Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

να σου πω κατι Ερη μου ειχα πει στον εαυτο μου οτι δεν θα μου δωσω πολυ περιθωριο ακομα για το 2ο οποτε μαλλον ναι ειναι περιτη η γνωμη του:roll::roll::roll:

Ισως να έχεις ένστικτο....οπότε follow your heart!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα ελένη!

κοριτσάκια σας ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια για το μεταπτυχιακό! χαίρομαι κι εγώ με αυτό όσο δεν πετυχαίνουμε κάτι άλλο! χαχαχα

Μαριαθ τα συγχαρητηρια μου και οτι αλλο θες να το πετυχεις γρηγορα:wink:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Αχ Κισακι μου, δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα εχω την αισθηση οτι μικραινει το παλιοκριθαρακι! Οταν η Μυρτω κοιταζει ψηλα ειναι πιο αισθητο, οταν κοιταζει ευθεια ή κατω δεν πολυφαινεται!

Σημερα τα πηγα για εξετασεις στο ΙΚΑ! Μα τι απαραδεκτες που ειναι, τεσπα δεν θα συγχιστω πρωι πρωι! Ειναι η πρωτη φορα που παμε στο ΙΚΑ, η Μυρτω ειχε ξαναπαει τον Σεπτεμβρη με τον αντρα μου!!! Τεσπα, ελπιζω να μην δω στα αποτελεσματα οτι η Μυρτω εχει προστατη κι οτι ο μπεμπης ειναι εγκυος!!!

χαχαχαχαχαχα δεν το θεωρω αδυνατο αυτο που λες χαχαχαχαχαχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Ωχ, Ερη μου με ανησυχεις!!! Χαλαζιο ειναι, δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλο (μεγεθος φακης εχει το εσωτερικο καρουμπαλακι), δεν την ενοχλει καθολου, αιμα??? οχι δεν τρεχει, οσον αφορα για το μεγεθος (κι υστερα λενε δεν παιζει ρολο χαχαχα :tongue:) οι αλλαγες που εχει ειναι οτι λιιιιιγο μικραινει!!! Τι εχεις στο μυαλο σου???

Καλά δεν είμαι και ειδικός, αλλά ξέρω ( γιατί είχα και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα και το έψαξα) ότι σημαντικό είναι να μην είναι κόκκινο, να μην τρέχει αίμα και να μην μεγαλώνει.....Αν αυτά τα τρία δεν συμβαίνουν δεν υπάρχει πρόβλημα....Την ενοχλεί;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

ελένη μου χαλάρωσε....

τίποτα δεν είναι σου μιλάει ο άρχοντας του κριθαριού.....

να ξέρεις όμως ότι θα βγάζει συνέχεια...είναι κυστούλες, εγώ έβγαζα συχνά (πως κάποιοι εμφανίζουν έρπη όταν πέφτει το ανοσοποιητικό?) κάτι τέτοιο...δεν είναι τίποτα, είναι τρομερά ενοχλητικό απλά...

με το που καταλαβαίνεις ότι θα εμφανιστεί θέλει αγωγή....εμένα μου έβαζε η μαμά μου ένα βραστό αυγό με το τσόφλι, χλιαρό, επειδή εφάπτεται στο μάτι, στη γούβα, κατάλαβες.....για κομπρέσα

mIdZp3.png

λες ρε συ,εγω πηρα για το ειντζμου και λεω στογιατρο σεπαρακαλω να μου πεις τ ααποτελεσματα η αναμου τ στειλεις με φαξ?οχι λεει απαγορευεταινα ερθεις με το βιβλιαριο σου να στα γραψω!με ηρθε να τον πω ρ επαπαρα 500 φορες ηρθα και με ταλαιπωρησε ςγιατι μου εγραψε ςμισο προγεννητικο,αλλα λεω αν ειχα θα με ψαχνατε φανταζομαι εναιμοθ λεει δενεχειςαλλα ελα απο δω..ναι καλαααα!μπου χαχαχχα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Μεχρι και περισυ την Μυρτω την πηγαινα στην παιδιατρικη του Μητερα για τον ετησιο ελεγχο ή οτι εξετασεις προεκυπταν... Αλλα ρε παιδια το ετησιο κοστιζε γυρω στα 350 ευρω και με την εκπτωση 20% που εχω... Ε, φετος δεν μπορω να δωσω 700 τουλαχιστον και για τα δυο! Θα παω στο Μητερα μονο για την γενικη ουρων του μικρου, ειναι ολοκληρη διαδικασια με το πως θα το καθαρισεις (φυσιολογικος ορος, αποστειρωμενη γαζα, ειδικο σακουλακι κτλ) και δεν μπαινω καν στην διαδικασια, θα το κανουν εκει...

