Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

οχι μανου, και ημιλιποθυμη εσυ πρεπει να εχεις το μυαλο σου μονο στο σεξ!!!

ερι μου δεν την ενοχλει, ετσι μου ειπε η οφθαλμιατρος, ειχα διαβασει και στο διαδικτυο οτι παιζει και αυτο το σεναριο (της επεμβασης) και εννοειται οτι πριν φτασουμε εκει θα παρω κι αλλη γνωμη...

Αν δεν την ενοχλεί και δεν πολυφαίνεται, δεν χρειάζεται να την ταλαιπωρήσετε.Αλλά πρώτα περίμενε γιατί αφού είπες ότι μικραίνει ,ίσως να φύγει εντελώς....απλώς θέλει τον χρόνο του....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα στις ομορφες!!!

τι κανετε αγαπες?

εγω εχω στειλει τη μαμα μου στο ικα να περασει την επιτροπη, η αληθεια ειναι πως ειχα λιγο αγχος μηπως εχουν απεργια αλλα μολις διαβασα πως δουλευουν κανονικα, απιστευτο ε?χαχαχαχα

αστεριακο μου, το πηρα το μνμ αλλα δεν εχω καρτα..και φραγκα χαχαχα

πες μου ποτε να σε παρω να τα πουμε (σπιτι ε?)

ελενακι σιγα σιγα θα το δεις να εξαφανιζεται, να μου τη φιλησεις και τον μαλλια εννοειτε!

αννιω μου, καλη επιτυχια κοπελα μου με την χοριακη!!!και σιδερενιο το δοντακι του γιοκα σου οταν κανει την εμφανηση του!

μανουτιτι μου, καλημερουδια καλο μου, δεν σε πετυχαινω..δεν σε πετυχαινω..ουφ..μαλλον θα σε παρω τηλ να τα πουμε

αννουλι μου, αντε κοριτσακι μου να μπεις να μας πεις τα νεα της μικρης και καλη αναρρωση το μωρο μας!

μαριαθ μπραβο κουκλα..καλη επιτυχια και στη δευτερη!

μινακι ουουυυυυυυυυυ, τι κανει η ζουζουνα?ειστε ενταξει ε, μπραβο

μεχρι ποτε εχεις αδεια?

αδερφι μη μου κουραζεσαι πολυ, αντε 2 μερες και ξεμπερδευεις!μετα καλο βολι και good luck!!!

ερακι μου, καλυτερα που δεν θα πας, δεν ηξερα πως θα την βγαλετε στα beatch bar το δυημερο, κατσε να ξεκουραστεις κοριτσακι μου και να τρως καρπουζακια!!!

εγω εχθες εφαγα μισο καρπουζι μικρο ομως και ολη νυχτα ετρεχα τουαλετα γρρρρρρρρ

κισακι μουυυυυυυυυυ, τι κανεις αηδονακι μου?τελικα θα μας πεις τι σου ειπε στο αυτι ο γιατρος για το φυλο του μωρου?αφου δεν τον ξερουμε τον αντρα σου βρε χαχαχαχα

γεωργια καλημερα, βρε κοριτσι καιρο εχω να σε πετυχω, μου εγινες νυχτοπουλι κι εγω δεν αντεχω τα ξενυχτια πλεον..τι κανεις κουκλα μου?

σακιρακι μουυυυυυυυ, νοστιμο το αρνακι εχθες?μιαμ μιαμ

κουφετακι φιλουνια αγαπιτσα, στυλιανα μου τι κανεις η μανουλα καλα?

η ξανθη ρε κοριτσια που ειναι?

ξεχασα καμια?μη με μαλωσετεεεεεεεεεεεεεεεε χαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλα με αποτελειωσατε τωρα,κακουργεςςςςςςςςςςςςς,τωρα θα μετανοιωνω ολη μερα,που εχασα τη χθεσινη βραδυα:?:-?:?:-?:?

Παω να σιδερωσω για να ηρεμησω,φιλακια τα λεμε μετα:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλως την Αννετ!Καλα ειμαι κοπελιτσα!Μπηκα για λιγο γιατι εχω δουλιτσα!Εσυ καλα?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Καλημέρα Αννέτ!!!!!Πώς πας;Ti κάνει το bebe;;;;

Ναι βρε Κίσα γιατί δεν μας λες τί σου είπε ο γιατρός;Πές το μας στο αυτί......Εγώ υπόσχομαι να μην το πω στον άντρα σου...χιχιχιχι!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Καλα με αποτελειωσατε τωρα,κακουργεςςςςςςςςςςςςς,τωρα θα μετανοιωνω ολη μερα,που εχασα τη χθεσινη βραδυα:?:-?:?:-?:?

Παω να σιδερωσω για να ηρεμησω,φιλακια τα λεμε μετα:P

Βρε Μανού αφού σου είπα καλύτερα μέρα παρά μέρα....μου το έχει πει ο γιατρός μου!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλημερα γεωργια και αννετακι.Ανετ μου ρωτουσα για σενα χθες και μετα ενημερωθηκαμε απο την κιτυ,οτι ησασταν παρεουλα.Ειμαι σιγουρη οτι περασατε τελεια.

Αστερια μου δεν ειδα οτι μπηκες χθες,τι κανεις κοριτσακι,χαθηκες παλι.......Για πες ποτε ειναι τα γενεθλιακα σου να ξερουμε να σου δωσουμε τις ευχες μας;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημέρα ανέτ! επιτροπή για την άδεια σου περνάει η μαμά σου?

μανού εγώ λέω να αφήσεις τα σιδερώματα. Τέτοια κάνεις το πρωί και μετά το βράδυ έχουμε πονοκέφαλο...

Αχ ποσο δικιο εχεις και ποσο θελω να σε ακουσω,αλλα καθε μερα ολο και βρισκω μια δικαιολογια και το αφηνω,σημερα ομως θα το κανω σιγα-σιγα,θα κανω κι ενα καφεδακι και πιστευω θα ειμαι μια χαρα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Αννετάκι , καλημέρα ...

είμαστε και εμείς εδώωωωω......................λίγα ψίχουλα αγάπης σου γυρεύω...............................................................................

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Εγω παντως εχω καταμπερδευτει!Αλλοι γιατροι λενε καθε μερα κι απο δυο φορες,αλλοι λενε μερα παρα μερα,τελικα πιστευω αμα ειναι να γινει θα γινει κι απο κει και περα ολα τα αλλα απλα μας δημιουργουν περισσοτερο αγχος!μα γινεται σεξ κατα παραγγελια?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...