Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλα κοιτουσαμε το αυτοκινητο και ειχε μεγαλο πορτ μπαγκαζ!μας το εδειχνε η κοπελα και εγω σκεφτομουνα:καλα εδω χωρανε ολα τα πραγματα που θα εχουμε απο το Ιασω και το μωρο πισω με την καλαθουνα!!

καλα μιλαμε το εχω χασει τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αστεριακο μου, να βολτα..λαικη..σουπερ μαρκετ και μετα στη βεραντα για 4 ωρες..μα αρμενικη βιζιτα το εκαναν..ελεος.χαχα

εσυ πως εισαι?εχεις τιποτα πονακια?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλα κοιτουσαμε το αυτοκινητο και ειχε μεγαλο πορτ μπαγκαζ!μας το εδειχνε η κοπελα και εγω σκεφτομουνα:καλα εδω χωρανε ολα τα πραγματα που θα εχουμε απο το Ιασω και το μωρο πισω με την καλαθουνα!!

καλα μιλαμε το εχω χασει τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αααααααααχ ναι καλο μου κοριτσι, ετσι θα γινει..κι εσυ πισω θα εισαι τι νομιζεις..φυλακας αγγελος του βρεφους!!!:tongue:

IB5Vp2.png

ηξερα οτι τα ελληνικα ειναι δυσκολη γλωσσα αλλα τοσο πολυ δεν το φανταζομουνα!!!!!!!!!!

οσο καιρο και να εχεις μεινει στο εξωτερικο αφου τωρα μενεις Ελλαδα περιμενα οτι το ΦΥΓΕ θα το καταλαβαινες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα.......

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Διαφημίσεις

Δεν ζηταγα ενα σακι με λυρες????????

απο ενα μπεμπεκι να ζητησεις..τι να φτουρισουν οι λιρες μπροστα στην ευτυχια!!!:wink:

IB5Vp2.png

εγω στον μεγαλο ειχα καφε και ημουν εγκυος μηπως παιζει κατι τετοιο ή μλκς λεω παλι?πηγαμε παρκο ειχα μια σακουλα μπαλονια γεμισαμε το παρκο ηταν και κατι αντε μη χαρακτηρισω αλλα δεν φταινε τα παιδια οι κουραδες οι μανες φταινε καθισμενες στο παγκακι και να σπανε τα παιδια τους τα μπαλονια μεσα απο τα χερια των μωρων και να μην κουνιουνται...ε ρε!!και το χω ξαμναματαζησει το στορι 3η φορα ειναι μα ποσο βλαμενες ειναι μερικες/δεν ξερω τι μυαλο κουβαλαν.....

921477wc2fyvv2y2.gif

αστεριακο μου, να βολτα..λαικη..σουπερ μαρκετ και μετα στη βεραντα για 4 ωρες..μα αρμενικη βιζιτα το εκαναν..ελεος.χαχα

εσυ πως εισαι?εχεις τιποτα πονακια?

απο πονακια τιποτα!!!θα δειξει...

τελικα ο πεθερουλης σου το εμαθε??παω να βαλω φαγητο του καλου μου και ερχομαι.

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Μπα παει και αυτος ο μηνας αλλα δεν με νοιαζει δεν ειναι στο χερι του στο χερι μου μωρε θα ρθουν τα μπεμπακια σε ολες μας και θα πουν και ενα τραγουδι που θα βρουν χειροτερα????

απο πονακια τιποτα!!!θα δειξει...

τελικα ο πεθερουλης σου το εμαθε??παω να βαλω φαγητο του καλου μου και ερχομαι.

οχι ακομα, να ακουσουμε πρωτα με το καλο καρδουλα και μετα.

IB5Vp2.png

κουφετακι, σε συγχαιρω για την κορουλα σου!!!

σε ευχαριστω και ολα τα κοριτσακια για τα καλα σας λογια.οταν τα φερεις σε αυτο τον κοσμο αρχιζουν τα δυσκολα και καλα οσο ειναι μεσα στην αγκαλια σου,μετα ολο συζητηση και παραδειγματα και καμια φορα και μαθηματα πολυ δουλεια και ο θεος και η παναγια να τα φυλαν.ε καλα και ενα ταεκβοντο δεν ειναι κακο παντος

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...