Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω παντως εχω καταμπερδευτει!Αλλοι γιατροι λενε καθε μερα κι απο δυο φορες,αλλοι λενε μερα παρα μερα,τελικα πιστευω αμα ειναι να γινει θα γινει κι απο κει και περα ολα τα αλλα απλα μας δημιουργουν περισσοτερο αγχος!μα γινεται σεξ κατα παραγγελια?

Γινετε γινετε χαχαχαχχαχχαχαχα απλα ο αντρας μου δεν το ξερει ακομα χαχαχαχαχχαχαχχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Εγω παντως εχω καταμπερδευτει!Αλλοι γιατροι λενε καθε μερα κι απο δυο φορες,αλλοι λενε μερα παρα μερα,τελικα πιστευω αμα ειναι να γινει θα γινει κι απο κει και περα ολα τα αλλα απλα μας δημιουργουν περισσοτερο αγχος!μα γινεται σεξ κατα παραγγελια?

Η αλήθεια είναι πως όχι!!!!Εγώ όσες φορές τους άκουσα δεν είχα αποτέλεσμα...Κάθε φορά έμενα έγκυος όταν το άφηνα στην τύχη του!!!!( με εξαίρεση τη μία εξωσωματική - που και αυτή τυχαία έγινε - σας έχω πει.....)

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Αυτα ειχα ναπω και φευγω γιατι αρκετα κωλοβαρεσα απ το πρωι και θα μου φυγει η ψυχη να προλαβω τις δουλειες μου.

Να εχετε ολες μια πολυ πολυ ομορφη μερα!μακιααααααααααααα

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Καλημερα γεωργια και αννετακι.Ανετ μου ρωτουσα για σενα χθες και μετα ενημερωθηκαμε απο την κιτυ,οτι ησασταν παρεουλα.Ειμαι σιγουρη οτι περασατε τελεια.

Αστερια μου δεν ειδα οτι μπηκες χθες,τι κανεις κοριτσακι,χαθηκες παλι.......Για πες ποτε ειναι τα γενεθλιακα σου να ξερουμε να σου δωσουμε τις ευχες μας;)

ναι κοριτσακι μου περασαμε πολυ ωραια..αφου η ωρα πηγε 3 και κατι και δεν καταλαβα ποτε..χαχαχα

η κιττυ ειναι μια γλυκα, αχ ποσο θαθελα να σας γνωρισω ολες, τι καλα που θα ηταν!!!

τα γενεθλιακια του αστερια ειναι 15 του μηνος!!!το μαρτηρησα γιατι το ειχε αναφερει!!!

Καλως την Αννετ!Καλα ειμαι κοπελιτσα!Μπηκα για λιγο γιατι εχω δουλιτσα!Εσυ καλα?

καλα κι εγω, περιμενω την αυριανη μερα, θα παμε να κανει τεστ παπ η μαμα μου και επι τις ευκαιριας κι εγω εναν υπερυχο!!!χιχιχι οχι που θα περιμενα τις 16 χαχαχα

Καλημέρα Αννέτ!!!!!Πώς πας;Ti κάνει το bebe;;;;

Ναι βρε Κίσα γιατί δεν μας λες τί σου είπε ο γιατρός;Πές το μας στο αυτί......Εγώ υπόσχομαι να μην το πω στον άντρα σου...χιχιχιχι!!!!!

ερακι μου καλα ειναι το μπεμπε..το δικο σου?αντε ρε κοριτσια σε λιγο καιρο να μπαινουμε και να ρωταμε μονο για τα μπεμπεκια μας!!!οχι τι κανουμε εμεις αλλα ποτε κλωτσησαν..ποτε εριξαν την γυροβολια τους κτλ :tongue:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Κλωτσάειιιιιι όλη μέρα κια όλη νύχτα και το απολαμβάνω!!!!!!!!!( κάποιες φορές είναι κάπως ενοχλητικό και κουραστικό αλλά το προτιμώ από το να μην κλωτσάει καθόλου και να τρέχω για υπέρηχο.....)

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Αννετάκι , καλημέρα ...

είμαστε και εμείς εδώωωωω......................λίγα ψίχουλα αγάπης σου γυρεύω...............................................................................

κορίτσια η Αννετ , δεν μου μιλάει , μετά την χθεσινή της επίσκεψη ....

γιατί ? μήπως επειδή την πάγωσα με το κλιμαστιστικό ?

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Καλημερα κιτυ μου καλα λεμε για να το πιστευουμε.

Γεωργια θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου,ασε που αυτο το κατα παραγγελια εμενα με ξενερωνει απιστευτα:roll:

Καλημέρα μανού μου:P:p

ναι , λεμε καλά ...τεσπα

κι εμένα με ξενερώνει..δεν φτανει που είμαστε παντού ρομποτάκια....και στο σεξ ??? αρνούμαι...

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

καλημέρα ανέτ! επιτροπή για την άδεια σου περνάει η μαμά σου?

........................................(καλα η ορθογραφια μου βγαζει ματι)χαχαχαχα

Αννετακι μου καλημερα στη δουλεια ειμαι ηρθα πρωτη μερα χθες!!!!

τι δυο μερες μονοοοοοοοοοοοοοοοο?η ζουζουνα τι κανει?ξαναζωηρεψε ε?χαχαχαα

Αννετάκι , καλημέρα ...

είμαστε και εμείς εδώωωωω......................λίγα ψίχουλα αγάπης σου γυρεύω...............................................................................

κουκλιτσα μουυυυυυυυυ, μπορει να μη σε καλημερισα αλλα με το ονομα σου ημουν, η μαμα μου με ρωτουσε πως περασαμε εχθες!!!σε ευχαριστω επευκαιριας για την γλυκεια φιλοξενια σου!!!σαν να σε ηξερα χρονια!:tongue:

θα τα ξαναπουμε ομως μη χαιρεσαι!χαχαχαα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...