Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αννιω μου, τελικα ισχυει το ρητο "η νυφη σαν θα γεννηθει της πεθερας θα μοιασει!!!" Λες να βγαζει συνεχεια? Το μονο που με ανησυχησε ηταν οτι μπορει να χρειαστει επεμβασουλα η οποια φυσικα δεν ειναι τιποτα αλλα λογω της ηλικιας της θα κανει ολικη ναρκωση! Τεσπα, θα το δουμε κι αυτο...

Μανού καλή επιτυχία!!!!Καλύτερα βρε μέρα παρά μέρα να δυναμώνει και το σπέρμα!!!!Καλή επιτυχία!!!!!

Κίσα μπορεί να μην χρειάζεται να τα πάρεις.Εγώ έχω πολύ χαμηλό αιματοκρίτη και γι αυτό πάιρνω δύο σίδηρο - ένα φυλικό και ένα ασβέστιο.

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

αχ βρε Ελενακι μου αντε να ξεμπερδευεται!!!! τι κατασταση ειναι αυτη ρε κοριτσια ολα τα παιδακια κατι να εχουν αμαν πια!!!!

Μινακι μου μακαρι ολα τα παιδακια να εχουν τοσο απλα πραγματακια! Δυστυχως υπαρχουν τοσα προβληματα που αυτα ειναι σταγονα στον ωκεανο... Μακαρι να ασχολουμαστε μονο με τετοια...

Διαφημίσεις

Κορες πρεπει να σας αφησω, να παω να ετοιμαστω για τον γυρο της Αττικης παλι! Θα τα πουμε το βραδυ...

Αννιω μακαρι το νουμερο της χοριακης να ειναι μεγαλυτερο απο του μπεμπη!!! χαχαχα ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ειναι σουπερ! Μπες να μας γραψεις θα το διαβασω το βραδυ!

Φιλιααααααααααα

Αννιω μου, τελικα ισχυει το ρητο "η νυφη σαν θα γεννηθει της πεθερας θα μοιασει!!!" Λες να βγαζει συνεχεια? Το μονο που με ανησυχησε ηταν οτι μπορει να χρειαστει επεμβασουλα η οποια φυσικα δεν ειναι τιποτα αλλα λογω της ηλικιας της θα κανει ολικη ναρκωση! Τεσπα, θα το δουμε κι αυτο...

Γιατί να κάνετε επεμβαση, για να το βγάλετε;Φαίνεται τόσο πολύ; Την ενοχλεί;Κατσε να δεις αν θα φύγει μόνο του και μετά πάρτε και μία άλλη γνώμη...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

παιδι α

Αυτο τωρα τι σημαινει,αρχισες παλι τα τρελα;Οσο για το οτι εσενα ολα σου περνανε με το σεχ,ε τι να πω δεν περιμενα ν'ακουσω και κατι διαφορετικο.

Παιδακι μου εμενα οταν με πιανει ειμαι σε κατασταση λιποθυμιας κι ενα βημα πριν το νοσοκομειο,που να κανω αλλα πραγματα.............φανταζεσαι να σκασω μυτη σε κανενα εφημερευον,με νεγκλιζε και ζαρτιερες;Θα με πανε κατευθειαν στην ψυχιατρικη:rolleyes:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ελενιτσα μου καλη ευκολια στις δουλειες,φιλακια.

Δεν ξερω για το μερα παρα μερα,βρε κοριτσια,εμενα ο γιατρος μου ειχε πει επειδη συνηθως κανω ωορρηξια τη 18η να κανω και τη 19η και την 20η.Τελοσπαντων θα δειξει.

OPYIp3.png

vez3p2.png

οχι μανου, και ημιλιποθυμη εσυ πρεπει να εχεις το μυαλο σου μονο στο σεξ!!!

ερι μου δεν την ενοχλει, ετσι μου ειπε η οφθαλμιατρος, ειχα διαβασει και στο διαδικτυο οτι παιζει και αυτο το σεναριο (της επεμβασης) και εννοειται οτι πριν φτασουμε εκει θα παρω κι αλλη γνωμη...

Αυτο τωρα τι σημαινει,αρχισες παλι τα τρελα;Οσο για το οτι εσενα ολα σου περνανε με το σεχ,ε τι να πω δεν περιμενα ν'ακουσω και κατι διαφορετικο.

Παιδακι μου εμενα οταν με πιανει ειμαι σε κατασταση λιποθυμιας κι ενα βημα πριν το νοσοκομειο,που να κανω αλλα πραγματα.............φανταζεσαι να σκασω μυτη σε κανενα εφημερευον,με νεγκλιζε και ζαρτιερες;Θα με πανε κατευθειαν στην ψυχιατρικη:rolleyes:

Πάντως εγώ αυτή τη φορα έμεινα έγκυος ενώ ο άντρας μου ήταν σε κατάσταση λιποθυμίας....πολύ κουρασμένος και με πονοκέφαλο.Δεν ξέρω αλλά κάτι μου έλεγε μέσα μου ότι έπρεπε να δράσουμε εκέινη την νύχτα και δεν ήταν καν γόνιμες μέρες....Ένστικτο βλέπεις.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...