Αννιω μου, στην μικρη βαζω κολλυριο Fml - Neo 3 φορες την ημερα πλεον και Fucidin οφθαλμικες σταγονες (σαν τζελ ειναι) πρωι βραδυ! Αααα και της καθαριζω το ματι με ενα βαμβακι ντεμακιγιαζ βουτηγμενο σε ενα ποτηρι νερο που εχω σταξει μεσα λιιιγο Johnson σαμπουαν... (αυτο μου ειπε η οφθαλμιατρος, πηγα και το πηρα μονο για αυτην την δουλεια)...

ελενη εσυ βαζε ενα αβγο ματιν αεφαπτεταικαλυτερα,μην το καψεις κι αυτο εντακει?αννιω καλη λυση ακουγεται!τοτσοφλικραταει και θερμοκρασια!στη νελενη δωσε ακριβεις οδηγιες πς να το βρασειγιατιεχειενα προβλημα τοκοριτσι

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγώ έβγαλα μόνο μία φορά αλλά δεν με ενοχλούσε καθόλου.Ίσα - ίσα που φαινόταν...Το θέμα είναι ότι δεν έφυγε ποτέ....Το έψαξα και μου είπαν ότι είναι ελίτσα που όμως επειδή δεν μεγαλώνει, ούτε αιμορραγεί, ούτε είναι κόκκινη δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα ( εξάλλου δεν με ενοχλεί και δεν πολυφαίνεται.....)

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Μεχρι και περισυ την Μυρτω την πηγαινα στην παιδιατρικη του Μητερα για τον ετησιο ελεγχο ή οτι εξετασεις προεκυπταν... Αλλα ρε παιδια το ετησιο κοστιζε γυρω στα 350 ευρω και με την εκπτωση 20% που εχω... Ε, φετος δεν μπορω να δωσω 700 τουλαχιστον και για τα δυο! Θα παω στο Μητερα μονο για την γενικη ουρων του μικρου, ειναι ολοκληρη διαδικασια με το πως θα το καθαρισεις (φυσιολογικος ορος, αποστειρωμενη γαζα, ειδικο σακουλακι κτλ) και δεν μπαινω καν στην διαδικασια, θα το κανουν εκει...

Αννιω μου, στην μικρη βαζω κολλυριο Fml - Neo 3 φορες την ημερα πλεον και Fucidin οφθαλμικες σταγονες (σαν τζελ ειναι) πρωι βραδυ! Αααα και της καθαριζω το ματι με ενα βαμβακι ντεμακιγιαζ βουτηγμενο σε ενα ποτηρι νερο που εχω σταξει μεσα λιιιγο Johnson σαμπουαν... (αυτο μου ειπε η οφθαλμιατρος, πηγα και το πηρα μονο για αυτην την δουλεια)...

αχ βρε Ελενακι μου αντε να ξεμπερδευεται!!!! τι κατασταση ειναι αυτη ρε κοριτσια ολα τα παιδακια κατι να εχουν αμαν πια!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Kαλημερα κουκλιτσες,μια χαρα σας βλεπω ολες και πολυ χαιρομαι.

Αννιω καλα αποτελεσματα να εχεις,ειμαι σιγουρη πως ολα ειναι μια χαρα.

Ερη μου,ελεος με τη φιλλιπινεζα,αντε να γεννησεις με το καλο να την αλλαξετε,μπας και ξεκουραστεις λιγο.

Μινακι μου θα συμφωνησω μαζι σου,κανε εσυ αυτο που πρεπει:wink: κι οτι ειναι να γινει θα γινει.

Μαριαθ συγχαρητηρια,κοριτσακι μου,αντε βρε και εις ανωτερα,καλη επιτυχια για τη συνεχεια.

Κισακι μου φουλ στην ενεργεια εισαι,μπραβο σε θαυμαζω....

Εγω ημουν με ημικρανια χθες κι ηταν 19η μερα και την εχασα,αλλα εκμεταλλευτηκα τη 18η και ελπιζω και τη σημερινη.

OPYIp3.png

vez3p2.png

οχι ταπηρα ολα ετοιμα εινα ιεπιτελου,τωρα δν ξανακναουν,σιδηροασβεστιο εγωδενπαιρνω τιποτα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...