχε!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα κουκλιτσες!!!!!!!!!!!

μπηκα να σας πω την πιο γλυκεια καλημερα,οτι σας εχω στο μυαλο και εννοειται πως δε σας ξεχναω!

σηκωθηκα το πρωι εβαλα μια σκουπα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα,μαγειρεψα γιουβετσακι και τωρα τρεχω γρηγορα να ντυθω για να φυγω για τη δουλεια!

αν κοιμηθουν νωρις τα ταρζανακια μου θα μπω κατα τις 2 για παρεουλα αλλιως θα μπω το απογευματακι!

εμενα τα χαπια μου τελειωνουν,αυριο θα παρω το τελευταιο επιτελους!

μου ηρθε σημερα και απο το ιασω η βιοψια του πολυποδα για το αν ηταν κακοηθης και ολα οκ.μια χαρα ουφ παλι καλα!δεν υπηρξε κανενα κακο νεο!

απο το σαββατο μεχρι την τεταρτη θα αδιαθετησω και μετα βουρ στο ψητο για το μωρακι μου!!!!!

αυτα τα λιγα νεα μου!

2 πραγματακια να πω περαστικα στο εβελινακι αννουλι και ολα καλα και γρηγορα να γινουν να τελειωσει η ταλαιπωρια.

ελενακι ολα καλα κουκλα μου για τη μικρη θα φυγει ειμαι σιγουρη.

λοιπον σε ολα τα κοριτσακια μου στελνω απο ενα μεγαλο φιλι!

καλημερα και ισως τα πουμε πιο μετα!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...