Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αννιώ καλή επιτυχία με τη χοριακή , εύχομαι να είναι όσο πρέπει!

μινάκι κι εμένα μου έχει δώσει αντιβίωση η γυναικολόγος μου ενώ προσπαθούσαμε για μωρό και μάλιστα μου το είχε πει εκ των προτέρων αν χρειαστεί να πάρω αντιβίωση να της θυμισω ότι είμαστε σε φάση προσπάθειας σύλληψης.

κισάκι πολλές δουλειες βλέπω, χαλάρωσε λιγάκι γιατί θα σε μαλώσουμε...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμένα β επιπέδου μου είχε κάνει 21+4 επίσης. Στο μητέρα, αυτός μου την είχε κάνει είναι ειδικός στους υπερήχους.....θυμάμαι ότι είχα φάει μια τουμπάρα την προηγούμενη και είχα ΤΟ άγχος.

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

μι αχαρα ειμαιι μαρακιμου!!!μην ανησυχειτε,ειμαι φουλ εξτρα ενεργεια ακομη!

άστα κισσάκι....εμένα άρχισε πάλι το παραμύθι της εγκυμοσύνης το γνωστό-το αντίθετο από την υπνηλία. Ξυπνάω από τις έξι παρά και βαρταλαλώ στο σπίτι....Σήμερα έφιαχνα πρωϊνά και πήγα και έκανα χαδάκια στον μεγάλο γιό μου να ξυπνήσει, να μου κάνει παρέα.....ο άντρας μοτ βγήκε χτες και ροχαααααααααααααααααλιζε

mIdZp3.png

αντε βρε μαρακι!μπραβο!!!!συγχαρητηρια,αντε ν ατελειωνεις!να επιδοθεις στο φουλ σεξ!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλημερες!!!

Βρε Ερη μου, ελεος κι εσυ με τις απαιτησεις σου!!! Πρεπει να κανετε οικογενειακο συμβουλιο να αποφασισετε να παρετε και μια κοπελα να σας κανει τις δουλειες! Το κοριτσι ειναι μεσα στην οικογενεια πλεον! Και γιατι να στρωσει τα κρεβατια το βραδυ? Μηπως δεν θα τα ξαναχαλασουν τα παιδια που θα πεσουν για υπνο? Ραβε - ξηλωνε δηλαδη!

Αννιω μου, καλα αποτελεσματα στην χοριακη! Να ειναι σουπερ και να μην ασχοληθεις ξανα με το θεμα!!!

Μαριαθ μου συγχαρητηρια, παντα επιτυχιες να εχεις!

Κισακι μου, προκομενο μου κοριτσακι!!!

ναι κισάκι πόνοι τέλος και πάλι γραφείο... α και έχω να σας πω ότι πέρασα μια ενότητα στο μεταπτυχιακό! τώρα το σάββατο δίνω για τη δεύτερη και τέλος για φέτος....

συγχαρητήρια μαριάθ

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...